Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
87
Favori
191.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yazılım olayı beygir içinde geçerli, aynı sistem 110, 115 yetmedi 116 beygir
    Hepsi ücretsiz güncellenmeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RSteel -- 9 Kasım 2024; 9:5:36 >
  • +tabela okuma , vites göstergesi vs. Hepsi yazılımla halledilebilecek şeyler
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Hocam maalesef benim araçta da bu dediğiniz var ve çok rahatsız edici bir ses servise sorduğu da bunun normal olduğunu söylediler. Hatta beşinci yâda dördüncü viteste giderken biraz abi bir firen yapın o ses daha çok geliyor yada şanzıman yere düşücekmiş gibi bir ses geliyor. Aracı iki yıldır kullanıyorum tek sıkıntısı bu. Umarım ileride çok büyük şanzıman arızaları vermez bu araçlar
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Hatta Kapalı otoparklarda vitesi geri almada takırtı filan da oluyor maalesef bu araçlarda dsg bayağı sıkıntılı100 bini görmeden şanzıman arızaları başlar bu araçlarda
  • Ridvan.3435 R kullanıcısına yanıt

Hocam çift kavramalı her araçta bu sesler varmış. araştırınca gördüm. Evde 1.2 hybrid 3008 var onda da çift kavramalı şanzıman var onda da benzer sesler geliyor dikkatlice dinledim de. Sıkıntı yok. Aracın ağırlığı şanzımana binmediği sürece hiçbir şey olmaz bence. Kaldı ki taigolarda dsg iyi optimize edilmiş bozulmaz kolay kolay bence hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Engin Cann -- 10 Kasım 2024; 0:4:40 >
  • O sesler şanzımandan değil de motorun hareketinden geliyor. Bütün 3 silindirli motorlar aşırı titreşimli çalıştığından bu titreşimin etkilerini kesmek için motor bağlantı takozları esnek yapılıyor. Dolayısıyla ani frenlerde, ileri-geri hareketlerde, kasis geçişlerinde, tam direksiyon çevirerek yapılan manevralarda vb. tak-tuk gibi sesler gelebiliyor. Bu durum sadece Taigo'ya has değil, 3 silindirli tüm marka ve modellerde var. Eski aracım Fiesta'da da vardı mesela.

• 2024 modellerde geri görüş kamerasında kılavuz çizgilerini getirmenin yolu var mı ? Kılavuz çizgisinde kastım geri vitesteyken direksiyon yönüne göre aracın gideceği yönü gösteren çizgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassab -- 10 Kasım 2024; 21:6:54 >
  • Arkadaşlar daha önce dsg şanzımanlı bir araba kullanmamıştım. Dikkat etmemiz gereken neler var acaba?

• celestial_fury kullanıcısına yanıt

!5 bin iyimiş ekimde aldım bir bayi 33 bin fiyat vermişti. Kendi aldığım bayiye kaç sorduysamda servise soralım diyip geçiştirdiler

• scudman kullanıcısına yanıt

Bu nasıl bir şey? Nasıl kullanılıyor?

• Miraç3143 M kullanıcısına yanıt

Düz cruise control ancak çalışacağına garanti vermediler, bir parça sipariş edilip montaj yapılıyor sonra deneniyormuş. Daha önce bir Taigoya takıp denemişler ancak çalışmamış. (resmi servis böyle dedi evet!)

• Aracım geldi. İnşallah salı günü aranizdayim. Bakalım donanım farkı var mı? Burada paylaşırım
    ( Bu arada lastikleri Hankook)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan439 -- 13 Kasım 2024; 14:11:32 >
  • hasan439 H kullanıcısına yanıt
    Lastiklerden başladı farklar hocam
    Özellikle ön iki koltuk arası hava yastığı kaldırılmış diyorlardı, ona da bakarsanız çok sevinirim
    Araç teslim formunda yazar aslında özellikler atma şansınız var mı
  • Bayiye gittiğimde alır buradan atarım.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.