Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (76. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.557
Cevap
87
Favori
191.960
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam, fark %3.7 çıkıyor, aslında %3'e kadar bir sorun olmaz deniyor.

Ben lastikçime sordum. Seni etkileyecek fark ortaya çıkmaz dedi, zaten kışın arabanın yapacağı 2-3 bin km en fazla, o yüzden taktırmaya karar verdim.

• evet arkadaşlar taigo 2923 adetle, ekim ayında en çok satılan ithal otomobil oldu.

Sanıyorum ki 2923 aracın 2700'ü falan life pakettir.

Bu aracın arka hoparlör konusunda, forumdan bir kişinin elini taşın altına koymasını bekliyoruz :)

Kapıya kadar çekili tesisat var mı yok mu.

Eğer tesisat varsa hoparlör taktırırız 20 dakikada halolur. Hadi garantilik bir durum olursa da söker öyle bırakırız aracı. Ancak tesisat çekili değilse zaten sanıyorum ki işlem aracın garantisini direk etkiler

• ByEG B kullanıcısına yanıt

Kuponla vs uyguna geliyor hocam. N11 bu aralar iyi kupon veriyor.

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum ****
    **** Taigo Kullananıcıları Ana Forum ****www.n11.com
    Vw Taigo Krom Reflektör Çerçevesi 3 Prç. 2022 Üzeri P.ç Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/vw-taigo-krom-reflektor-cercevesi-3-prc-2022-uzeri-pc-52601811?magaza=famsotomotiv
  • ASJV06 A kullanıcısına yanıt

bende arkadaşlar dün bir fiyat aldım life modeli için 1380 tl fiyat veriyorlar stay paket için ellerinde kalmadığını bu ay için gelebileceğini ama fiyat veremiyorlar

• Yeni teslim edilen araçlar hız sabitleyici ile gelmeye başlamış. Bayi arayıp bilgi alan var mı sonradan ekletme için ?
  • bassab B kullanıcısına yanıt

Benimkinde yok hocam. Ekimin 2. haftası teslim aldım. Ayrıca tabela tanıma da aktif değil

• Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Ben de Ekim ilk hafta teslim aldım. Bende de ikisi de yok. Bayilerin de yapacağını sanmıyorum. Sinir bozucu durumlar

Bence tabela tanıma işi tamamen Vw Türkiye'nin iş güzarlığı. Yazılımsal bir şey olduğu belli. Aynı kamera başka şeridi takip edebiliyor ama tabela tanımıyor mu? Belli ki tabelaların olduğu yazılımı araca yüklememişler o işi henüz yapamamışlar bu yüzden çalışmıyor. Hız sabitlemenin de yazılımsal olduğunu düşünüyorum limitleme var çünkü.

İkisi de yazilimsal bence de. Gerekli donanım var, tamamen işgüzarlık. Kampanya var diye aldık güzel de araç ama böyle saçma eksikler insanı soğutuyor. En son garantiyi falan boşverip hepsini vagcomculara açtıracağım muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassab -- 6 Kasım 2024; 22:55:20 >

Ben şahsen bu iki özellik için bozdurmam garantiyi elzem değil. Garantisi zaten kısa 2 senelik garanti. Bozdurmaya değmez bence hocam.

Mantıklı düşününce öyle ama fevri davranabilirim

Tesadüfen bugün sordum. 15.000 civarında bir fiyat karşılığında hız sabitleyici eklenebiliyormuş. Adaptif değil düz sabitleyici. (Life 110 ps dsg.)

• Arka kapılarda hopalör tesisatı var mı diye ilk kim baktırıcak :)

• 2024 115lik taigo sahibiyim. araçta tabela tanıma var. yazın midilli adasına gittim ve aracı gemiden indirince tabela okuma kendi kendine aktif oldu. üstelik gece zifiri karanlık dahil müthiş çalışıyor. türkiye'de bu özellik çalışmıyor. car scanner uygulaması bizim araç için uygun değil veya ben beceremedim. birde vag grubunu destekleyen obdeleven denemek gerekiyor ama kendi cihazı çok pahalı. obdeleven pek çok gizli özelliği açıyor.

obdeleven.com
    OBDeleven One-click Apps and Features
    https://obdeleven.com/supported-vehicles?Volkswagen/Taigo/2021
  • scudman kullanıcısına yanıt
    Obdeleven forumunda sfd2 olan araçlarda çalışmadığını söylüyorlar. 2024 araçlarda bu da çalışmayacaktır muhtemelen.

doğrudur. web sitesinde 2021 sonrası olarak görünüyor ama denemediğim için sonucunu bilemiyorum.

• celestial_fury kullanıcısına yanıt

Nereye sordunuz hocam? Yetkili servis mi?

• Öncelikle çok üzgün ve çok kızgınım. Bugün mayıs ayında teslim aldığım 115 lik aracıma uzun zamandır araştırdığım arka hoparlör montajı işlemi için kolları sıvadım. Kendime Avrupa araçlarda böyle bir durum olmadığı için güney amerika ülkeleri Nivus ve Polo araçlarını referans aldım orada da arka hoparlör olmayan seriler mevcut. İzlediğim videolarda soketin ve tesisatın hazır olduğu birçok kez teyit ettim. 16cm leone marka muadil hoparlörleri sepetime ekledim ve işe koyuldum kapı döşemesini söktükten sonra ise sonuç tam bir hüsran hayal kırıklığı ve kızgınlık güney amerika pazarına dahi tesisatı çekili gönderilen araçta maalesef tesisat yok hoparlör yeri yapışkanlı ince köpükle kapatılmış bir umut köpüğü açıp içerisini de kontrol ettim tek bir kablo geliyor o da cam motoru ve kapı açma düğmesine gidiyor. Sonuç olarak VW’ne hiç yakıştıramadım en azından tesisatı bari çek insanlar eksiğini tamamlasın ama yok bu vizyonla daha çok fabrika kapatır küçülmeye gider vesselam.

• Cyberknightr C kullanıcısına yanıt

Üzüldük 🙁 Evet kalite gün güne düşüyo. Bende hiç araştırma fırsatım olmadan ani bir kararla ekim ayında kampanyadan aldım ve pişmanım. Bir üzücü haberde bu ay gelen araçlar acc li geliyomuş. En kısa zamanda satıp başka markaya geçicem.

• Cyberknightr C kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle emeğiniz için ve göze alıp bu kadar söktüğünüz için teşekkür ederim. Gerçekten hem üzücü hem sinir bozucu bi durum. Ben de taktırmayı düşünüyordum. Artık vazgeçtim. İki metre kabloyu bile çok görmüş.

En basit en dandik markalarda bile hız sabitleyici var 2006 model Seat Cordoba arabamda bile hız sabitleyici vardı. Artık çok komik oluyor bu durumlar.

Şimdide Kasımda gelen araçlar ACC ile gelecekmiş. Müşterileriyle oynuyorlar resmen.
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.