Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.557
Cevap
87
Favori
191.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu acc konusunun bu kadar gündem olması bile tezalet gerçekten. Bence görsel olarak sürüş olarak bu ksdar güzel bir araçta böyle basit özelliklerin olmaması büyük rezalet. Volkswagen müşterisini soğutmaktan başka bir şey yapmıyor. Ama dışarda tüm özellikler açılabilir duruma gelir bence yakından sfd2 konusu bir noktada çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassab -- 7 Kasım 2024; 21:41:4 >
  • Taigonun start stop sistemini beğenmedim ? Sürekli binince kapatıyorum komple kapatsak şunu ne güzel olurdu
  • Acc mevzusu can sıkıcı. Anladığım kadarıyla sadece acc değil travel asist de geliyor. Bu da aracın şeridi ortalayıp gidebildiği anlamına geliyor. Bizim 2024lerde de açılabilir bence donanımı alt yapısı hazır ama bize vermiyorlar :)
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt
    Çok deneme fırsatım olmadı ama yüksek hızlarda lane assist şeridi ortalama işini yapmıyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassab -- 8 Kasım 2024; 9:16:12 >
  • Kasım ayında gelecek araçlar acc ile geliyorsa bu bir nevi güzel haber bizim için çünkü donanım olarak alt yapımız hazır gsr2 araçlarımızda. Yazılım işini Tr export araçlara çözdüler anlamına gelir bu. Şimdi bize düşen sık sık doğuş otoyu eposta telefon bombardımanına tutarak servis yazılım güncellemesini talep edip ilk fırsatta/bakımda acc ve beraberinde gelen özellikleri yazılım güncellemesiyle araçlarımıza uygulatmak olmalı.
  • bassab B kullanıcısına yanıt

yok hocam yapmıyor. Şeritlere çarpıyor öyle düzeltiyor ama ortalamıyor.

• Sizlere hep olumsuz geri dönüş yapıyorum kusura bakmayın ama az önce öğrendiğim bilgiye göre kasım acc li pakette tekrar 6 hoparlör koymuşlar.
  • Cyberknightr C kullanıcısına yanıt
    Kampanya ayağına ekimde bizi kazikladilar diyorsun yani :) iyice sinir olmaya başladım. Önceki arabam poloydu onda da çok sorun yaşadım yine gidip kampanyaya kanıp volkswagen aldım bu sefer kesin son olacak gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassab -- 8 Kasım 2024; 15:22:19 >
    Mayıstan bu yana desek daha doğru olur
    Doğru haklısınız. Bir süre kullanıp değiştirmek ya da özellikleri dışarda açtırmak. Bu iki seçenek arasinda bırakıldık gibi görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassab -- 8 Kasım 2024; 15:42:51 >
    Öyle görünüyor bu 7. Arabam ilk defa VW deneyimi yaşadım benim açımdan güzel bir deneyim olmadı maalesef
    Polo da ne gibi sorunlar yaşadınız hocam bende ilk kez Volkswagen aldım önceki araçlarım corolla ve clio idi hiçbir sorun yaşamadım onlarda şimdi vw ile de yaşamak istemem doğrusu.
    Fiyat olarak ne diyecekler bu kasım paketlerine acaba
  • Serbest sürüş modu geldi mi acaba bu yeni Kasım araçlarında
  • ByEG B kullanıcısına yanıt
    1380-1400 fiyat veriyorlar
    2022 model poloydu önceki aracım. 1 sene sonunda özellikle bozuk yollarda sağ ön kısımdan şangır şungur ses geliyordu. Sanki boşta metal bir parça var ve bir yerlere çarpıyordu. Süspansiyondan diye düşünüyorum ama vw çözüm bulmuyor bu soruna, bu araçlarda kronik deyip geçiyor bütün servisler. 1 sene o sesle kullandım huzursuz bir şekilde sonra da satıp taigo aldım. Gördüğüm kadarıyla taigo’larda bu şikayet yok.
    Anladım inşallah taigo da olmaz diyelim eksik özelliği hoparlörü vs bir şekilde görmezden gelebilirim ama kronik arızaya, sese vs. gelemem ben şahsen.
    Sanmıyorum olacağını, olsa çıkardı şimdiye kadar. Tatsız oluyor gerçekten

Ah hocam ah.. 4 hoparlörü hali bile iyiyken 6 hoparlör ne iyi olurdu 😤 Çok sinir oldum kampanya ayağına bize donanımsız araçları satmışlar gibi duruyor. Şahsen 70-80k fazla verir daha donanımlı olanı alırdım ben. Hiç hoş olmadı bu.

• Volkswagen Türkiye, doğuş oto ve Volkswagen Almanyaya mail yazalım üstte bir hocam bahsetmişti. 6 hoparlör olmaz ama en azından travel asist ve acc gelir. Böyle şey olur mu Allah aşkına ya. Adamlar resmen yazılımı sakınıyor bizden
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.