Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.560
Cevap
88
Favori
192.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yazılımsal olan bi özelliği niye kısıtlarlar ki, ekran modlarında da iki kadranlı olanı çıkartmışlar.

• oguz59914 O kullanıcısına yanıt

hocam 3 tane ekran modu varya devir saati olanı getirince ortasında dijital hız yazıyor galiba.

• faydin33 F kullanıcısına yanıt

hangi bayi acaba. Ben taksiti geçtim tek çekimde %4 komisyon istediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wv Miram Malatya

Araç fiyatına mı ekliyorlar acaba? Ne kadara veriyorlar Dsg life paketi?

Doğuş kartla ödeme almıyor bile.

• ysf87 Y kullanıcısına yanıt

Fiyat 1335. 1 milyon peşin kalanı karta farksız iki taksit seklinde

Doğuş kartla ödeme almadı. İzmir Avek araç bedelinin tamamını kredi kartına %4 komisyonla geçmeyi kabul etti. Kredi kartına taksiti hiç duymamıştım.

Metelikse çok iyi. Gebze Aykan’da duman gri vardı 1340₺’a keşke alsaydım. Opak bakalım dedik ona da 1325-1335₺ istiyorlar.

• oguz59914 O kullanıcısına yanıt

Aynen hocam, ikinci el 110 bg.lik Style al daha iyi. Zaten bunların dikiz aynasının önünde kamera standart geliyor ve gizli özelliklerden Lane Assist hemen açılabiliyor. Kaputun ucundaki VW amblemine takılan Front Assist radarı ise sonradan kolaylıkla montaj edilebiliyor. Hem de 110 ve 115 bg.liklerde olmayan ACC, Front Assistin yanında bedavaya geliyor, çünkü Front Assist ve ACC aynı radardan çalışıyor. Yine 115 bg.liklerde olmayan 6 hoparlör+Digital Cockpit Pro gösterge+Navigasyonlu multimedya vb. diğer tüm özellikler de olmuş oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 23 Temmuz 2024; 11:57:35 >
  • blueice76 B kullanıcısına yanıt

Bu radarı taktıran var mı ? Fiyatı ne kadar ve garanti dışında kalıyor mu araç taktırınca ?

• faceyourfears20 F kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı yollardan geçtim. Son kasa 1.2 308imde 15binde yağ pompası tıkanması yaşayınca bir daha uğraşamam diyip psa yi kenara ayırdım zaten yılda 10-15bin yapıyorum. Kamiq in boşu göze çok boş geliyor kredi kampanyası olsa da tercih edesim gelmedi. Taigo c4 e gore basit de dursa coupevari tasarı gayet güzel. Vw olması ikinciel de kolay alıcı bulması işime geldi. 2yil 30bin km kullanır değiştiririm zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daywalkerr -- 26 Temmuz 2024; 21:30:21 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba herkese. 2023 7.ay çıkışlı Taigo geldi uzun dönem kiralık. (sıfır araç, bir senedir kenarda duruyor demek ki)

"Keyless Access" anahtarsız giriş ve çalıştırma sistemi olmaması epey üzücü oldu. Hadi ambiyans aydınlatmayı, koltuk ısıtmayı falan Style'a koy anlarım da, ve hatta ayna katlanmayı bile Style'a koyabilirsin, ama anahtarsız giriş ve çalıştırma nasıl olmaz bir araçta anlam veremiyorum, anlam vermek istemiyorum. Üzücü. Keşke life pakette olmuş olsaydı, ayna katlanma yerine.(illa bir şeyin çıkartılması gerekiyorsa yani, yoksa katlanır ayna da güzel)

Keyless yaptırmanın (retrofit) yolu var mı acaba?

İkinci sorum ise geri görüş kamerasındaki yeşil kırmızı çizgiler direksiyon açısına göre dönmüyor mu? (bunun bir yolu var da ben bilmiyor olabilir miyim)

Kablosuz carplay beklemiyordum açıkçası, life pakette olması epey sevindirdi.

• mor1989 kullanıcısına yanıt

Radar şuan servislerde takılmaya başladı mı bilmiyorum ama servis dışında Vagcomcularda epeydir takılıyor. Bazı Vagcomcular fabrikasyon işlem yapıyor bazıları ise tabiri caizse uydurma işlem yapıyor. İkisinde de fiyatlar farklı. Aşağıya iki link örnek olsun diye ekledim, biri fabrikasyon diğeri merdiven altı işlem yapıyor. Nerden anladın dersen; biri değişmesi gereken direksiyon tuş takımını değiştirmiyor mevcut tuşları kodluyor. Aracın genel garanti ise sadece serviste takılırsa bozulmaz çünkü takılan parçanın servis kayıtlarına işlenmesi lazım. Servis dışında takılırsa; bu takılan parçadan kaynaklı bir sorun çıkmazsa garanti bozulmayabilir. Ama bu parçadan kaynaklı bir arıza çıkarsa garanti bozulabilir. Yani dışarda taktırmak biraz muamma. Bu radar artık yeni araçlarda standart geldiğinden yakında servisler bunu takmaya da başlayabilir.

https://www.vagcomcenter.com/urun/vw-taigoacc-adaptif-hiz-sabitleyici/

https://www.enderelektronik.com.tr/urun/adaptif-hiz-sabitleme-sistemi-acc-taigo/

• BUGÜN YENİ BİR BAYİDEN FİYAT ALDIM STEYLE PAKET METALİK RENK PEŞİN 1640,000 TL AŞAĞIYA BİR KURUŞ VERMİYORLAR AYRICA AĞUSTOS BAŞIDA TEKRARDA FİYAT AYARLAMASI OLU8CAKMIŞ

BU SÖYLEDİĞNİZ FİYATLAR ARTIK HAYAL

• Dostlar pazarama sitesinde paspas ve bagaj havuzu uygun geldi, dandik mi bunlar bilgisi olan varmı. Birde silikon anahtarlık, direksiyon kılıfı koltuk kılıfı alan oldumu. Link verebilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abormen -- 29 Temmuz 2024; 0:11:35 >

• abormen kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, bunda sadece paspas var, bagaj havuzu yok. Fiyatı uygun gerçekten, kalitesini bilemiyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • engineer_06 E kullanıcısına yanıt
    Ben Rizline marka bagaj havuzu ve paspas aldım. Köşelerde hiç açık ve boşluk yok. Harika kesim. Kokusu yok. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

• İbrahimAksoy LR6QP İ kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Bende de ince eski tip kauçuk paspas ve üst bagaj havuzu var. Sanırım üst bagaj havuzu alt kısma olmuyor. Havuzlu paspas ve alt bagaj havuzu almak istiyorum. Burada genelde wöller ve rizline alınmış. Siz hangi siteden aldınız?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • engineer_06 E kullanıcısına yanıt
    Ben sanayiden oto aksesuar satan bir yerden almıştım.

• 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.