Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (61. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.560
Cevap
88
Favori
192.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben taigo life otomatik tercih ettim haftaya teslim inşallah. Fiyatı diğerlerine göre daha uygun. 2008 ve kamiq piyasada çok fazla var bence yüzü eskidi. 2008 çok fazla özellik var ve fiyatı 200 bin daha pahalı. Tasarımını kamiq e göre bence daha iyi sportif. Citroen ile ilgili zerre fikrim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faydin33 F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• Cyberknightr C kullanıcısına yanıt

Kapı döşemesini henüz söküp bakamadım. Şase numarasına göre arka kapıda tesisat gözüküyor. Tesisat hazırdır büyük ihtimal ama bağlayınca sistemde ön-arka hoparlör aktif olacak mı o da var

• reapth R kullanıcısına yanıt
    Forumda Haziran ayında Citroen alan çok arkadaş oldu. Uzun sedan düşünmediğimiz için biz bakmadık. Peugeot 2008 fiyat olarak bütçemize yüksek geldi. Kamiq ile Taigo arasında kalmıştık tercihimizi donanım olarak daha iyi olması sebebiyle Taigo tarafında kullandık.
    Edit: Haziran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engineer_06 -- 20 Temmuz 2024; 18:18:26 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende mayıs ayı sonunda taigo life tercih ettim.Ben baktığımda 3008 baya pahalıydı taigoya göre ondan hiç düşünmedim şuan fiyatı nasıl bilmiyorum.Kamiqe bakmıştım oda 60-70 bin lira civara daha pahalıydı ama kredi kampanyası vardı yinede ikinci eldeki avantajı ve tasarım donanım olarak daha çok beğendiğim için taigo tercih ettim.Sonuç olarak aynı grup olsada VW,Skodadan daha iyi bir marka bana göre.Ben aldığımda Citroende kampanya yoktu o yüzden düşünmedim ama olsaydı da yinede tasarım ve marka olarak Taigo tercih ederdim diye düşünüyorum.

• iburak İ kullanıcısına yanıt
    Merakla bekliyorum tesisat mevcutsa ilk yapacağım işlerden birisi olacak hoparlör taktırmak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam ben taigo almadan önce yazdığınız tüm markalar/modeller listemdeydi. Citroen ve Peugeottan vazgeçme sebebim ikisi de bildiğiniz üzere aynı gruba ait. Bunlardaki 1.2 motorun triger kayışı bildiğiniz motor yağı içinde dönüyor. Yağ ısınıp soğuyor kullanıma göre bilidiğimiz gibi. Yani bu kadar kritik bir parçanın yağ içinde bırakılması büyük risk. Ayrıca PSA grubu (Peugeot için söylüyorum) dıştan görünüm anlamında gerçekten güzel ancak iç kalitesi olsun, elektronik aksam olsun çok güven veren araçlar değil bana göre. Sanayide yıllardır çalışan komşumun dediği tek şey illa Fransız alacaksan Renault bak, diğerlerini aklından bile geçirme. Geriye Kamiq ile Taigo kalınca ben açıkçası Kamiq almayı düşündüm. Çünkü hem içten hem de dıştan daha hacimli ve geniş duruyordu. Ancak her ikisinin de boş paketini alma imkanım olduğundan ve Kamiqte klima kontrollerinin bildiğiniz 1-2-3-4 şeklinde taa 1990lardan kalma çevirmeli düğmesini görünce çok soğudum. Bunun üstüne Taigonun da bagajı beni genişlik anlamında şaşırttığı için ve son olarak VW markasnın ana marka, Skoda'nın aynı grupta olsa da yan marka olmasından, ön ve arka görünüm karşılaştırmasında Taigo'nun çok daha sportif/modern durmasından dolayı Taigo seçtim. Ne alırsanız şimdiden hayırlı olsun. Zevk sizin, karar sizin tabi ki.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Am I Evil ? kullanıcısına yanıt

Detaylı yorum için teşekkür ederim size de hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.

• Merhaba arkadaşlar. 2024 Taigo’da multimedya ekranı çok donuyor. Özellikle sıcak havada park halindeyken binip yola çıktığımda Carplay ya hiç bağlanmıyor bağlansa da donuyor neredeyse hiç kullanılamıyor. Böyle bir durum yaşayan var mı?

Kamiq Elite donanımda manuel klima düğmeleri kötü duruyor. Üst donanımı da diğer 2008 vs gibi pahalı, bütçem o kadar olsa makyajlı Golf alırım direkt.

• mur@t_333 kullanıcısına yanıt

merhabalar ben de geçen ay Style paket aldığımdan beri 1000 km kadar yol yaptım ve şimdiye kadar en az 3-4 kez başıma geldi. Kablolu kullansam belki düzelir diye bir süredir kablolu olarak kullanıyorum carplay'i. Sorun azalırsa ya da düzelirse haber veririm.

• Hayalet ekranda hem devir hem de hız göstergesinin aynı anda bulunması için ne yapılması gerekiyor bilen var mı? Bir türlü ekranı o hale getiremedim.

• oguz59914 O kullanıcısına yanıt

Bunu yapmanın tek yolu yolu var; Digital Cockpit'i Digital Cockpit Pro ile değiştirmek. Yazılımsal olarak da olmuyor. Eskiden Style ve R-line'larda Digital Cockpit Pro standart geliyordu şimdiki 115 bg.liklerde bunu da kaldırmışlar. Fiyat bilgisi aşağıdaki linkte var.

https://www.enderelektronik.com.tr/urun-kategori/volkswagen/taigo/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 14 Ağustos 2024; 19:11:52 >

MIB 3 Multimedyadaki donma ve kopmalara Vw halen daha bir çözüm bulamadı, yeni yazılım sürümleri ile çözmeye çalışsa da nafile. Bu sorunlar aşırı sıcaklarda olduğu gibi aşırı soğuklarda da oluyor. Kısaca şuan Vw, Reset atın demekten başka işe yarar bir çözüm sunamıyor. Aşağıdaki yabancı videoda nasıl resetlendiği gösteriliyor. Ayrıca bu sorunlar genelde Car play ile bağlanınca daha çok ortaya çıkıyor, Android Auto nispeten daha sağlıklı çalışıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=x0kp_f6AM4Q

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 22 Temmuz 2024; 14:12:33 >
  • blueice76 B kullanıcısına yanıt

Yani o kadar çok şey kaldırmışlar ki. Şuanki aklım olsa 110 bg lik olanlardan alırdım kesinlikle. Hoparlörü ayrı dert, kadranı ayrı dert.

• Ben de kısmet olursa hafta sonu teslim alacağım life paket. Bugün ödenmesini yapacağım 1 milyon kısmını. Kalanı k kartına faizsiz ikiye bölüyorlar. Dikkat etmem gereken noktalar var mı tecrübeleriniz olursa teşekkür ederim şimdiden.

Yetkili servise bir gösterin , yeni yazılım sürümü varsa değiştirirler.

Sizde ekran sürümü ne görünüyor bakabilir misiniz? Benim sürüm böyle görünüyor

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum ****

• Çok önemli mi bu güncellemeler, bilmediğim için soruyorum bi artısı var mı

• iburak İ kullanıcısına yanıt

bunu ben de merakla bekliyorum. eğer kolay ve ucuza halledilebilecek bir şeyse ilk işim bunu yaptırmak olacak. gerçekten can sıkıcı bu hoparlör durumu

• 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.