Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.559
Cevap
87
Favori
192.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Mesafe göster sanırım öndeki araca çok yaklaşınca ekranda takip mesafesi uyarısı çıkıyor onun için.

çarpışma önleyiciyi daha önce Troc’da kullanmıştım hatta her gün geçtiğim yolda virajdaki direği algılayıp uyarı veriyordu. İki kere de trafik bir anda durduğunda devreye girip aracı durdurdu ikisinde de bana kalsa hafif de olsa çarpmıştım.

• **** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** Araçta ki basit geçici multimedya arızalarından sonra bu şekilde acil arama arızası ile karşılaştım. Yukarıdaki sos tuşu kırmızıya döndü. Biraz araştırmam sonucu vag gurubunda bu sorunun görülebildiği geçici olabileceğini geçmezse garantiden değiştirildiğini öğrendim. Ertesi gün aracı çalıştırdığımda kendi kendine normale dönmüştü. Bu sorunla daha önce karşılaşan oldu mu acaba?

• Navigasyon güncellemesi gelmiş siteden indirdim şimdi. Bunu kuran oldu mu? Fark ediyor mu eski navigasyon a göre?
  • Rline donanımda kodlama ile şerit takip açabilen var mı acaba? Ön camda kamera olan araçlarda hiçbir tadilat olmadan açtıklarını idda edenler var.

• ES3NT kullanıcısına yanıt

Ön camda kamera varsa, aracınız 2024 model değilse, kodlama ile yapılabilir.

• strategos kullanıcısına yanıt

2024 modellerde cc veya acc actirmada durum nedir acaba?

Hocam kamera var ve 2023 model. Rica etsem nasıl yapıldığı ile ilgili kaynak paylaşabilirmisin?

• ismailcetiner İ kullanıcısına yanıt

2024 modeller SFD2 güvenlik önemli ile korunuyor. Şuan işlem yaptırmak çok maliyetli...

İşlemleri yapabilmeniz için OBD cihazına sahip olmaniz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: strategos

2024 modeller SFD2 güvenlik önemli ile korunuyor. Şuan işlem yaptırmak çok maliyetli...

Donanım tam olarak var ve hiz limitleyici fabrika çıkışlı kullanilabiliyorken hiz sabitleyicinin olmamasini hala anlamış degilim

• Taigo style 1.0 ile aranıza katılmis bulunmaktayim. Bayide seramik, ppf kaplama tavsiye eder misiniz? Seramik yaptırmayı düşünüyorum fakat kaput ppfle birlikte pahalıya geliyor

obdeleven cihazım var. Hatta vagcoding sitesindeki uygulamayıda denedim fakat 5f deki kodlamaların aracın ünitesiyle alakası olmadığı için ilerleyemiyorum.

istanbuldaysanız yanıma uğrayın yardımcı olayım...

• harune97 H kullanıcısına yanıt
    Ppf ne kadar kaliteli olursa olsun ileride yeniletmeniz gerekiyor
  • Arkadaşlar son günlerde sahibinde taigo ilanları çok fazla, bir çoğu çok az kullanılmış. Bunu nasıl yorumluyorsunuz pazar payı mı artıyor yoksa fiyat değişikliği mi olacak
  • Legionermy L kullanıcısına yanıt

Taigo 2 sene gibi kısa bir sürede kalitesi, donanımı, kullanışlılığı, tasarımı ve fiyatıyla segmentinde çok tuttu. Vw'nin de son zamanlarda yaptığı kampanya ile satışları katlandı. Sıfırda çok satılan modellerin ikinci el satışları da doğal olarak artıyor ama bu az kullanılmış araçları satanlar Vw'nin yaptığı kampanya nedeniyle ucuza alıp pahalıya satmaya çalışan al-satçılar diye düşünüyorum.

• Legionermy L kullanıcısına yanıt

Filo satışları sonrası araçlar piyasaya sürülmüş olabilir.

Bayide hangi ürün hangi marka ne şekilde uygulaniyor tam olarak bilebiliyorsaniz (bir markanın bile bircok kalite farkı olan ürünü var ve 5-10 yıl arası garanti verilebiliyor) birşey diyemeyiz ancak ben xpelin ürününü solarkun da komple ppf kaplama şeklinde uygulattim işciligindende gayet memnun kaldim bir sıkıntı olduğunda gidecegim adres muhatap alacağım yer belli ama bayide bugün A firması ile çalışır yarın B firmasıyla senin bir sorunun çiksa götürsen ben artık o firmayla calismiyorum derse ne yapacaksın o yüzden ben tercih etmem tabi karar sizin hayırlı olsun güle güle kullanın
  • Dostlar taigo araci alalı 5 gun oldu. Özellikle yağmurlu havalarda sürekli ic on cam sürekli buğulaniyor. Buğu çözücü açınca düzeliyor kapatınca tekrar bugulaniyor. Sürekli buğu çözücuyu aktif etmek zorunda kalıyorum. Neden olabilir, başına gelen var mı?

İç sirkülasyon açıksa mutlaka AC nin de aktif olmasi gerekir. İceriye yagmur gelmiyorsa çok hafif cami da acik birakabilirsiniz. Cam bugulanmasi diger araçlar gibi, farkli bir durum carpmadi gözüme.

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.