|
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (68. sayfa)
-
-
Ic sirkülasyon kapalı olduğu halde sürekli oluyor. Yani buğu çözücüyu acıyorum 2 sn içinde gidiyor. 3 dk sonra tekrar oluyor. Belki arac yeni diyedir bir süre daha gozlemleyecegim -
Umarım benim de zamanla gider. Aracı kontrol ettiğim de ıslak bir yer de gözükmüyor. Bu yuzden mantikli bir sebep de bulamadim. Ben de sizin gibi düzenli sileceğim. Sizin ne kadar devam etmişti? -
Buhar yaptıkça sildim çok sürmedi tahminimce montaj aşamasında tam silinmeden üretimden çıktığı gibi monte ediyorlar bu yüzden oluşuyor -
Selamlar, özel mesaj özelliğim kapalı olduğu için buradan cevap vermek istedim.
Mesajınız için teşekkür ederim.
Oldukça memnunum ben.
Bagajı aynı / benzer sınıftaki araçlardan daha büyük.
İç mekan hacmi de oldukça yeterli bence.
Atik diyebilirim, 15 bin km yol yaptım. Romanya ve Yunanistan'a dahi gittim.
Türkiye içi Bodrum, Amasya en uzak gittiğim yerler.
Yol müsaitse sollamada hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Göre göre tabi gidip bir bmw'nin audi'nin önüne atlamıyorum.
çocuğum da olduğu için oldukça sakin kullanıyorum aracı çünkü.
Tip olarak zaten çok karizma bir araba bence. Özellikle arka stoplar.
Hayırlısı olsun sizin için de.
-
Bosch cam silecek liinki verebilecek olan varmı arkadaşlar tabi uyumlu ve daha önce almış arkadaşlar. Silecekler çok ses yapmaya başladı -
Daha bir hafta önce yıllık bakım yaptırdım değişme gereği bile duymamışlar 7.800 lira ücret aldılar birde ve bunun içinde sanroof bakımı bile yok onun için 1300 lira gibi bir ücret istediler bende yaptırmadım acaba bunun bi sakıncası olurmu -
Amazon dan almıştım ben Eylül ayı başında 590TL
Çokta memnun kaldım.
Bosch aerotwin 650+450 mm -
Bende aynı sorunu yaşadım bence normal bir durum değil Taigodaki , Polo aracımda yaşamıyordum bukadar yoğun buğulanmayı.
Çözüm olarak camın içinin güzel silinmesi gerekiyor , benim fikrim cam çok fazla toz çekiyor ve kolay leke oluşturuyor. Temizlenmesi de kolay değil çok fazla üzerinden geçmeme rağmen iz kalıyor.
-
Katılıyorum. Sizde silince azalıyor bir süre sonra tekrar bugulanma artıyor mu ? Bir de muhtemelen normaldir ama sormak istedim. Aracı durdurunca camurluklarin üstü dışarıdan elleyince ısısı farkedilir şekilde sıcak oluyor. Sizde de bu durum var mı? -
Yav ne olacak! Yaptıkları temizlemek ve yağlamak. Sizde yapabilirsiniz. Boşuna para vermeyin!
-
üzgünüm ama söylediğiniz gibi değil. su tahliye kanalları var oraları da kontrol ediyorlar. temizlenmediği zaman tıkanma olduğunda araç içine su kaçağı yapabiliyor. -
Bende farklı birşey söylemedim.
-
Ankarada en ucuz 15 bin bakımı yapan yer neresi acaba -
10 yıllık golf 7 sahibiyim. 2-3 ay önce oğluma taigo aldık şuan 5000 km ye yaklaştı son 1 aydır da yollardayım uzun uzun kullanma imkanım oldu, nacizane görüşüm taigo troc ve tcros üzerinde ince ince düşünülüp tasarlanıp üretilmiş araçlar değil bi golf bi passat bi tiguanı düşününce bir çok eksiklikler var. Sebebi maliyet olabilir hitap edilen kitle olabilir bilmiyorum ama şerit takip ve park asistanı gibi teknolojik özellikler harika yakıtııda çok iyi ben uzun yolda ortalama 4.6 litrelerle seyehat ettim.
Lafı camdaki buğu olayına bağlayacağım başta dediğim üzerinde düşünülmeyle ilgili bence örneğin seyahat halinde camları su fışkırtıp yıkadığınızda aerodinamik etkiyle ayna kenarı ve kelebek cam falan batıyor bunu es geçmişler mesela golfte passatta böyle bişey yok. Poloda da yoktur sanırım. Gibi gibi… -
izolasyon, sürüş konforu ve yol tutuş anlamında nasıl buldunuz golf 7'e kıyasla?
-
Bu soruyu bende yanıtlamak istedim 2013 golf 7 1.4 tsi comfort dsg aracımı satarak t-cross aldım bende, performans olarak bir fark yok gibi 1.0 motor olmasına rağmen aynı diyebilirim,yakıt tüketimi olarak golf 8-8,5 lt tüketirken ,(aracı haziranda aldım yazın adanada klimayı hiç kapatamıyoruz malum), 6000km ortalaması şehir içi 9,5lt tüketimim var. Ses yalıtımı olarak t-cross golften çok çok daha iyi aşırı sessiz camı kapatınca iletişim kesiliyor dışarıyla.Donanım olarak hayalet ekran hız sabitleme car play vs kesinlikle golften çok önde comfort golf çok boştu,yol tutuş ve hissiyat golf 11 yaşında olmasına rağmen daha iyiydi ve gelelim son vuruşa malzeme kalitesi golfün yanında ciddi anlamda zayıf koltuk rahatlığı alcantara döşeme yumuşak plastik ve farklı metal vs materyal kullanımı ve piano black detaylar kesinlikle ciddi anlamda zayıf ,manuel el freniyle :) tam bir b segmenti araç fazlasını bekleyerek alan üzülür, bu araçları mokka 2008 ve bayon ile karşılaştırmak lazım veya polo corsa i20 den inince buna binmek nasıl diye sormak lazım bana göre. Fiyat politikası olarak liste fiyatını yüksek tutup aşırı indirim yaparak satış taktiği uyguluyorlar 1.750 taigo 1807 t cross için çok yüksek fiyatlar fakat indirim ile 1390 metalik taigo 1440a opak tcross veriyorlar şuan bu fiyatlarla göre bakmak lazım. golf life opak 1450 ye verseler bana göre kesinlikle golf ama 1850 liste fiyatından en iyi ihtimalle 1750ye life dsg golf verirler gibi ozmn işler değişiyor 300-400bin üstüne verecek durum olmuyor. Ama polo alacaklara kesinlikle öneririm polo yerine düşünmeden alınacak arabalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enginemre01 -- 3 Ekim 2024; 16:37:34 >
-
Objektif bir yorum yapmışsınız teşekkürler, sizce taigo vs t-cross u 2008, kamiq, bayon gibi araçlarla kıyaslarsanız acaba sonuç ne olur vw gerçekten de kaliteli mi yoksa şuanda marka düşüş trendinde mi
-
Taigo için tekrar kampanya yapmışlar 1320 metalik renk veriyorlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X