Cumartesi teslim alacağım ödediğim fiyat 1460. |
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (69. sayfa)
-
-
Bugün yeni başlayan bir kampanya var sadece DSG Life'lara yönelik belki sizi de kapsayabilir. Bayinize sormanızda fayda var.
-
Ankara doğuş ve İzmir vosmerden fiyat aldım fiyatta revizyon talep edin -
Aracı teslim almadan fatura adıma kesilmiyor mu acaba, teknik olarak indirim şansım var mı acaba?
-
Ruhsat ve plaka çıkana kadar vakit var diye biliyorum. Çıksa bile bastırıp indirim alabilirsiniz müşteri memnuniyeti açısından, sonuçta teslim alınmadan fiyat değişmiş ki yargı yoluna giderseniz de ve tüketici hakem heyeti de sizi haklı bulacaktır görüşündeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberknightr -- 4 Ekim 2024; 0:57:31 > -
2008 şuan daha ön planda ama yinede peugeot ya ben mesafeli yaklaşıyorum, araçları yanyana koyup markaların üstünü kapatsak aynı fiyatı yazsak 2008 benim beğenilerime göre bir tık önde,ama b suvlar arasında bir diğerine göre çok üstün bir model yok bence fiyat ve tasarımdaki kişisel beğenilere göre seçim yapabilirsiniz. Volkswagen maalesef düşüşte özellikle çinlilerle bu f/p oranı ile rekabet çok zor. Ben korkup almadım aynı fiyata tiggo 8 vardı fakat arabalar yanyana gelince t cross yavrusu gibi duruyor tiggo 8 in işin kafa karıştıran kısmı görülen malzemelerde volkswagen daha kalitesiz 😄 ben kesin bi şey vardır görülmeyen aksam teknik aksam güvenlik vs deyip tercih etmedim ama bi pişmanlık yok değil şu an :) tiggo şu an 1800 t cross ise 1400 maddi kayıpta artısı oldu en basitinden mayıs sonu fiyatlara bakın avantajlı diye aldığımız araçları diğerleriyle karşılaştırın bu liste fiyatı ve indirim işi çok can yaktı bence. Bu ay özelinde düşüncem ise 1320 ye taigo verildiği söylenmiş ekim ayı bu fiyata ilk 10 içinde satar bu araçlar tcross veya taigo aldığımızda 1.600 den ne kadar ucuz alırsak o kadarı ekim ayı için gerçek kar gerçek indirim
-
Bayi ile görüştüm fiyattan indirim yapamayacaklarını söylediler, hepimize bu durum gelecek araba seçiminde ders olsun.
-
Bayi fiyatı life opak dsg 1300 şuan sanırım ona göre fiyat alınız -
Tam 3 ay önceki aracı aldığım fiyatlara geldi ;( -
Chery nin fiyatları daha stabil. Ben de mağdurlardanım
-
Hocam sizin durumu gördüm, geçmiş olsun. Hangi bayiydi, ödeme tamamlanıp fatura kesilmiş miydi? -
Çok teşekkür ederim hocam, fatura kesilmişti.
-
O zaman yapacak bir şey yok hocam, inşallah sağlık sıhhat ile binersiniz, Rabbim yol açıklığı versin. -
1 senedir fiyat politikası böyle malesef dengesiz, çok olanı eritme politikası yada nakte olan ihtiyaçtan kaynaklanıyor olabilir
İleride düzene girecektir, faiz piyasasında para dönmez, herşeyin arttığı ama dövizin sabit kaldığı garip bir ortam kimse öngörüde bulunamazdı
-
Amin hocam, Allah hepimize sağlık versin para bir şekilde kazanılıyor. Nasip böyleymiş demekten başka yapabileceğimiz birşey yok.
-
Hocam hayırlı olsun güzel günlerde kullanın -
Mayıs sonu taigo life paketini 1250 TL ye indirmislerdi ve o kampanyadan hiç aklımda yokken (Corsa, Polo bakarken) aracımı metalik kırmızı 1280 TL'ye almıştım bu kampanyayı temmuzda gelecek güvenlik ile ilgili anlaşmaya baglamislardi.Peki şimdi ne oldu? Bence Volkswagen in fiyat politikasının tutarsızlığı pazarı okuyamamasi eski şaaşalı günlerindeki gibi boş donanımlı araçları rakiplerinden pahalıya nasıl olsa satarım algısı elde stokları patlattı ve mecburen böyle bir kampanya yapmak zorunda kaldılar eğer Türkiye deki marka algısını korumak istiyorsa ki artık bu çok daha zor fiyat politikasını gözden geçirmesi gerektiğini düşünüyorum saygilarimla -
Vw fiyat politikası nedeniyle gözümden düştü. Bir daha asla sıfır araç almam bunlardan. Diğer marka araçlar hep fiyatını üstüne koyarken vw bir yıldır sürekli fiyatı en başa döndürüyor. -
SFD2 çıkaranın ben varya :) onun yüzünden golf 8.5 hiç birşey yapamıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X