Teslim aldıysanız hayırlı olsun, yok hâlâ almadıysanız fatura kesilmesi önemli değil, plaka çıkana kadar cayma hakkınız var. Yıllar önce yaşanmış bir cayma süreci paylaşılmış. https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/132593562 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (71. sayfa)
-
-
Kilit sesi bi kaç kere denedikten sonra geçmişti.
Direksiyonu gösterin , öyle bir ses olmaması lazım. Gitmişken kilidi de gösterirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Silikon kılıf kullanıyorum. 15 pro max. Her araca bindiğimde deniyodum bu sabah koydum telefonu şarj etmeye başladı çok şükür. Bide onun için servise gitmek zorunda kalmadım.
Valla tesisat yoksa bende uğraşmam. O riske de girmem. Ama tesisat varsa taktırabilirim. O zaman anormal bişe olacağını düşünmüyorum.
merhaba arkadaşlar, ablam Taigo almayı düşünüyor ama motoru 1000 lik. Performansı nasıl olur bu motorun ? Ablam sadece evden işe işten eve kullanacak, şehirlerarası falan kullanmaz. Yeterli olur mu bu motor gücü ?
Aracı kullananlar bir sorun varsa paylaşabilir mi ?
Teşekkürler
-
jant baktınız mı acaba ne kadar fiyatlar
-
Yılların 1.0 TSI motoru. Şehir içi dışı vs her yerde yeterli olur.
-
Bijon aralığı kaç acaba biliyor musunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberknightr -- 14 Ekim 2024; 12:43:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, bende evin 2. aracını Taigo aldım, araç şu anda gümrükteymiş, yetişirse haftasonuna teslim inşallah. ST arkadaş bana GSR2 uyumlu olduğunu ancak, hoparlör sayısının 4 olduğunu söyledi. Birde araçta CC yokmuş.
Normalde Wag grubu araçlar baz pakette bile güzel ses verirler. Bayide ki araçta ses açtım ve tam hayal kırıklığı...
Bu konu ile alakalı 2 sorum olacak..
Bu araçta eğer arkaya giden tesisat varsa ve sadece hoparlör yoksa, kesinlikle hoparlör taktıracağım. Bu konuda bir işlem yapan arkadaşlardan cevap alırsak güzel olur. Enderde orjinal hoparlör seti 3500 tl gibi bir fiyat var.
Ha zaten tesisat bile yoksa, bilmiyorum garanti vs konularından uğraşmaya değer mi?
Son sorum ise Ender'den 20 bin liraya CC taktırsak bu garantiyi etkiler mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASJV06 -- 14 Ekim 2024; 13:16:19 > -
Hayırlı olsun öncelikle. Tesisat hazır olup olmadığını daha bilen yok. Ya da ben takip ettiğim hiçbi sayfada denk gelmedim. Dolayısıyla garantiyi etkileyip etkilemediğini bilen de yok.
Endere ulaşmak imkansız telefona bakan yok. İstanbulda olmadığım için gitme şansım yok. Keşke İstanbulda olan bir arkadaş gidip bilgi alsa.
2024 araçlar SFD2 şifreleme standardında olduğu için en basiti gizli özellik açma için bile henüz başarılı olan yok. 2024 115lik yeni araçlara CC veya ACC yapmıyorlar.
Teşekkürler, Doğuş'ta arkadaşımdan aldığım bilgiye göre 1500 civarı Taigo Life satılmış bu ay, illa ki bilen inceleyen ve buraya yazan olacaktır.
Bu arada aracın 116hp olduğu bilgisini aldım. Bu araçlar 110'luktu, 115 oldu şimdide 116.
Yeni motor olmasa da güncellenmiş olabilir.
Lastiklerde Giti diye bir markaymış...
En dandik aracının en baz paketine bile Continental veya Bridgestone takıyordu bir ara VW....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASJV06 -- 14 Ekim 2024; 16:41:59 > -
Çok teşekkürler ederim. Teslim aldım. Teslim almazsan iptal edersek ötv 1 ay sonra yatar dediler. Uğraşacak vaktim yoktu.
Teşekkürler
Son inidirm döneminde araç alan arkadaşlar bugün 10 bin lira zam geldiği bilgisini aldım, sizde de varmı benzer bir durum?
-
Ödemesini yapmamış mıydınız? Ben perşembe ödeyip cumartesi teslim aldım, zam konusu geçmedi hiç.
İkinci bir parti kota açılmış, benim aracım gümrükte şu anda. Sanırım bu ay 2 gemide geldi Taigolar.
-
Pardon hocam, benim CC ve ACC ile ilgili verdiğim bilgiler 110 bg.likler içindi. Sizin sorduğunuz 115 bg.liklere oluyor mu tam bilgim yok.
-
Arkadaşlar selam, yeni 2024 life paket taigo alacağım haftaya. Alan bir arkadaşım var istanbulda 9 litre yakıyor diyor. Sizlerde durum nedir?
-
selamlar, 2 senedir 110 beygirlik olandan var bende sürekli dur kalk yaparsan doğru ama akan trafikte 6-7 arası yakar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanngul -- 17 Ekim 2024; 10:35:8 >
Teşekkürler bilgi için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X