Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (73. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.557
Cevap
87
Favori
192.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bende 70 in altında falan ufak düzeltmeler yapıyo onun üstünde belirgin müdahaler yapıyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Botperem B kullanıcısına yanıt
    İlk çalıştırınca olan Front asist logosu kendini aktif etmeye kalibre etmeye çalışıyor. O sönünce devrede olmuş oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Evet öyle sanırım ama ne uyarı veriyor ne fren yapıyor yok gibi bisi ve park ederken de aynı bugun duvara 3 parmak kalana kadar gittim hiç oralı olmadı freni geçtim uyarı falan da yok. Birde orta alttaki şerit grafiginde önümüzdeki arabayı göstermesi gerekiyomu yoksa öyle bisi yok mu silüet olarak gelir ya beyaz olarak

Park etme işleminde front assist çalışmaz , 10km/h kadar manevra frenleme çalışır. Multimedya içerisinde ayarı var. Açık mı kapalı mı kontrol edin. Frene azda olsa basılıyken manevra fren çalışmaz diyorlar.

Araç da Acc varsa önde ki aracı gösterir.
    Front asist olan araçlarda Acc vardır ama kapalıdır. Vagcomcular da açtırılması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 20 Ekim 2024; 0:43:16 >
  • thelordof kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim cevaplar için

Rica ederim.

• sdf2 ile ilgili gelişme var mı bilgisi olan

• iburak İ kullanıcısına yanıt
    atavagcom diye bir yerle konuştum. Taigo 2024 model güvenlik donanımları var dedim özellikle. Acc için 15bin fiyat verdi. Sfd2 konusunu sormak aklıma gelmedi ama gidip görüşürsem sorarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassab -- 23 Ekim 2024; 11:39:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şuan takip ettiğim kadarıyla Türkiye dahil Almanya'da bile SFD2 kodlu 2024 üretim araçlara hiçbir işlem yapılamıyor. Konuyla ilgili bir link ekledim.

https://kufatec.com/en/sfd2

• blueice76 B kullanıcısına yanıt
    Bir Facebook grubunda görmüştüm sfd2de için 300 Euro lisans ücreti öderseniz işlem yapıyoruz diyen biri vardı.

• bassab B kullanıcısına yanıt

Bence 300 Euro'ya ACC ve CC gibi kapsamlı işlemler yapılamaz hocam, belki basit birkaç gizli özellik açıyordur. Nasıl işlem yaptığı belli olmayan merdiven altı yerlerden uzak durmak lazım, sonra yanlış bir işlem sonucu araca zarar verilebilir. SFD2 ile ilgili gelişmeler; Vw'nin Almanya'daki orjinal aksesuarcısı Kufatec'ten ve Kufatec'in Türkiye distribütörü Ender Elektronik'ten takip edilebilir(benim bunlarla hiçbir bağlantım yok, şimdiden söyleyeyim).

• KaranlıkSokak kullanıcısına yanıt

Hocam iş yerinin otoparkına inerken aracın alt tarafından tık tık ses geliyor sanırım şanzımandan geliyor. Yol arnavut kaldırım benzeri, eski binaların kapalı otopark girişleri gibi düşünün v desenli. Aşağıdaki gibi bir yerden inerken şıkır şıkır tıkır tıkır tam tarif edemediğim bir ses geliyor. Araç daha 300 km'de ufaktan bir tedirgin etmedi değil. Sıkıntı olur mu sizce?

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum ****
  • mor1989 kullanıcısına yanıt

Genelde aynı rakamları veriyorlar

Dışarıdaki fark bozmaya değmez

• Engin Cann kullanıcısına yanıt

Şıkırtı tarzında az bir ses bazen oluyormuş dsglerde, sanırım 1,2 vites geçişinde

• 45.000 bakim icin yakin zamanda İstanbuldan teklif alan var mi acaba ?
    Bir de hangi islemler yapiliyor, yaptiran var mi ?

• blueice76 B kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim verdiğiniz faydalı bilgiler için. Siz de güle güle ve iyi günlerde kullanın aracınızı.

• leventcel L kullanıcısına yanıt

15 bin km bakımının aynısı hocam.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159250477

• Dün aracı aldım biraz kullandım. Bence bu dönem kampanyasına göre fiyatına göre iyi bir araç.

CC benim için çok önemli değil ama, ses kalitesine gerçekten takıldım. Eğer tesisat varsa tweeterlı bir arka hoparlör lazım bu araca gerçekten. İlk kurcalayandan bekliyoruz açıklamasını.

• bassab B kullanıcısına yanıt

Servis harici bir yere taktırmak tehlikeli değil mi? Sistem çalışmaz etmez öndeki arabaya lak diye girilir Allah korusun.

ACC öndeki araçla mesafeyi ayarlıyor ve ideal hızda götürüyor görünüyor ancak sağdan mesela hızlıca önünüze atlayan olursa tepki veriyor mu?

• 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.