Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.002
Cevap
102
Favori
235.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yanlış bilgi vermiş olmiyim da bana söylenen resimdeki gibi olan.

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum ****

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • FAKAZLI kullanıcısına yanıt
    Valla böyleyse arabayı satarım :) sinir ettiler arkadaş fena kilitlediler bize bomboş araçları. Teslim alınca haber edersiniz artık burdan, ne zaman teslimat ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassab -- 2 Aralık 2024; 20:7:21 >
  • bassab B kullanıcısına yanıt
    Sitesinde giriş paketinde çıkan görsel bu şu anda. Satıcı da böyle söyledi. İnşallah hayal kırıklığı olmaz :)

Kısmetse bu hafta içi arabamı satıp geri kalan ödemeyi yapıcam. 10 gün opsiyonladılar. 1 haftaya alırım gibi. Hazırda araç varmış zaten.

Biz alırken de sitede görsel öyleydi ama hayırlısı. Volkswagenin işlerine akıl sır ermiyor bu aralar. Her parti araba bir öncekinden farklı geliyor

Hayırlısı bakalım. Haber ederim gelince.

Geniş hayalet ekran yok, onun yerine acc var, lastikler hankook ventus prime 3 ve arka hoparlör var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • idril kullanıcısına yanıt
    Bana satış için sorumlu kişi yeni gelen araçlarda geniş ekran geldiğini söyledi. Bundan sonrakilerde gelir mi bilmiyorum. Bunda var dedi. Ben doğal olarak gösterge ekrani olarak alıgıladım. Sanırım media ekranından bahsetmiyordur.

Verdiği teklifte opsiyonel donanımlar bunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FAKAZLI -- 2 Aralık 2024; 21:17:9 >
    Şimdi baktım, bende de aynısı yazıyor, yani burada geniş ekran ile ilgili bir şey yok maalesef, bende geçen hafta aldım aracı

Evet ekranla ilgili bir ibare yok. Hatta şöyle oldu, arabada style paketi vardı. Ben onu incelerken, ön konsol aynı dedikten sonra yukarda yazdığım diyalog geçti aramızda. Yarın gidicem zaten. Gittiğimde sorar yazarım buraya. Yoksa vay haline onun

Teklifteki ibare zaten tüm araçlarda aynı. Alta bırakıyorum onu da.

Büyük ihtimalle büyük ekran yok. 4 hoparlör yazıyor ama bende 6 çıktı

• Aldığın arabanın özelliğini bilmemek, şans mans nedir yahu. Varmı böyle bişey ya... Tombalamı çekiyoruz anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ugarb kullanıcısına yanıt
    Ekim ayında geniş hayalet ekran ve uygun fiyat var iken acc yoktu, otonom sürüş yoktu, arka hoparlör yoktu. Lastikler giti marka çok iyi değildi.
    Kasım ayı sonu gelen partide ekran küçülmüş fakat acc ve otonom paketi var, arkada hoparlör var, lastikler hankook ventus prime 3.
    Aralık ayı serileri nasıl gelecek bilmiyorum.

Yani Kasım başında alanların isyan etmesi çok normal çünkü Kasım sonu gelen araçlar daha dolu.

Ekim ayinda da geniş ekran yoktu. Mayıstan beri geniş ekran yok diye biliyorum

Evet olabilir, tam emin değilim. Aralık ayında gelenler, nasıl gelecek bakalım. Kasım sonu gelenlerde kronik silecek problemini de çözmüşler.

Eylül versiyonları 110 bg iken Ekim versiyonu 115,Kasım versiyonu 116 beygir. En iyi ayrım beygirden belli oluyor. Ayrıca 116 lıklarda dsg güncellemesi gelmiş. Daha stabil ve ekonomik

Ekim de 116ydi benim aracim da 116 olarak geldi. 116 ile 115 arasında bir fark yok sadece kW beygir dönüşümünde kusurati yukarı yuvarlamışlar. 110dan 115e geçerken güncellemeler oldu dsg’de. Silecek problemi çözüldü diyorlar ama benim araçta hala olmadı sonradan çıkıyor o bence emin olmamak lazım. Önceki aracım poloydu aynı silecekler vardı 4-5 ay sonra sorun başlamıştı.

Bende sinir oldum açıkçası bir hevesle severek aldığım araçtan yavaş yavaş soğutmaya başladı Vw gereksiz satış politikaları ile. Bir yıl içerisinde bu kadar oynanır mı bi arabayla ilk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum bari takvim atsın diyelim ki tamam 2025 de bunlar gelmiş bizimki 24 diyelim o da yok aydan aya araba değişmezki. 2025 ilk yarısında makyajlı kasa gelecek bir değişiklik olmazsa bende bu süreçte makyaj gelmeden güvenli limanım japon grubuna geri dönerim gibi duruyor.

• Merhabalar ben de çarşmaba günü aracımı teslim alacağım. Alırken kontrol etmemi önerdiğiniz bir şey var mıdır?

• busterr kullanıcısına yanıt
    Siz hangi aracı aldınız hocam. Herkes aynı aracı alıp farklı özellikleri olan araç alabiliyor gibi durum var burda :)

Hayırlı olsun şimdiden. Kazasız belasız kullanmanızı dilerim.

Teşekkürler. Duman Grisi renk Life + ACC’li yarı otonom paket aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 3 Aralık 2024; 12:14:12 >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun tekrardan. Bende aynı paketin reflex gümüşünü 1.399’a aldım dün.

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.