Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (85. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: İbrahimAksoy LR6QP
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
1.773
Cevap
91
Favori
209.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka silecek değişen oldu mu, hangi modeli almak lazım bosch’un?

bir de piyasada çok sahte silecek var diyorlar, güvenilir nereden alınır?

• lexfer L kullanıcısına yanıt
    Metro gross markete geliyordu birara bosch silecek çeşitleri yakınınızda varsa sorabilirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • lexfer L kullanıcısına yanıt

Sizinde mi 1 yıl içinde ses, atlama, düzgün silememe yapmaya başladı?

www.sileceksepeti.com
    Vw Taigo Silecek | Bosch Silecek Sistemleri Online Satış Mağazası | SilecekSepeti.Com
    https://www.sileceksepeti.com/kategori/taigo-2022-2024
  • Dün life 1.0 tsi dsg için 1425 teklif aldım. Bakalım aralıkta ne olacak fiyatı. Not düşelim :)

• 2670 Km. De sarı renk motor arıza lambası yandı. Yürür de bir sıkıntı görünmüyor. Servise götüreceğim bakalım ne çıkacak

• m_alabas kullanıcısına yanıt
    Merhaba, benimde 2023 R 1.0 tsi aracım var, direksiyondaki aynı titreşim bende de mevcut, yüksek vites düşük devirde ilerlerken direksiyonda vibrasyonu net şekilde hissediyorum, önceki aracım 2023 1.0 tsi poloydu onda kesinlikle böyle bir durum yoktu. Servise götürdüm titreşim için normal denildi. Direksiyonu sağa sola çevirirken tık tık ses geliyordu, önce kolon değişti, ses gitmeyince kutuyuda değiştirdiler.

• hamitaksu252534 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bnde de kutu, kavrama, kulak değişti, azalacağına daha da arttı.

Kavrama ile alakalı sorununuz neydi, bende geri vitesdeyken ilk kalkışta silkeleme oluyordu, normal dendi buna da

Geri gelirken firende hoplama yapıyordu, senle derdimiz tamamen aynı, servise göre her şey normal zaten, usta yok servislerde, özelde arayacağım çareyi. İyi bir usta bulup şanzımanı, volantı, Traversi, kulakları komple söktürüp yeniden taktırmak istiyorum. İş başa düştü artık, motor kelebeği, enjektör, buji ne varsa baktırmak istiyorum. Nerdesiniz, istanbuldayım ben,

Mantıklı ben de istanbuldayım, bende tekrar uğrayacağım servise, direksiyondaki vibrasyonla alakalı ben akünün altındaki şanzıman kulağından olabilir diye düşünüyorum.

Özelden numaramı gönderdim, bi ortak akıl yürütebiliriz, bizdeki durum çoğu kişiye normal geliyor heralde

• ByEG B kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda yakıt aldınız mı bende de yakıt aldıktan ertesi gün yandı yakıt deposunu kontrol ettiğimde tam kapatmamış pompacı birkaç kez söktak yapıp kontağı açıp kapatınca söndü sarı motor ışığı. İçerisindeki katkı maddesi uçmuş olabilir diye üstüne tekrar benzin aldım ve bir daha yanmadı. Bu olay 1 ay kadar önce oldu.

• Cyberknightr C kullanıcısına yanıt
    Evet almıştım depoyu fullemiştim 1 hafta kadar kullandım yanmadı benzin az kalmıştı tekrar alayım dedim bi baktım arıza yanıyor. Sonra gittim bir daha yakıt aldım bir süre yandı arabayı kapatıp açtım sonra söndü. Enteresan geldi bana da

• Acc için ender elektronikten fiyat aldım. Front assist ve sfd2 kilidi araçlar için 19bin + KDV fiyat verdiler. Bu sadece acc için. Travel assist de olsun yani şeridi kendi takip etsin istersen direksiyonun değişmesi gerekiyormuş. Onun için de fiyat 19bin + kdv çıkan direksiyon onlar da kalıyor.

• bassab B kullanıcısına yanıt
    Fiyat çalışmanız için teşekkürler. Direksiyon değişimine kadar ben tamamdım ama o işe gireceğimi birçok kişininde gireceğini sanmıyorum. Yazılımla çözülecek olması lazım bu tarz işlerin görüşündeyim.

• Cyberknightr C kullanıcısına yanıt
    Acc yazılımla çözülüyor ama travel asist tamamlanması için direksiyonu değişimi lazımmış maalesef

• Engin Cann kullanıcısına yanıt

Bugün doğuştan life paket için 1.399'a rapora vererek sipariş verdim.

• FAKAZLI kullanıcısına yanıt
    Acc var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • idril kullanıcısına yanıt

Evet. O da pakete dahil.

Birde hazır yazmışken sormak istiyorum. Hayalet ekran artık geniş geliyormuş yeni arabalarda. Aldığımın da geniş olduğunu söylediler. Umarım o kısa ekranlardan gelmez. Son dönemde alıp kısa olarak teslim edilen araç oluyor mu acaba ?

• FAKAZLI kullanıcısına yanıt
    Yok artık ya hayalet ekran da eski versiyona döndüyse eski alanlar olarak kafayı yeriz herhalde. Ama sanmiyorum oyle olacagini troclarda da bizdeki hayalet ekrandan var artık.

• 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.