En kötü bosch servise gidin. Kendi motor yağınızı götürün. |
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (83. sayfa)
-
-
-
yeni alınmış araçların kaç yıl garantisi var.
-
Sileceklerin silerken gürültülü silmesi konusunda servise basvuran oldu mu? Degisim yapiyorlarsa 6 ay dolmadan servise basvuru yapalım
-
Servis garantiden değiştiriyor ben değiştirttim ama taktıkları da aynı sonra kendim Bosch alıp kurtuldum. Garantiden değiştirip memnun olan da var isterseniz deneyin. -
Uzatma satın alınmadıysa standart 2 yıl. -
Ben goodyear’in sileceklerini taktim hem one hem arkaya cok memnunum. Fabrika cikisli supurgeleri hic tavsiye etmiyorum -
3 yıla kadar yardımcı oluyorlar dı değişmediyse.
-
Yeni taktıklarına emin olun.
-
servisten değiştirdim değiştirdikleri de çok kötü ondan bosch alın kurtulun. servise git gele değmez -
Silecek çalışırken bazen sigorta kısmından çıt çıt ses geliyor bu 2014 model cliomda da vardı. Sebep nedir sizce
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByEG -- 26 Kasım 2024; 21:36:30 > -
Benim 2016 polo aracımda da var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ByEG
Silecek çalışırken bazen sigorta kısmından çıt çıt ses geliyor bu 2014 model cliomda da vardı. Sebep nedir sizceMalesef sigortadan gibi
2014 Astra da yoktu
-
Merhaba, 2022 Taigo R 1.0 Tsi aracım var, yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, km 28.000.
araç özellikle 5. vitesten sonra 5-6-7 vitesi yeni attıktan sonra 1500-2000 devir arasında hızlanırken direksiyonda aşırı vibrasyon hissediyorum. S modunda 2000 devir üzeri herhangi bir sorun yok. 3 kere servise götürdüm, ilkten kavrama motor takozu değişti, üstüne direksiyon kutusu da değişti, sorun geçmedi. Bu olay tamamen göreceli, kimi farkeder kimi farketmez, sizlerde durum nasıl?
son çare aklıma şanzıman yazılımı yaptırmak geçiyor, vites değişim aralarını 10km açtırayım diyorum.
bi kaç sayfa önce bi arkadaş aynı şikayetten bahsetmiş, kesinlikle rot veya balans değil. Servis te bu durum gayet normal deyip geçiyor. Sizlerde 1500-2000 motor devrinde 50-80 km hızlarda direksiyondan titreşim hissediyor musunuz? 1-2-3-4 viteslerde bi sorun yok. Ne tavsiye edersiniz.
-
Bu arada ben araca acc, travel, tabela okuma yaptırdım, sinyal kolundaki asistan tuşu dahil. Sırada side assist, pla, beats ses sistemi, kullanım mode seçimi ve alarm kurulumu var. Hepsi orijinal ekipmanlarla olacak tabi. Keyifli bi araç olacak,
-
Aracınız kaç model ve bunları nerede ne kadara yaptırdınız biraz detay verebilir misiniz?
Edit: 2 yıldır kullanıyorum demişsiniz, model sorumu geri aldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jahnny -- 27 Kasım 2024; 22:16:14 > -
Acc yi aracı alır almaz yaptırdım 8 civarıydı, traveli de direksiyona ufak bir modül bide tuş takımı değişti 7 civarı oda, sinyal kolunu çıkma bulup tuşu aktif için 2 kablo bcm ye takıldı. Tabela okuma için 300$ civarı verdim. Apo usta ve esenyurtta merte yaptırdım bunları. Beats ses sistemini ibizadan çıkma bi set buldum araçla bire bir uyumlu, ebaydan sipariş verdim, gümrüğe takılmazsa gelecek🙈. Diğerlerini zamanla parçalarını taparlayıp taktıracam
-
quote:
Orijinalden alıntı: m_alabasMerhaba, 2022 Taigo R 1.0 Tsi aracım var, yaklaşık 2 senedir kullanıyorum, km 28.000.
araç özellikle 5. vitesten sonra 5-6-7 vitesi yeni attıktan sonra 1500-2000 devir arasında hızlanırken direksiyonda aşırı vibrasyon hissediyorum. S modunda 2000 devir üzeri herhangi bir sorun yok. 3 kere servise götürdüm, ilkten kavrama motor takozu değişti, üstüne direksiyon kutusu da değişti, sorun geçmedi. Bu olay tamamen göreceli, kimi farkeder kimi farketmez, sizlerde durum nasıl?
son çare aklıma şanzıman yazılımı yaptırmak geçiyor, vites değişim aralarını 10km açtırayım diyorum.
bi kaç sayfa önce bi arkadaş aynı şikayetten bahsetmiş, kesinlikle rot veya balans değil. Servis te bu durum gayet normal deyip geçiyor. Sizlerde 1500-2000 motor devrinde 50-80 km hızlarda direksiyondan titreşim hissediyor musunuz? 1-2-3-4 viteslerde bi sorun yok. Ne tavsiye edersiniz.
Asıl sorunum bu titreme, tecrübe eden yada şanzıman yazılımı yaptıran arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_alabas -- 27 Kasım 2024; 22:28:45 >
-
arkadaşlar start stop devre girince ayağı frenden çekiyorum devreden çıkıyor gitmeye başlıyor. normalde böyle olmaması lazım el freni var diye mi böyle acaba trafikte ayağı dinlendirememek hoş olmuyor sebebi nedir.
-
Auto hold tan olabilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X