Evet, ben kullanıyorum. Çok nadir baglanti kopsa da genel olarak memnunum. Bazen de navigasyonun gps sinyali kayboluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (81. sayfa)
-
-
Android auto da Google haritalarda sol taraf da üçgen simge gözüküyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam kılıfsız denedim aynı sadece çok ihtiyaç halinde kablo ile kullanacağım artık
Hocam ben s24 plus kullanıyorum. Kopma olmuyor sadece müzikleri indirip dinlemek gerekiyor yoksa bayağı bir donma yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem CarPlay de kopma yaşıyorum hemde USB de hata alıyorum bende. USB de arada şöyle bir sorun yaşıyorum şarkı kaldığı yerden devam etmiyor araç kapanıp açılınca ve isim sırasına göre çalmaya dönüyor. İki dk ekmek almaya iniyorsun ve kontağı geri bi açıyorsun çalma listesi uçmuş bazen çok can sıkıcı olabiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cyberknightr -- 19 Kasım 2024; 16:48:44 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstün bilgileri ile bizi aydınlatan bi vatandaşın tavsiyesi ile bugün ekranı resetledim ama ne fayda. Car play 2 defa bağlandı 3. ye yine aynı. Bağlanmıyo. Bağlanıyo müziklerde kesik kesik çalıyo. Uzan lafın kısası bu sorun çözülmez.
Bir de indirdiğim müzikleri kablosuz bağlantı ile bağlayıp telefonu dinlemeyi deneyeceğim ama neticenin değişeceğini sanmıyorum açıkçası cihazda ciddi bir yazılım problemi var
Size yanit vermek için tekrar bakıp emin olayim dedim ama dun android autoya hic baglanmadi. Defalarca denedim ama her gun sorunsuz saglanan baglanti bir turlu olmadi. O yuzden bakamadim.
Sonra aklima Bluetooth ayarlarindan kişileri göster seçeneğini aktif ettiğimi hatirladim. Bu yüzden bağlanmadigini tahmin ettim ve sabah denedim hiçbir şey yapmadan android auto bağlandı. Haritalarda ucgen simge goremedim.
Belki baskalarina da faydasi olur diye tekrar soyleyeyim. Bluetooth bağlantısında kisileri göster aktif olunca android auto bağlanmıyor. Benim aktif etmemin sebebi hayalet ekranda isim cikmamasini engellemek icindi ama öyle olunca da anroid auto bağlanmıyor
Bu konuda bilgi alırsanız burayı da güncellerseniz çok guzel olur
Android Auto da Google Harita da sol taraf da üçgen simgeli ikon gözüküyor mu?quote:
Orijinalden alıntı: LegionermyHocam ben s24 plus kullanıyorum. Kopma olmuyor sadece müzikleri indirip dinlemek gerekiyor yoksa bayağı bir donma yapıyor.
Çok ilginç. Aracın phone(telefon) kısmıyla android auto(Carplay) bağımsız olması lazım.quote:
Orijinalden alıntı: ismailcetinerSize yanit vermek için tekrar bakıp emin olayim dedim ama dun android autoya hic baglanmadi. Defalarca denedim ama her gun sorunsuz saglanan baglanti bir turlu olmadi. O yuzden bakamadim.
Sonra aklima Bluetooth ayarlarindan kişileri göster seçeneğini aktif ettiğimi hatirladim. Bu yüzden bağlanmadigini tahmin ettim ve sabah denedim hiçbir şey yapmadan android auto bağlandı. Haritalarda ucgen simge goremedim.
Belki baskalarina da faydasi olur diye tekrar soyleyeyim. Bluetooth bağlantısında kisileri göster aktif olunca android auto bağlanmıyor. Benim aktif etmemin sebebi hayalet ekranda isim cikmamasini engellemek icindi ama öyle olunca da anroid auto bağlanmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Aracımızı teslim aldık. Resmi olarak aranıza katıldım arkadaşlar. Android auto gayet verimli ve sıkıntısız bağlandı ve kopma yaşamadım.
İlerleyen zamanlarda arabayı kesfettikce paylaşım yapar , sorularım olursa tecrübeli arkadaşlardan yardım isterim
Aracınız öncelikle hayırlı olsun. Keyifli sürüşler dilerim.
Müsait olduğunuz bir zaman Android Auto bağlayıp Google haritaları tam ekran yapıp fotosunu çeker misiniz? Yeni ekran tipinde ki görüntüyü merak ediyorum da.
-
Benim telefonumda Android Auto güncel değildi, güncelleyince her şey hallolmuştu.
-
Kışlık lastik önerileriniz var mıdır acaba?
-
Eski görüntü nasıl bilmiyorum ama bende bu şekilde
Teşekkürler.
Önceden üçgen simgeli ikon yoktu. Daha doğrusu telefonda ki google haritalar da gözüküyordu ama android auto yoktu. Bizim ülkemize de sonunda gelmesi iyi olmuş.
-
Hayırlı olsun hocam Allah kaza bela vermesin. Aracın hoparlör sayısı kaç? Adaptif cc ve şerit ortalama var mı aracınızda? Ben de ekimde aldım ne gibi farklar var merak ediyorum.
-
Geri görüş kamerası ekranda tam ekran görünüyor mu onu da deneyebilir misiniz ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X