Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mturk2100 , İbrahimAksoy LR6QP
2 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.027
Cevap
102
Favori
237.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu tabela tanıma çalışmıyor mu uyarı veriyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ücgen simgesi derken tam anlayamadım. Telefondaki Google haritalar gibi bir üçgen simgesi var. Onun dışında üçgen simgesi yok. Haritada konum hassas bir biçimde gösteriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Engin Cann kullanıcısına yanıt

Şerit ortalamayı bugün otobanda mecburen öğrendim.

Eski arabam (kadjar) sadece sesli uyarı veriyor idi.

Bu kaldırdı yolun ortasına attı beni 🤭 iki şerit arasında götürdü arabayı. Acc yok.

4 hoparlör var. Ama ses kalitesi orta üstü. Beğendim. Bunlar gibi arkada 2 tane daha olsa. Doyum olmazmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan439 -- 21 Kasım 2024; 21:7:24 >
  • hasan439 H kullanıcısına yanıt

Hocam o zaman ekimdeki araçlarla aynı gibi duruyor. Üst tarafta accli versiyonlar geldiği söylenmişti demek ki opsiyonel getirmişler onları. İlginç. Ses sistemi 4 hoparlör haliyle bile iyi dediğiniz gibi 6-8 olsa çok çok iyi olurmuş ama sağlık olsun. Hayırlı olsun tekrardan hocam :) Kadjardan sonra nasıl geldi araç size beğendiniz mi?

• Legionermy L kullanıcısına yanıt

Önce ki mesajlarda arkadaşa paylaşmıştı. Şu işaretlediğim simge

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum ****

Hocam daha 70 km deyim. Uzun Rampa performansını görmedim ama normal D sürüş performansı makul.

Kadjarim dizel ve soft yazılım vardı çok ama çok memnundum. Gerek gidişi,gerek yakıtı olsun her beklentimi karşıladı.

Sel hasari alıp pert olmasa idi daha uzunca süre kullanırdım.

• dropby23 D kullanıcısına yanıt

Türkiye'deki tabelaları tanımıyor diye , yeni yazılım güncellemesi geliyor imiş. Kısa bir süre sonra araçlar cagirilip yüklenecek dediler.

• Bugün yine denedim bunu. Aynı yolda Kılıf varken şarj düzeyini %1-2 anca arttırabilen kablosuz şarj, kılıfsız %16 şarj yaptı. Kılıf yokken cidden daha iyi şarj ediyor bence. %20den %36ya geldi 32 dakika. Bilgi olsun.

Bu konuda bilgi alırsanız burayı da güncelleyin lütfen hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bassab B kullanıcısına yanıt

• Bu arada front asist ve manevra park freni nasıl çalışıyor? Ben hiç etkisini görmedim

Güncellemeyle geri görüş kamerasını tam ekran yaparlar mı merak ediyorum. Direksiyon yönünü gösteren kılavuz çizgilerini de arıyorum park ederken, onu da kaldırmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassab -- 22 Kasım 2024; 11:46:39 >
    Front assist öndeki araçla takip mesafesini korumayinca bir uyarı veriyor. Çok fazla yaklaşırsan frenleme de yapıyor herhalde ama frenleme yapacak kadar yaklaşmadım hiç sanırım. Manevra park freni çok faydalı, geri geri giderken 2-3 kere beni çarpmaktan kurtardı. Park ederken ona arkaya çok yaklaşırsan ani fren yapıyor carpmaktan kurtarıyor gerçekten. ayağın frende değilse çalışıyor

• Lastik alacaklara tavsiyemdir internetten lastik almayın bayinin kendisinden alın sıfır lastik aldığınızda takarken takma parası vermezsiniz internetten aldığınızda ayrıca lastik takma parası da vermek zorunda kalırsınız. Ayrıca lastiğin üretim yılı çok önemlidir her ne kadar internetten alırken lastik üretim yılı 2024 yazsa da eski lastik geldiğinde değiştirmekle ugrasmak zorunda kalırsınız

Teşekkürler paylaşım için bence çok önemli bir bilgi. Çünkü şarj süresi bazen gerçekten önemli olabiliyor

Bunun için bayiye mi çağıracaklar acaba? **** Taigo Kullananıcıları Ana Forum ****

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar yetkili satis bayileri haricinde, İstanbul Avrupa yakasinda bakim islemleri icin hangi servisleri onerirsiniz acaba ?
    Ben bir, iki bayiden ve sanayiden teklif aldim nerdeyse yari yariya fark var ?

• İbrahimAksoy LR6QP İ kullanıcısına yanıt

Aynen bayiden almak çok mantıklı. İnternette satılan lastiklerin başka bir sıkıntısı da taklit lastik olma ihtimali var. Yani ünlü markaların orijinal lastiği gibi üretilmiş ama orijinal olmayan lastiklerini internet aracılığıyla çok kolay satıyorlar. Aynı durum motor yağlarında da var.

• leventcel L kullanıcısına yanıt

Daha önceki arabam Golf 7 mi Otopratikte bakım yaptırmıştım, orjinal buji yerine üniversal (her arabaya takılabilen demekmiş) buji taktılar arabanın motorunu elime alıyordum. Sadece ve sadece Volkwagen, Seat, Skoda, Audi bakımı onarımı yapan yerleri tercih edin.

• leventcel L kullanıcısına yanıt

Şuraya bakabilirsiniz.

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum ****www.instagram.com
    Bakimdayiz.com (@bakimdayiz_com) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/bakimdayiz_com
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.