ön silecekleri değiştirdim. ama arka zıplayarak siliyor. Arka silecekler için fiyat performans önerilerinizi alabilir miyim ? |
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (87. sayfa)
-
-
En iyisi Bosch markanın A335H model olanı Taigo ile uyumlu. Bende de aynı sorun vardı aldım kendim taktım kurtuldum. Tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
temmuz ayında style paket taigo aldım. arka hoparlör yok, hayalet ekran küçük, acc yok. fıkra bu kadar.
-
Maalesef öyle. Bende ekimde aldım ve çook pişmanım. Eksiklerin yanında birde problemler olunca daha da can sıkıcı oluyo. Şu car play bağlantı sorunu çok canımı sıkıyo. Bir türlü çözemedik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende bir tane sipariş ettim. Teşekkür ederim.
-
Wireless'ı aktif ederek kullanın, onda da kopuyor ama daha az.
Yok hocam yok. Wireless’i açtım kapadım reset attım defalarca telefonu yeniden başlattım telefonu sildim yeniden ekledim ne yaptıysam olmadı. Gün içinde araca ilk bindiğimde bağlanıyor sonrasında yok. Çok sinir bozucu.
Yazılımsal bir sorun bence. Çünkü kronik sorun olsa tüm araçlarda olması lazım. Servise güncellemeye götürün bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
VW android autoda çok başarısız. Bizim kullandığımız MIB3 ünitelerde de var sıkıntı. Kopma, ısınınca reset atma vs vs..
Adamlar kabul etmiyor, defalarca kavgasını verdim.
Bende Refleks gümüş life 1.0 TSI 115 DSG olarak yarın aracı teslim alacağım. Kontrol etmemi önerdiğiniz birşey var mı? (Avek'den 1393 e aldım)
Duruma göre istediğiniz fotoğraflarıda buraya eklerim. Büyük olasıkla alan herkes "Travel Asist" dedikleri ekipman ile birlikte alıyorlardır diye düşünüyorum.
Ayrıca araç için birde bagaj havuzu ve paspas aldım onlarda gelince yine burada güncellemesini yaparım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StamP0fRadiation -- 4 Aralık 2024; 22:25:26 > -
Yeni yazılımla düzelir diye düşünüyorum.
Yeni teslim alan arkadaşlar kontrol edebilir mi ekran, gösterge farklı mı? Acce menüsü var mı? Tabela tanıma var mı? 8 hoparlör var mı? Bir de görselle destekleyebilirseniz iyi olur. Hayırlı olsun şimdiden.
Sileceklerin garanti süresi ne kadar acaba bende memnun değilim ses yapıyor ve atlayarak siliyor
Yok hocam sevisede gittim sorun yok diyolar. Yazılım güncel deyip gönderiyolar.
Klasik aynı servis lafları.
Sahibinden'e accli araç düşmüş bir tane. O araçta giti lastik var mesela. Sanırım ne buldularsa takıp gönderiyorlar. Çok da takılmamak lazım. Ben de geçen kızmıştım vw'ye ama aracın keyfini çıkarmak lazım diye düşünüyorum artık. Ufak tefek şeylerden dolayı araçtan soğumaya gerek yok araçlarımız gayet güzel. Eli yüzü düzgün, donanımı iyi, motoru iyi, tüketimi iyi, konforu iyi. Daha nolsun.
-
6 ay garantisi. Maalesef kısa sürede deforme oluyor. Yine yetkili servis tercih edebilirsiniz veya da Bosch veya SWF öneririm.
-
Teşekkür ederim bilgi için
Rica ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X