Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (89. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
13 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü4 Mobil
5 sn
1.772
Cevap
91
Favori
209.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
91. Sırada  bugün en iyi #21
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle travel asistli araçlar opak için 1440, metalik için 1460 olmuş.

Ben 1310'a metalik almıştım Ekim ayında (travel asist yok)

2 aydır, 3 kez reset atmama, defalarca baştan kurmama rağmen carplay bağlantı sorunum düzelmedi.

silecekler çok gürültülü çalışıyor ses yapıyor.

Birde gözlük koyma yerinin o bölgeden ama sanki sensörlerin olduğu yerden bazen tıngırdama geliyor.

Bu 3 konu için yetkili servisten randevu alsam, ilgilenir mi deneyimleyen oldu mu

• ASJV06 A kullanıcısına yanıt
    6 ay garantisi var sileceklerin servis değiştirecektir ama diğerleri için bir şey yaparlar mı emin değilim. Telefonum iPhone çok stabil çalışıyor hiç kopma olmadı. Önceki aracım poloydu kablolu CarPlay vardı sürekli sorun yaşıyordum. Wi-Fi ile bağlantı yapmayı denediniz mi sanırım o daha stabil Bluetooth’a göre.
  • Arkadaşlar aracı dün cıkarttık bayiden, bende polo var 2023, taigo da boşa atma yok polo gibi, hiç arabayı salmıyor şanzıman bunun bir ayarı vs var mı?

Birde satış temsilcisi kablosuz car playin bir kere mahsus kullandırır araç daha sonra iptal olur o dedi. Daha sonra kanloeuz kullanacaksınız dedi. Henüz deneyemedim araç babamda olduğu için bu doğru mu?

Arabada arka hoparlörler var bu arada, birde yarı otonom sürüşün nasıl olduğunu anlatacak detaylı bir video var mı?
  • modifix06 kullanıcısına yanıt

Hocam bildiğim kadarıyla ayarı yok ancak yokuş inerken, sıkışık trafikte, maksimum 30 km'lere kadar boşa attığını gözlemledim. Daha yüksek hızlarda ise boşa hiç geçmedi. Bence yeni şanzıman ayarı iyi olmuş sık sık 1-2 yapmıyor kavrama ömrü uzun olur.

• Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı,2024 taigo life kullanıyorum bugün paspaslari yerlestirirken birsey farkettim, pedallarin tam ustu ve on yolcu tarafının torpido uzantı kısmı açık yani herhangi bir kapak yok biraz tuhaf geldi çünkü önceki arabamda kapalıydı komple sizde nasıl

• Life paket aracımı alalı daha 3 gün oldu ve a sütunu bölgesindenden hafif kötü yolda ya da kasisten vs. geçince tıngır tıngır ses geliyor. Tamam araç b sınıfı, yaşadığım bölgede hava da soğuk, sınıfından ötürü büyük bir beklentim yok ses geleceği kesin ama daha 3. günden bu tarz bir sesin başlamasının bir açıklaması yok. Daha haftası dolmadan trim sesi başlayacaksa işimiz var.
  • Mordeaur kullanıcısına yanıt

Trim seslerinin garanti kapsamında olması lazım, servisin bir çözüm bulması gerekiyor.

• arkadaşlar önceki arabam 2021 corollaydı atmosferik olduğu için basınca bağırması beni arabadan soğutmaya yetti satıp artık turbo motorlu araç kullanmak istedim 2024 1.0 taigo aldım evet basınca gidiyor normal kullanımda 6.5 yakan araba atik kullanımda 8 9 lt çıkıyor ben anlamadım bu işten araba 3000 km de henüz ondan mıdır nedir arabanın bu kadar fazla yaktığını bilmiyordum güya turbolu olsun dedik basınca yakıtı bu kadar artırıyorsa ben ne anladım bu işten ayrıca 6.5 altına düşüremedim de öyle trafik olan bir şehirde de değilim. ayrıca ilk kalkışta atik değil 1.0 olduğundandır. 1.5 olsa eminim daha atiktir. uzun yolda rüzgar sesi de fena canımı sıkıyor 100 km itibaren bariz geliyor kötü yolda da acayip yol sesi var. aracın en sevdiğim tarafı direksiyon kalitesi ve frenleri bu arada estetik olarak çok yakışıklı başka birşey gelmedi aklıma. dsg konforu için 1.5 şart bence. uzun yol yapan biri olsam o yalıtımı kötü ve performansı kötü olan sırf süspansiyon ve yol tutuşundan dolayı corallaya tekrar geçmek isterdim. fakat şehir içinde sakin kullanımda taigoya devam tabiki fiyat olarak çok iyi aldım ne de olsa.

• Vardali V kullanıcısına yanıt

1.0 golf kullandım bir süre, şehir içi. Oldukça az yakıyordu. Bence 10000 km sonra azalır yakıt. Basarsan tsi de sonu yok, gidiyor ama yakıyor. Bomboş trafikte rahat rahat 5 litrenin altını görüyorum. 1.5 tsi kullanıyorum.

• Vardali V kullanıcısına yanıt

Hocam turbolu araçların karakteri böyle. Basmazsan az, basarsan çok yakar. Bence siz henüz turbolu motora adapte olamamış olabilrsiniz ve kış geldi tam. Hem geç ısınması hem kış şartları kaynaklı henüz istediğiniz verimi alamazsınız. Benim 1.0 taigodan önce 1.3 cliom vardı o da birebir aynı karaktere sahipti basınca yakan basmayınca yakmayan. Ama öğrendikten sonra daha iyi yerlere çekilebilir. 7 7.5 bandına iner bence sizin tüketim. 1.5 bence de daha iyi bir motor ama 1.0 da yeterli. Ne kadar ekmek o kadar köfte  

• blueice76 B kullanıcısına yanıt

Benim araçda sol cam kenarı klimadan ses geliyordu. Silikon sprey sıktım en başta etki etmedi ama 2-3 gün içerisinde sanırım bir şekilde yerine oturdu ve ses kesildi. Araç kemik gibi valla çok hoşuma gidiyor. Tokluk hissi hoş cidden. Trim sesi gibi mevzular bunu baltalıyor ama siz silikon spreyi bir deneyin derim.

• 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.