|
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (90. sayfa)
-
-
Teşekkürler hocam bu hafta alma niyetindeydim ve aklımda Continental vardı, sizin linki ve son 4 stok da görünce yapıştırdım siparişi tanesi 3613 TL'ye geldi. Bir önceki mesajınızda depolama hizmeti de sunuyorlar demişsiniz, o ücretsiz mi acaba sanmıyorum ama.. ücretliyse ne kadar? Ben Kartal şubesinde yaptıracağım siz nerede yaptırdınız?
-
Hocam bahsetmiş olduğunuz çıt çıt sesi röle sesi evet silecekler çalıştığında böyle ses geliyor ve maalesef bir çözümü yok. Bende bu sesi duyduğumda sanki bir fiat linea kullanıyor gibi hissettim ama bu konuda yapılabilecek bir şey yok.
Araç içi kamera içinde kendim aldım ve montajını yaptım çakmaklıktan güç alıyorum ve aracı servise götürüp birkaç durumdan şikayetçi olmuştum garanti kapsamında titreme ve sallanma probleminden dolayı sol dış dikiş aynam değiştirilmişti. Kimse kamera taktığım için garanti açısından bir şey sormadı ve bir sıkıntı da yaşamadım. Teknik olarak araç üzerinde bir değişiklik yapmıyor sadece aksesuar takıyorsunuz garantiyi bozmayacağı kanaatindeyim hatta aracı servise vermeden evvel kapı içleri ve torpido gözüne kumaş kaplama yapmış, gaz ve fren pedallarını da metal olan kapaklarıyla değiştirmiştim. Bir sorun olmadı.
-
Bende 3612 Tl den aldım, faydam olduysa ne mutlu, bana 6 ay ücretsiz saklama teklif edildi ancak evimde depoladığım için gerek görmedim ücretini de sormadım (Ankara doğuş oto)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ali2veli -- 19 Aralık 2024; 12:40:58 > -
3 kez reset ve defalarca baştan kurmama rağmen car play kesintisi ne yazık ki düzelmedi
+ olarak sileceklerde inanılmaz ses var.
Birde bazen iç dikiz aynası tarafından trim sesi geliyor.
Bu 3 konu için dayanamadım randevu aldım 26 Aralık'a verdiler bakalım ne olacak.
Silecek kolay konu ama car play kesinti hatası çok can sıkıyor. Biriyle telefonla konuşurken bile 10 saniyede bir kopup tekrar bağlanıyor. 2-3 farklı telefonla denedik sonuç aynı. Bazen hiç bağlanmazken bazende hiç bir sorun olmuyor.
-
Hocam dediğiniz yerden almaya çalıştım araç seçiminde taigo cikmiyor sizde de öyle miydi ? -
Başka bir telefonla denediniz mi ? Bende eski model iPhone se 2020 var ios 18.2 yüklü carplay 1 kez bile takılmadı. -
Doğrudur model seçiminde taigo çıkmıyor, bayiye telefon açtım herhangi bir model seçebilirsiniz dedi yada adınıza rezerve edebilirim dedi, plakamı verip rezerve ettirdim ve randevu oluşturduk. Ödemeyide orada yaptım (online bir işlem yapmadım)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1ali2veli -- 19 Aralık 2024; 22:52:0 > -
Bende ekim de aldım. Aldığımdan beri bende de var carplay sorunu. İphone 15 promax kullanıyorum. Defalarca sildim kurdum resetledim düzelmedi. Servise gitmeye vaktimde yok. Beklemedeyim. Çözülür umarım.
-
Fiyat çok iyi. Önceki aracımdan kalan kışlık lastiğim olmasına rağmen ve maksimum 1-2 sene arabaya biniyor olmama rağmen benim bile alasım geldi valla peşine de 3 taksit yapıyor. İhtiyacı olan çok düşünmesin derim.
-
Carplay sorunlarına çok şaşırıyorum çünkü bende kusursuz çalışıyor. Ne kopma var ne donma. Marşa bastığım saniye çalışıyor. Sorun yaşayan arkadaşlar bence arabayı resetlemek yerine telefonu resetleyip bir de öyle denesinler. Telefon kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Benim telefon iphone 12 valla takır takır bağlanıyor.
-
iPhone 8 Plus carplay
Samsung android auto
Bu iki cihazda hiç bir sıkıntı yaşamadım. -
Bende de her hangi bir sorun yok car playde özellikle. Eşimin telefonu evdeyken bile aracı çalıştırdığımda direk bağlanıyor ve müzik uygulamasını açıyor. Arada en az 20 metre oluyor doğal olarak bir sorun görmedim.
İç kamera kullanan varmı araç için? Sigortadan takılan modelleri gördüm ama karar vermedim öneren var mı bir model??
-
Bende aracı dün satın aldım. Eve dönene kadar deneme fırsatım oldu. Burda okudukkarımdan sonra ne aldık acaba diye düşünürken ilk izlenim olarak arabadan çok memnum kaldım. İçerisindeki hissiyat ve sürüş bana iyi geldi. Carplayde de herhangi bir sorun yok. Araba çalıştığı anda bağlantı geliyor hemen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X