Şimdi Ara

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (92. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
1.978
Cevap
100
Favori
231.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
81. Sırada  bugün en iyi #81
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Burdaki insanlara tecrübelerimi anlatıyorum. İyisiyle kötüsüyle "SORGULAYIN" diyorum!
    Ön yargıyla falan ilgisi yok yani.
    Nedir ya bir multimedya bir silecek bir pompa be!
    Böyle garanti anlayışı olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hayırlısı ile taigo sahibi olacağım. Taigo bagaj havuzu öneriniz ne olur?
    Sizce üst havuz bagajın da mı alınmalı? Yoksa Alt bagaj havuzu mu alınmalı?

• yucufkaya23 Y kullanıcısına yanıt

Ben de t-cross sahibiyim, ama bu başlık daha canlı diye buraya da göz atıyorum ;) bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Mesela bagaj halısını üst kısımda sabitleyip alt kısıma alt bagaj havuzu koyabiliyor muyuz? Yoksa bagaj havuzu mutlaka bagaj halısının üstüne mi oturmalı?

• strategos kullanıcısına yanıt
    Sizin dediğiniz farklı model mi?

2024 Tcross ( tek fiziksel düğmeli )

Bunun yazılım sürümü daha güncel gibi.

**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum ****

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thelordof -- 28 Aralık 2024; 1:7:20 >
  • yucufkaya23 Y kullanıcısına yanıt

Merhaba, bende aracı alalı 3 hafta oluyor. Üst bagaj olarak aldım ve bagaj havuzunu. Paspas ve bagaj havuzu 1700 tl civarına geldi.

İnternetten bakarsanız en çok yorum alan 1 tane firma ürünü var zaten oradan direk alabilirsiniz. Ben bir sorum yaşamadım.

Alt kısıma sandalye vs koyarım diye üst bagaj olarak aldım.

• 1ali2veli 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi taktırmaya geldim. Bunlardan aldığım için ilk depolama ve montaj ücretsiz, balans dahil ama rot ücretliymiş 2500₺. Bana pahalı geldi ve montaja dahil olmaması garibime gitti. Yaptırmasam nolur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 28 Aralık 2024; 11:46:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • busterr kullanıcısına yanıt

Rot zaten yapılmıyor ki hocam, sadece balans yapılıyor. Araçta çekme yoksa rot yaptırmaya da gerek yok.

• thelordof kullanıcısına yanıt

Resimdeki 2024 modellerde kullanilan low ünitedir. Eskiden panasonic kullanılıyordu. VW 2024 yılında değişikliğe gidip preh/joynex marka kullandı. Bence iyi yapmışlar...

Bu ünitelerde de kablosuz fabrikasyon açıktır, navigasyonda kapalı gelir.

• strategos kullanıcısına yanıt
    Bu ünitenin son yazılım sürümü nedir? Mevcut olan doğru mudur ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yayınlanan yeni bir sürüm yok.

• blueice76 B kullanıcısına yanıt
    Yeni lastiklere göre ayar çekilmesi daha güvenli değil mi ama, teknik bilgim yok yüzeysel var o yüzden soruyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Bildiğim kadarıyla rot direksiyon ve teker arasındaki bir ayar balans ise Tekerlerin birbirleri arasındaki denge ile ilgili bir ayar. O sebeple lastik değişimlerinde yalnızca balans ayarı yapılıyor rot ayarı ihtiyaç olmadığı taktirde yapılan bir ayar değil

Rot ayarı lastik değiştirmekten kesinlikle bozulmaz. Ancak bozuk yolda kötü kullanmaktan veya uzun süreli sert kışlık lastik kullanmaktan bozulabilir. Yani tekerlerin ağır darbe alması lazım. Bozulduğunda zaten direksiyon açısı değişir, sağa veya sola çekme yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 28 Aralık 2024; 21:50:22 >

Benim 2024 ekim çıkışlı taigo da da aynı sürüm mevcut. Sorun yaşıyorum ama.

• blueice76 B kullanıcısına yanıt

Kışlık lastikler yaz lastiğine göre yumuşaktır. Rot ayarını asla bozmaz. Yazlık lastikte bozmaz zaten.

• SlmKdyfç S kullanıcısına yanıt
    Kablosuz olarak hem carplay hem android auto da mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kışlık veya yazlık fark etmez lastikler yumuşak değil de sert ise ve uzun süre kullanılırsa rot ayarını bozabilir. Özellikle kışlık lastikler diş yapıları yazlık lastiklerden daha büyük olduğundan direksiyon çekme yapabilir, rot ayarını bozabilir.

Piyasada hem yazlık hem de kışlık hiç sert lastik yok mu yani? Ben yorumumda sadece sert olan kışlık lastikleri kastediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueice76 -- 30 Aralık 2024; 11:48:46 >

Apple kullanıyorum. Kablolu hiç denemedim. Gün içinde arabaya ilk bindiğimde direk bağlanıyor. Sonra in bin yaptığımda tekrar bağlanmıyor. Bağlansada sürekli kopuyo. Müzik kesik kesik çalıyo.

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.