Evet serbest sürüş modu T-Cross'ta da bulunmuyor maalesef ben de böyle olduğunu görünce üzüldüm. |
**** Taigo Kullananıcıları Ana Forum **** (94. sayfa)
-
-
"Serbest sürüş modu" nun yakıta etkisi olduğunu sanmıyorum. Kavrama ayrılıyor evet ama araç rolantide kalıyor. Çok bilmemekle birlikte rolantide kalınca az bir tüketim oluyor mu diye aklıma geldi.
Yokuş aşağı inerken araç viteste ve gaza basmıyorsanız araç "0" tüketim diyor. Serbest sürüşte bu yazmıyor mesela.
Ha ben niye kullanıyorum "serbest sürüş modu" nu? Aracın motoru bu şekilde bağırmıyor, sessizce devam ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, Obdeleven cihazı SFD kilidini açabiliyormuş. Bu cihazı ve bu cihazın kullandığı uygulama paketini (sadece Pro veya Ultimate Pack kaldırıyor) alarak kendiniz de SFD kilidini kaldırabilir ve gizli özelliklerin çoğunu açabilirsiniz. Cihaz ve Uygulama fiyat bilgisi aşağıdaki linklerde var.
Yurtiçinden alırsanız:
Yurtdışından alabilirseniz:
-
Doğru kullanırsanız inanılmaz düşürüyor, yol açık ve ilerde durmanız gerekmiyorsa araç kendi ataletiyle gidiyor, rolantide 0.6 lt yakar, viteste kalırsa 0 yakar ancak viteste kalınca araç hızlanmıyor yavaşlıyor ve hemen gaz vermeniz gerekiyor. Trafiği iyi okuyarak kullanırsanız rotanızda müsaitse güzel tasarruf yapılıyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlış hatırlamıyorsam Obdeleven Sfd2 yi şu an için açamıyor.
Sadece cihaz alırsanız SFD açmıyor, yanında Pro veya Ultimate paketlerden birini de almanız lazım.
-
Doğru.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2024 model style paket var. Malesef navigasyon yok. Yazıllımsal olarak üniteyii değiştirmeden aktif edilebilirmi ?
Maalesef üniteler değişmeden mümkün değil diye biliyorum.
-
Bende 2024 model life paket taigoyu bugün teslim aldım. Ülkeye girişi 24 Aralık
Bendeki araçta 6 hoparlör var.
Jantlar da 17 inç
Hayırlı olsun. Style paket jant ile mi geldi yoksa R line mı acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Lastik Yanağı incelince jant daha güzel gözükmüş hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun mahsuru yoksa ne kadara aldınız acaba?
Hayırlı olsun hocam hangi jantlar var? Fotoğraf atabilir misiniz?
-
Teşekkür ederim Steyle paketin standart jantı ile gelmedi. Opsiyonel olan 17" Bangalore ile geldi.
Teşekkür ederim
1460bin
artık göstergede 100km gidildi gözükürken gerçekte 97 km gidiyorsunuz. yani tüketim düşmemiş aslında.
-
Teşekkür ederim
Taigo makyaj görmeden 2 yıl içinde ne versiyonlar çıkardı, 2 ay önce alınan araç ile 2 ay sonra alınan araçlar arasında bile birçok fark var. Opsiyonele firma karar veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X