Şimdi Ara

TAİLORİNGLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ YARDIM PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaw ben shadoweave tailorum ama spellfire a dönmek istiyorum nasıl dönebilrim ???Veya herşeyden önce böyle bir şansım war mı???

• offf yok mu bilen ya
  • donemezsin,
    silip bastan kasman lazim
  • şu an için baştan kasmadığın sürece dönemezsin ancak gelecek yamayı beklersen bunun yolu açılacak diye biliyorum.
  • Evet @dreamwalker arkadaşımızın da dediği gibi yeni patch te istediğin olayı gerçekleştirebilmen mümkün olacakmış 100g karşığında sildirerek vede hiç bir skill ini kaybetmeden yenisini de 20g karşılığında öğreniyormuşsunuz vede bunlar sabit miş başka bi forumdan arkadaşının yazısından okumuştum. ( o arkadaş Test serverında denemiş bizzat kendisi )
  • tailoring'i yeni edinmiş insan evlatlari için de bikaç bişey deyiverseniz olablr mi acaba yaa nedir önerileriniz...?çıldırtıcak beni bu tailoring ve enchanting...madenci olup maden toplayaydm ya ooof offf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi passive_attack -- 2 Mayıs 2007; 10:30:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: passive_attack

tailoring'i yeni edinmiş insan evlatlari için de bikaç bişey deyiverseniz olablr mi acaba yaa nedir önerileriniz...?çıldırtıcak beni bu tailoring ve enchanting...madenci olup maden toplayaydm ya ooof offf

lütfeeen :(

ah'den fln mı alcam bazı itemlarii çıldırtıyorrrr :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.