Şimdi Ara

TAKAS BEKLETME SÜRESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir siteden skin aldım takası kabul ettim fakat takas bekletme süresi diye birşey geldi ve 3 gün sonra alabileceğimi söylüyor itemimi daha erken almamın yolu yokmu
     TAKAS BEKLETME SÜRESİ

• Yanlışlıkla iptal ettim ben okumadan 7 Gün ban yedim. İki tarafından mobil steam ile onaylaması gerekiyor takası..
  • Ama karşı taraf bir internet sitesi nasıl olacak ve 3 gün sonra 2 tarafta mobille onaylamasa dahi alacağım dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m8karagoz -- 9 Aralık 2015; 22:28:47 >
  • AYNI SORUN BENDEDE FANOBET SİTESİNE PARA YÜKLEDİM ASİİMOW FT AYNI HATAYI VERİYOR.. 12 SİNDE DİYOR MOBİL DOĞRULAMA TELEFONUMA GELDİ İLETİ ONAYLIYORMUSUNUZ DİYE ONAYLADIM AMA HALA 12Sİ DİYOR..
  • Hayatımda bu kadar saçma şey görmedim. Hadi 3 gün bekletmeyi anlarım, iptal edince 7Gün ban vermek ne lan?
  • aynen ya güvenli yapacağız diye milleti bıktırıyorlar
  • ++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Konuşma süresi vs boyut?
    14 yıl önce açıldı
    Cihaz kayıt süresi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Amaç o ki zaten, hesabının çalındığını düşün, tüm herşeyin çalındı başkasına gönderdiler tradele, sen de o günün akşamı fark ettin. Direk bu şekilde banlatıp, hep scammerı etkisiz hale getirmiş oluyorsun, hem de senin itemlerin gitmemiş oluyor. Biliyorsun ki baya yüksek hırsızlık oranı var. Ve iki taraf da mobil aktivasyonu açmışsa, ki kısa süre içerisinde herkes açacaktır bundan muzdarip olmamak için, sorun kalmayacak.

Kişisel olarak ben destekliyorum açıkçası, çalınan hesaplardan olan scamleri azaltacağına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieger

Amaç o ki zaten, hesabının çalındığını düşün, tüm herşeyin çalındı başkasına gönderdiler tradele, sen de o günün akşamı fark ettin. Direk bu şekilde banlatıp, hep scammerı etkisiz hale getirmiş oluyorsun, hem de senin itemlerin gitmemiş oluyor. Biliyorsun ki baya yüksek hırsızlık oranı var. Ve iki taraf da mobil aktivasyonu açmışsa, ki kısa süre içerisinde herkes açacaktır bundan muzdarip olmamak için, sorun kalmayacak.

Kişisel olarak ben destekliyorum açıkçası, çalınan hesaplardan olan scamleri azaltacağına inanıyorum.

Tamam iyi diyorsun da yanlış düşünüyorsun. Şimdi bak tıkladık linklere felan hesap çalındı, steam mobile guard açık zaten ben telefonumdan o takası kabul etmediğim takdirde 3gün bekliyecek o takas sonuçta. Adam benim mobil onayımı nasıl yapacak ki zaten? Benim demek istediğim mobil onayımı iptal edince 7 gün ban yemesi. Yanlış gönderdik veya bişey oldu işte 7gün nedir 3gün ver ona da yada ne bileyim 48 saat ver en kötü.

Hmm kendim daha deneyemedim onu, ama herhangi bir iptalde direk 7gün mü veriyor? Ne bileyim sana trade offer attım, sonra fark ettim ki yanlış attım, iptal edip başka atacağım, bunda da olyor mu?
  • quote:

Hmm kendim daha deneyemedim onu, ama herhangi bir iptalde direk 7gün mü veriyor? Ne bileyim sana trade offer attım, sonra fark ettim ki yanlış attım, iptal edip başka atacağım, bunda da olyor mu?

Evet ama attıktan sonra mobilden de kabul etmen gerekiyor. Daha sonra iptal ettin mi 7gün ban direkt.
    Yine aynı fikirdeyim ya, forumda bile her hafta 1-2 kişi kesin diyor bu şekilde item çaldırdığını. Biraz daha dikkat edicez biz de 7gün ban yememek adına.
  • quote:

Yine aynı fikirdeyim ya, forumda bile her hafta 1-2 kişi kesin diyor bu şekilde item çaldırdığını. Biraz daha dikkat edicez biz de 7gün ban yememek adına.

Bilmiyorum saçma geldi. csgolounge da adam takas at diyo mesala teklifini atıyosun 20key keylerin gidiyo yani eskisi gibi envanterinde saklanmıyo adam kabul edene kadar. Attığın anda ortadaki sunucuya gidiyo keyler. Adam kabul etmese 7gün ban yiyosun iptal ediyosun diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

Bilmiyorum saçma geldi. csgolounge da adam takas at diyo mesala teklifini atıyosun 20key keylerin gidiyo yani eskisi gibi envanterinde saklanmıyo adam kabul edene kadar. Attığın anda ortadaki sunucuya gidiyo keyler. Adam kabul etmese 7gün ban yiyosun iptal ediyosun diye.

yanlışınız var sadece takası iptal eden taraf ban yer. ayrıca takas ekranında takası kabul ederseniz itemlerin 3 gün beklemye alınacağı yazıyor zaten.
  • Ben böyle saçma bir sistem görmedim. Süreler o kadar uzunki şimdi bana arkadaşım key gönderdi 24 saat bekleme süresi var.1 yıldır arkadaş listemde olduğu için normalde 3 gün bekliyoruz. Ben keyleri aldım csgolounge'den item alıcam takas teklifi yapıyorum ve 3 gün bekliyorum itemin gelmesi için. Adam geldi 3. gün gıcıklık olsun diye takası iptal etti benim 3 gün çöp oldu.Yeni bir offer gönder 3 günde öyle bekle.

Tamam scami engelliyecekte.Madem her takas için iki tarafda kabul ettiğinde tek kullanımlık şifre gönder. İki tarafta kabul edince olsun bitsin. Bu ne arkadaş bi item alıcam 4 gün bekliyorum ya.
  • Ben stea mobil guarda geçtim 7 gün doldurmadan takas bekleme süresini kaldıramıyorsun sanırım. Steam desteğe mesaj falan atsak olmaz mı bilginiz var mı bu konuda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.