Bildirim
Takas Olmuştu Herkese Teşkürler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Up Up -
Arkadaşlar Char Kesinlikle Takas Edilecektir gamze_1307@hotmail.com msn adresim lüütfen bana buradan ulaşın ilkönce bana takas edilecek char verilecek sonra ben char bilgilerini vercem .
Arkadaşlar Asla Bir Müslümanı Kandırma Türk Türke Bunu yapmaz (Siz ister bana Güvenin İster Güvenmeyin )
Nedense bu cümleleri alt alta ya da üst üste görünce içimden bir damla da olsa şüphe geçiyor...
Neyse dikkatli ol lütfen iyi satışlar.. -
İlkdefa Char satıyorum Heycanlanmış Olabilirim -
Ha.ha.ha -
Arkadaşlar hiçkimsede yokmu ya wizard yada blde char server faketmez diyorum lütfen ya hiçblader charım olmadı bitane olsun istiyorum ama nukerde olabilir takasdüşünen lütfen msnyi eklesin -
Upppp Upppp -
uppp uppp -
Arkadaşlar Herhang i serverda Blade Wizard Yada Nuker le Takas Olur Amaa 58+ Olcak Hepsi 58 lwl den Düşük Olmıcak Lütfen ya Kimsenni böle bi Char ı Yokmu??? -
Yaw Hiçkimse yokmuuuuu
Uppp
Upppp -
Ya Kimsede 58+ Blade , Nuker Yada Wizard Takas Edeceği Charı Yokmuuuuuu -
arkadaşım bişi sorcam sen china nın en ezik charı blade istiyorsun yada eu nun hemen yatan ve ençok vuran wizard istiyorsun ikiiside farklı şeler -
iyide bu charın lvl i kaç -
ulan ard arda 2 de bır nıe up yazıorsun bu kadarda post kasılmaz ya yapmayın allah aşkına arkadaşlar
(boşuna post kasmayın dıyen post kasar demeyın adam 6-7 kere up yazmış 1 kere yazsa kesmıomu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X