Şimdi Ara

takas ( resim de var )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Hoşgeldin.
    Foruma ilk mesajın.
    Char takas demişsin.
    Bu işin üst konusu var oraya aç topiğini.
    Takasa girmeyi düşünen arkadaşlar da dikkatli olun.
    Arkadaş size dakka 1 gol 1 yapmasın.
    Alınma arkadaşım ama bu aralar forum takasla char çalmaya çalışanlarla dolu.
    Sadece dikkat sen de dikkat et topiği açan arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BerserkBey -- 8 Eylül 2006; 18:30:57 >
  • Tamam abi

tabagima Kazik atan varsa yemem masadan kalkarim sen korkma ama Burda Kendim icin daha iyi belli olur kim ne yazio kime yazio felan ;-)
  • quote:

Ama bu işte bir bit yeniği var. Zira bu char int. Adam spear char istemiş. Eline spear alması yeter bu arkadaşın spear olması için.
    Olay nuker olayı zira. Lvl 44 char kasan adam bunu havada karada bilir. Nasıl sword u 2 dakkada spear a çevireceğini.
    Yani DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTt

Abi sen anlamadin galiba

lvl 51 lik karakterin baska ID len PW si var
    ve lvl 44 in Baska ID len PW si VAr

Yani yanlislik olmasin ok ?
  • walla bende str blade char ariorum 40+ takas icin benim char nuker lvl43 troyda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ronaldiniho

quote:

Ama bu işte bir bit yeniği var. Zira bu char int. Adam spear char istemiş. Eline spear alması yeter bu arkadaşın spear olması için.
    Olay nuker olayı zira. Lvl 44 char kasan adam bunu havada karada bilir. Nasıl sword u 2 dakkada spear a çevireceğini.
    Yani DİKKATTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTt

Abi sen anlamadin galiba

lvl 51 lik karakterin baska ID len PW si var
    ve lvl 44 in Baska ID len PW si VAr

Yani yanlislik olmasin ok ?

Burada bi hatlar karışmış. Sorry gulüm. Hata bende. Bu mesaj sana değildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Internal Bleeding

walla bende str blade char ariorum 40+ takas icin benim char nuker lvl43 troyda.

Bana MSN nini ver Konusuruz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyide seninkide nuker bi kac kisi ile konustum msnde abi bi bakim begenirsem alim dio sende aynisini yapmada
  • quote:

iyide seninkide nuker bi kac kisi ile konustum msnde abi bi bakim begenirsem alim dio sende aynisini yapmada

Blade char alıcagına buildini sağlam yap emin ol sağlam buildi olan bir int charı kimse deviremez ben 35 lvlde 41 devirdim en önemli bonuslar ve pasifler
  • quote:

iyide seninkide nuker bi kac kisi ile konustum msnde abi bi bakim begenirsem alim dio sende aynisini yapmada

Hehe....

yok jaaa

Sen bana MSN nini ver
  • Arkadaslar daha kimseye vermedim hic birsey beyenmedim....

Hala takas olur yazin!!
  • Arkadaslar bir cocug bana verdi kendininkin lvl 51 di baktim her sey skill etmis adam kendisi Blad kullaniyor BOW SPEAR icin hersey yapmis haha....
    KAbul etmedim :-)
    Hade siz bana iyi birseyler teklif edin!
  • ronaldiniho char takas ı dusunuorsan oasis 27 lvl olmadı - tıbet 24 lvl war istersen 45 lvl da war adamım Achilles_ ama onu takas etmeyı dusunmuorm full str glavie
  • lvl 45 serveri ne ??
  • tanımadığı insanlarla char takası yapmak isteyenler ya karşısındaki adamın charını soyacaktır yada enayidir

• quote:

Orjinalden alıntı: ronaldiniho

lvl 45 serveri ne ??

OASİS SENINKINN WEAP NEYDI
  • Buna Ben YUH Derim Başka Bi Şey Demem
    1: Adam Lvl 44 Lük çar'a 45'TEN YUKARI Çar VERMEZ
    2: Adam Seninle Aynı LVL de Olan Çarı Niye Değişsin
    3: Senin Çarı Değişmek İstediğine Göre Bi Şey Var.
    4: Üstelik Blade - Cold Bi Çarı Lvl 44 e kadar kastıysan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlan-ı Aşk -- 9 Eylül 2006; 16:31:33 >
  • blade değil sword değil mi o elindeki şimdi sen nuker misin full str mi?
  • Tama durun o zaman
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    Bunlara karsi bana ne verirsiniz?

1. Karakter lvl 53 Spearci ( ID ve PW ayri )

2.Lvl 44 sword/blader ( id pw baska )

3. lvl 49 Spearci ( id pw baska )

Bunlarin HEPSINE bana ne vereceksiniz ??

Yazin

Ve demis olim beni tanimadan lütfen enayi deme eneyi varsa hic yazmasin buraya Kazik yemye yada Kazik atmaya yazmadim bunlari ben ona göre lütfen ne dedine dikkat et!!!
  • o yukardaki chardan cacık olmas arkadaşm gerek skiller gerek silahlar accesorylerin bile tam deil charın parası yok elinde 5degree sword ve shield var+ strblade olucak bide,o charın soyulup sonradan eline bişeyler uydurulmadığına emin misin eğerki bu normal haliyse o charı 44lvle 1-2senede kasmş olsan gerek manyang keser anca o char Gizli sorusunu bilmediğiniz charı almayın
    o charada 40int char verirlerse hemen ver
    diğerlerinin durumunu bilmediim içn bşy söleyemicem diğerleride böyleyse 3üne kimse 50char bile vermez 3charı aynı anda kimse almaz alsada 3üyle oynamak gibi saçma bi emel gütmez
    sen bu işi unut o blader olsa olsa Deleteye gider
    spearcılar hakkında konuşamicm onlarda öyleyse 2sine bi 50char versinler itemli ver derim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.