Şimdi Ara

Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    32 Gb. sS4'ü iphone 5s ile takaslamak istiyorum. 4s üzerine makul ücretle takaslanır. Telefonun Temiz ve Türkiye garantili olması tercihimdir.

Cihazın sağ alt köşesinde küçük bir ezilme var. Onun dışında sorunsuzdur.

Satış fiyatı: 1500 TL --> 1400 TL

Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili. Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili. Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili. Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili. Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili. Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili. Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deli_yek -- 3 Ocak 2014; 21:03:16 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• takıp...
  • Pm.....
  • 4s 32gb direk takas

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deli_yek

32 Gb. sS4'ü iphone 5s ile takaslamak istiyorum. 4s üzerine makul ücretle takaslanır. Telefonun Temiz ve Türkiye garantili olması tercihimdir.

Cihazın sağ alt köşesinde küçük bir ezilme var. Onun dışında sorunsuzdur.

Satış fiyatı: 1500 TL --> 1400 TL

Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili. Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili. Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili. Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili. Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili. Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili. Takaslık Galaxy S4 32gb. Turkiye Garantili.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

2 hafta önce pazartesi günü gönderiyordun benim fatura ve kulaklıkları ne oldu?

attığım pm lerede cevap vermiyorsun. referansın sağlam diye seninle alışveriş yaptım. bin defa pişman oldum..

yazıklar olsun..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG TR Garantili G4 Takaslık
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.