Şimdi Ara

Takı [+1] Basma..!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce +1 takı basmak faln %100'müş Doğru doğruysa bende + basıcamda yardımlarınızı bekliyorum acil cevap verirseniz sevinirim :)

• benim bildiğim ne kadar doğru bilemicem ama genee çok düşük bi ihtimalle yanma ihtimali varmış.
  • +3 e kadar salla
  • +3 e kadar %100 yanmadan geçer, şahsen iki tane ardardına +2 ROM basmıştım...
  • Yinede yanabilir benden söylemesi
  • +1 e yanma ihtimali yok kardes gönül rahatlıyla basabilrsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: theendbaba

+1 e yanma ihtimali yok kardes gönül rahatlıyla basabilrsin

saolasın kardeşim inş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanma riski yok ama nakit olarak değeri düşüyor satmaya kalktığında. Şöyle anlatayım;

Flame Ring +0 4,5 GB diyelim

4,5 x 3 = 13,5 GB nakit değeri

+1 FR 11-12 GB civarı oluyor.

Ticaret için kendin basma derim. Ama dupe ihtimallerine karşı veya o zevki tatmak için kendin basmak istiyorsan o ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

Yanma riski yok ama nakit olarak değeri düşüyor satmaya kalktığında. Şöyle anlatayım;

Ticaret için kendin basma derim. Ama dupe ihtimallerine karşı veya o zevki tatmak için kendin basmak istiyorsan o ayrı.

Aslında imir +1 basıcam +0'ı 130m'den buldum ama +1'i 510m yani senin dediğinin tam tersi bişi kendim kullanıcam itemi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thepaladintr

quote:

Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor

Yanma riski yok ama nakit olarak değeri düşüyor satmaya kalktığında. Şöyle anlatayım;

Aslında imir +1 basıcam +0'ı 130m'den buldum ama +1'i 510m yani senin dediğinin tam tersi bişi kendim kullanıcam itemi :)

Peki normal tezgahtaki fiyatı ne? Bir terslik var. :S Genelde benim söylediğim gibidir. Ha ucuza kapatmışsan o ayrı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.