Arkadaşlar daha önce +1 takı basmak faln %100'müş Doğru doğruysa bende + basıcamda yardımlarınızı bekliyorum acil cevap verirseniz sevinirim :)
quote:Orijinalden alıntı: theendbaba +1 e yanma ihtimali yok kardes gönül rahatlıyla basabilrsin saolasın kardeşim inş.
Yanma riski yok ama nakit olarak değeri düşüyor satmaya kalktığında. Şöyle anlatayım; Flame Ring +0 4,5 GB diyelim 4,5 x 3 = 13,5 GB nakit değeri +1 FR 11-12 GB civarı oluyor. Ticaret için kendin basma derim. Ama dupe ihtimallerine karşı veya o zevki tatmak için kendin basmak istiyorsan o ayrı.
quote:Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor Yanma riski yok ama nakit olarak değeri düşüyor satmaya kalktığında. Şöyle anlatayım; Flame Ring +0 4,5 GB diyelim 4,5 x 3 = 13,5 GB nakit değeri +1 FR 11-12 GB civarı oluyor. Ticaret için kendin basma derim. Ama dupe ihtimallerine karşı veya o zevki tatmak için kendin basmak istiyorsan o ayrı. Aslında imir +1 basıcam +0'ı 130m'den buldum ama +1'i 510m yani senin dediğinin tam tersi bişi kendim kullanıcam itemi :)
quote:Orijinalden alıntı: Thepaladintr quote:Orijinalden alıntı: BecHo-minaTor Yanma riski yok ama nakit olarak değeri düşüyor satmaya kalktığında. Şöyle anlatayım; Flame Ring +0 4,5 GB diyelim 4,5 x 3 = 13,5 GB nakit değeri +1 FR 11-12 GB civarı oluyor. Ticaret için kendin basma derim. Ama dupe ihtimallerine karşı veya o zevki tatmak için kendin basmak istiyorsan o ayrı. Aslında imir +1 basıcam +0'ı 130m'den buldum ama +1'i 510m yani senin dediğinin tam tersi bişi kendim kullanıcam itemi :) Peki normal tezgahtaki fiyatı ne? Bir terslik var. :S Genelde benim söylediğim gibidir. Ha ucuza kapatmışsan o ayrı.