Şimdi Ara

Takılma sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Benim sorunum şu:
    1-) İnternetden 720p ve 1080p videoları tam ekran izlerken sesde cızırtılar meydana geliyor.
    2-)Müzik dinlerken aynı zamanda internetden video izlerken (bu sefer tam ekran yapmadan) yine sesde cızırtılar meydana geliyor.
    3-)Bazı ağır siteleri açmaya çalıştığımda yine sesde cızırtı ve takılmalar meydana geliyor. Örneğin:http://www.ageofempiresonline.com/empirehandbook/ hem bu siteyi açıp hemde müzik dinleyemiyorum.
    4-) Yine müzik dinlerken bir oyun açtığımda yine sesde cızırtılar meydana geliyor ve oyunda takılmalar meydana geliyor. Call Of Duty 4, Age of Empires 2, Age of Empires Online oynadığım ve bu sorunun meydane geldiği oyunlar
    ve arasıra pc açılırken 1 uzun 3 kısa bip sesi alıyorum.
    Sorun ne olabilir? Cevap için şimdiden teşekkürler.
    Sistemim:
    Core 2 Quad Q6600
    Asus P5B
    Xpertvision 9800Gt
    4gb Ram
    Win 7 64bit

• Şimdi denedim bu videoyuda tam ekran seyrederken wmp de çalan müzikte takılmalar meydana geliyor.
    http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-EVO-3Dyi-inceledik.htm
  • Bi fikri olan yok mu? Aslında yazılımsal olup olmadığını nasıl anlarım güvenli modda açıp aynılarını yapsam öyle anlaşılabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elrohiremre -- 19 Ağustos 2011; 1:53:36 >
  • güncellemelr yerindemi yükledinmi bide baya olmuşsa alalı yemizliğine bakı ver.
  • Her ay temizliyorum şuanda temiz. Evet güncellemeler en son driverlar yüklü (Driver Genius kullanıyorum).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Blur Takılma Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Laptop donma kitlenme sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.