Şimdi Ara

takımın kondisyon sırrı bulundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ersun Yanal'dan Fenerbahçe Antrenmanın'da Anasınıfı Modeli :)

• üstteki mesaj anaokulu tarzında bir ironidir.

• Bu işin piri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir şey anlamadım hocam, yanlış anlamayın ne anlatmak istediniz. Bu zaten çoğu antrenörün yaptıığı bir olay

Farklı güzel bir şey göremedim. Siz kötü olarakmı iyi olarak mı açtınız konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menanty

Ben bir şey anlamadım hocam, yanlış anlamayın ne anlatmak istediniz. Bu zaten çoğu antrenörün yaptıığı bir olay

+1 anlayan anlatabilir mi ?
  • Fenerbahçe Antrenman programı
    10:00 Kutu kutu pense
    10:45 Yakalambaç
    11:30 Aç kapıyı bezirgan başı
    12:00 Yağ satarım bal satarım
    -Yemek arası--
    13:00 Taktik idmanı(Edi büdüyle sayılar)
    13:35 Kaleci özel idmanı (Antrenör:Kurabiye canavarı)
    14:00 Veliler ile özel toplantı

• Simit oynasalardı da cristian bir ebe olsaydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ben bir şey anlamadım hocam, yanlış anlamayın ne anlatmak istediniz. Bu zaten çoğu antrenörün yaptıığı bir olay

ilk yorumda olduğu gibi anasınıf modeli derken kötü yönde bahsediyorum tabiki.

bu takım kondisyon açısından rezil! ve 2. yarılarda hiç top oynayamıyor. bunun nedeni ise bu antrenmanlar.

Lucas Neill in de dediği gibi : "biz bu idmanları maç öncesi yapıyorduk" yani bu kadar rezil haldeyiz.

adamların maç önü yaptığı çalışmayı bizim oyuncularımız zorlu antrenman olarak yapıyorlar.

en basit ve yakın örneği olan E.Belözoğlu nu hatırlayın adam gitti yarım sezon A.Madrid te kaldı. hem fit oldu hemde antrenman yaptı. anlatabildim mi?

@CriminaI

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Fenerbahçe Antrenman programı
    -Yemek arası--

bence biraz ağır oldu bu program Avrupa ya da katılmıyoruz madem biraz hafifletelim ()

• quote:

-Yemek arası--

• Niye basına kapalı yapılıyor anlaşıldı bu muazzam taktikler dışarı sızmamalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: semiz-manço

Niye basına kapalı yapılıyor anlaşıldı bu muazzam taktikler dışarı sızmamalı

mükemmel tespit
  • bunlar boş işler, koysunlar video yu arsenal in ordaki maçta yaptıklarına baksınlar her antreman öncesi yeter. artık oldugu kadar 11 adam sahada tek vucut gibi nasıl kayıyorlar , yer degiştiriyorlar top rakibe geçtiginde nasıl saha markajı yapıyorlar bunu ögrensinler. bugun eskişehir bile f.bahçe nin yapamadıgı birçok dogruyu yaptı sahada. rakibin oyun kurmasını engellemeye çalıştılar, sahayı kapatmaya oyunu kitlemeye ugraştılar.fatih hoca da kanat oyununa döndü, amrabat ı da ancak indirerek kitleyebildiler gerçi.

f.bahçe li oyuncular gerçekten futbola anaokulundan başlamalılar. sahada hiç bütünlügü yok. bişey olmuyorsa özellikle bundan dolayı olmuyor.herkes kafasına göre , kopuklar ,ruh yok, aksiyon yapacak oyuncular kenarda yatıyor, dedeler le de ateşli takım olunmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melankolik Paranoyak

quote:

bu takım kondisyon açısından rezil! ve 2. yarılarda hiç top oynayamıyor. bunun nedeni ise bu antrenmanlar.

Lucas Neill in de dediği gibi : "biz bu idmanları maç öncesi yapıyorduk" yani bu kadar rezil haldeyiz.

adamların maç önü yaptığı çalışmayı bizim oyuncularımız zorlu antrenman olarak yapıyorlar.

en basit ve yakın örneği olan E.Belözoğlu nu hatırlayın adam gitti yarım sezon A.Madrid te kaldı. hem fit oldu hemde antrenman yaptı. anlatabildim mi?

@CriminaI

Bence boş bir konu açmışsınız. Bir tane antreman metodunu buraya koyup bunu göstererek takımın kondisyonu bundan kötü demek yanlış olur. Ayrıca kondisyon yüklemek sadece ağır antremanla olmaz. Kaldı ki gösterdiğiniz antreman çok zevkli bir antremandır. Gençlerde falan çalışırken bizede bu antremanı yaptırırlardı bir artı yönüde zevkli olmasının yanında bu tip etklinlik oyuncuları birbirine yakınlaştırır..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Melankolik Paranoyak

quote:

@CriminaI

Bence boş bir konu açmışsınız. Bir tane antreman metodunu buraya koyup bunu göstererek takımın kondisyonu bundan kötü demek yanlış olur. Ayrıca kondisyon yüklemek sadece ağır antremanla olmaz. Kaldı ki gösterdiğiniz antreman çok zevkli bir antremandır. Gençlerde falan çalışırken bizede bu antremanı yaptırırlardı bir artı yönüde zevkli olmasının yanında bu tip etklinlik oyuncuları birbirine yakınlaştırır..

tek bir soru

sizce takımın şu anki kondisyon durumu nasıl bununla birlikte takımın 2. yarrılarda düşmesinin sebebi ?

• quote:

-Yemek arası--

Seksi Galatasaray Antrenman Programı
    10:00 Seksi nasıl olunur
    11.00 Ön sevişmenin faydaları
    12:00-13.30 Tenefüs
    13:30 Uygulamalı Fransız Öpücüğü ( Tam kadro )
    14:30 Kamasutra Teknikleri ( Uygulamalı )
    15:00 Tam kadro duş alma programı
    15.30 Bugün Neler Öğrendiniz
    16:00 Antrenman Bitimi

• birde aykuta beden hocası diyordunuz
  • İki yıl Judoyla uğraştım başlangıçta ki hareketlerin çoğu idman öncesi ısınma da o kaç kovala falan onlara anlam veremedim ya
  • Ersun Yanal tartışılacak bir isim değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: patos64

Ersun Yanal tartışılacak bir isim değildir.

bizde tartışmıyoruz zaten

herşey açık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.