Şimdi Ara

TAKLA ATAMIYORUM(RESMEN REZİL OLDUM!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün beden dersinde hoca hadi takla atıyoruz dedi herkes sıraya girdi ben atamadığımı bildiğim için en sonlara geçtim önümdekiler takır takır attılar taklalarını sıra bana gelince atamadım. Bu taklanın bir püf noktası varmıdır? Eğiliyorum elimin üstünde kalıyorum kendimi ileri atamıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hesap_lütfen -- 10 Ocak 2013; 19:28:43 >

• olayı beyninde bitir yapabilirsin
  • Emmi oglununda guvercinleride takla atamiyordu 1 hafta sonra meftah.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelastatakan

olayı beyninde bitir yapabilirsin

olayı yapabilirsin bitir beyninde
  • beyninde yapabilirsin bitir olayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain_Donanım -- 10 Ocak 2013; 20:01:13 >
  • yapabilirsin beyninde olayı bitir
  • Yapamazsın çünkü spor kabiliyetin sıfır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kıza rezil olduğum o an
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

• Zemin büyük ihtimal yumuşaktı, atsaydın kendini bende küçükken yapabiliyordum ama şimdi yapamıyorum yumuşak bir zemin olsa her türlü her hareketi denerim ama istediğim şey trambolin ters takla falan.
  • bende atamıyordum daha doğrusu küçükkern hep atardım ama bırakınca insan unutuyor. dene 1-2 kez yaaprsın yahu bedende olmuştu bana buda.. taklada nerdne çıktı dedim baya afallamıştım gülmüşlerdi
  • Evet sanırım biraz çalışıp halledebilirim... hayır zor bişey olsa gam yemicem herkesin yaptığı bişey ama işte

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.