Evet arkadaşlar paramız var diyelim yarım plaka alacağız sizce yapılırmı bu yoksa gidip mal mülk edinmek dahamı mantıklımı? |
Taksi Plakasına Yatırım Yapılırmı? Taksicilik Biter mi?
-
-
Yarın bir gün über serbest denir, 10bin plaka daha dağıtıyoruz denir plaka değeri bir anda yarıya düşer, tam tersi olur demezler plaka ikiye katlar. Bunu bilebilecek kişinin de forumda takıldığını ve bu bilgiyi paylaşacağını sanmam.
Her zaman daha az- fazla kazandıran ya da kaybettiren yatırım olacaktır, kendi kafanıza yatanı yapmanız en makulü. Bugün biri plakaya yatır dese ve yarın plaka değeri düşse kimse zararınızı karşılamayacak forumdan. Aynı şekilde mülke yatır dese ve plaka daha çok getirse aradaki farkı vermeyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Taksiciler ve Minibüsçüler kendi elleriyle bu sektörü bitirecek. 3-4 yıla biteceğini düşünüyorum UBER olmaz da başka bir şey olur.
-
milletimiz ağalık sistemini sever. Kraldan çok kralcıdır. Ağaları işsiz kalırsın, deyince uber ağasız sistem vs anlatamazsın, saldırırlar.
sadece taksi, dolmuş sektörü için konuşmuyorum. Bu bizim yaşam tarzımız.
Günlük 2000 tl yazmışın emin misin ayda 60 bin tl eder.Siz hiç s class ile villasına giden taksi sahibi gördünüz mü?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mezuni -- 13 Şubat 2021; 19:46:56 > -
yaw he he
-
çocukken hep derlerdi berberlik ölümsüz meslek asla bitmez :) tak korona çıktı 6 ay hepsi kapandı.
yemek sektörü bitmez dediler.pandemi çıktı tüm mekanlar yasaklandı.
Taksicilik bitmez dediler,tak peşine uber çıktı piyasayı sildi.
Yemeksepeti zirve dediler tak peşine getir çıktı.
Yani deme oki hiçbirşey sonsuza dek sürmez..bitmez batmaz demeyin
-
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterKullanıcı adın ile hatırlattığın yabancı sanatçıyı dinler ve severim. Bir tebessüm ettim hadi iyisin
Yukarı da arkadaşın dediği gibi. Ayda ortalama 50-70 bin TL arası para demek. Şaka mı yapıyorsun ?
Biz üç erkeğiz. Neredeyse ikinci abimde emekli olacak. Alalım ortaklaşa 2-3-4 milyona arıyorum plaka o zaman, işletelim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Keşke bi taksici gelsede bu tartışmayı bitirse
Bu adamlar döverek uberi kovdular ülkeden merak etme birşey olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterhocam günde 2000 kazanan taksi istanbul taksisi olmasın ? şöyle levent civarında bol müşterisi olan ?
Eskişehir'de evimizin karşısı taksi durağı gün boyunca araçlar yatıyor, sürekli araç kalabalığı var eskiden hiç değilse 2 araca düşerlerdi şimdi 6-7 araba varlar.
Ankara'da Bilkent'te sürekli taksi kullanıyordum orada bile normal zamanda 12 saatlik periyodda çalışan taksici 350-400 lira yaparsa kurtarıyor diyordu. hepsi çift vardiya çalışanlar ve Ankara'nın en işlek taksi bölgesiydi. Hem kısa mesafe hem uzun mesafe. 2000 lirayı onların bile en işlek zamanda kazanabildiklerini hiç düşünmüyorum.
Zaten bu paraları kazansalar hiçbiri hala eski hyundai accentlere binmezlerdi. Hepsi altına d segment passatı çekerdi nasıl olsa ötv yok onlara.
-
@Lana-Del-Rey bir taksi şöförü günde 1000 mi kazanıyor ya az yavaş atın hemen bu forumda 15 kişi toplanıp alalım her gün biri alsın hasılatı ayda bir ssk emekli maaşına gelir
-
Yatırımını ülkedeki seçimi kimin kazanacağını düşünerek yap.Akp devam ederse sarı taksi 5 sene daha garanti tek başına sektöre hakim olur ama hükümet değişirse Uber,İBB taksi modeli vb uygulamalar piyasaya giriş yapar.
quote:
Orijinalden alıntı: MezuniGünlük 2000 tl yazmışın emin misin ayda 60 bin tl eder.Siz hiç s class ile villasına giden taksi sahibi gördünüz mü?
hocam şoför 1000 kazanıyor ayda 30.000 eder 1/3 vazgeçse s
class ile rezidansta yaşayabilir
Benzer içerikler
- lancia ypsilon alınır mı
- talisman kronik sorunları
- arabanın direksiyonu sağa sola çevirince gelen ses
- araba sprey boya ile boyanır mı
- ford focus 1.6 tdci kronik sorunlar
- togg fabrikası gemlik"te nerede
- chery euro ncap
- togg teslimat süresi 2024
- byd u8
- opel corsa elektrikli fiyat
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X