Şimdi Ara

15 senelik tanıdığıyla polis tarafından korsan taksi diye aracınız bağlanırsa !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçtiğimiz salı günü 15 senelik bi tandığı havalanına bırakmak için yola çıkan aracı mecidiyeköyde korsan taksi diye çevirip 2 ay trafikten men ve bi miktarda para cezası uygulanıyor,
    bu nasıl adalet anlam verebilen varmı aranızda.

• Memleketim polislerince herş ey mümkün,gram sevgim saygım kalmadı.Üniformayı görünce lanet ediyorum.Yunuslar desen ayrı bir artis
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Memleketim polislerince herş ey mümkün,gram sevgim saygım kalmadı.Üniformayı görünce lanet ediyorum.Yunuslar desen ayrı bir artis

iyide senin fikirlerin kendi hür kanatinle oluşmuş değil. 3. ağızlardan okuyorsun.. Olay yaşanıyor, yaşanlar var, görenler var, basına aktaranlar var, basının yazdıkları var sense basından okuduğun kadarıyla yorum yapıyorsun..

Her kurumun karaktersiz insanları olabildiği gibi, polislerdede az veya fazla olduğunu sanmıyorum..

hem sen bilmezsin, onların çalışma sistemi emeklilik sistemi maaş sistemi, ek görev sistemi, zorunlu görev sistemi, nöbet sonrası görevler çok olur..

bilgisiz ilgisiz konuşmuyorsun ama sebepsiz sevmiyorsun, geçenlerde verdiğimiz şehitleri ben unutmadım. sen de unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatihlik

quote:

Orijinalden alıntı: Dentex Dentex

Memleketim polislerince herş ey mümkün,gram sevgim saygım kalmadı.Üniformayı görünce lanet ediyorum.Yunuslar desen ayrı bir artis

iyide senin fikirlerin kendi hür kanatinle oluşmuş değil. 3. ağızlardan okuyorsun.. Olay yaşanıyor, yaşanlar var, görenler var, basına aktaranlar var, basının yazdıkları var sense basından okuduğun kadarıyla yorum yapıyorsun..

Her kurumun karaktersiz insanları olabildiği gibi, polislerdede az veya fazla olduğunu sanmıyorum..

hem sen bilmezsin, onların çalışma sistemi emeklilik sistemi maaş sistemi, ek görev sistemi, zorunlu görev sistemi, nöbet sonrası görevler çok olur..

bilgisiz ilgisiz konuşmuyorsun ama sebepsiz sevmiyorsun, geçenlerde verdiğimiz şehitleri ben unutmadım. sen de unutma.

Benim fikirlerim birebir yaşamış olduğum olaylarla bu konunun birleşiminden oluşuyor.Basın umurumda değil.Ben bilirim Polisleri,nasıl çalıştıklarını.Memuriyet geçmişim var kısa süre de olsa.Şehitlerden hiç bahsetme,komple asker ailesi ve polis yakınıyız.İnan bir polis yakınımın yanına çay içmeye bile girmek istemiyorum herhangi bir karakola.Polislerin artık çoğu hoş değil azı değil...

• öncelikle geçmiş olsun. bence bu işte bi terslik olmalı çünkü 15 senelik tanıdığınızla korsan muamelesi görmek çok saçma, hem adamın aracı( 2 AY ) bağlanmış siz neler söylüyorsunuz. Demem oki hemen bi karşı davayla bu iş tatlıya bağlanır tazminat davasına kadar götürün derim...
  • akrabalarının yakınlarının yanına çay içmeye gitmiyorsun, yanlış anlamayacaksan açık söyleyeyim akrabalarının yakınlarının karakteri sağlam değil sanırım. benim de polis akrabalarım tanıdıklarım var.. hiç biri olay olsunda dövelim, karışıklık olsun, eylem olsunda biber gazı sıkalım mantığında değiller.. kimse istemez.. ben de tıpla alakalı olmama rağmen doktorların paragöz olduğunu, sebepsiz testler sonucu döner sermayeyey katkı sağladıklarını ihmalkar davrandıklarını düşünüyorum.. ama kalkıpta saygımı sevgimi azaltmıyorum, iyilerin olduğu gibi kötülerinde olduğunu biliyorum.. sen bi tekrar düşün ..Neyse konu amacından sapmasın,,

@more34 Korsan taksicilerin, bu işin esnafına zararını devlete zararını biliyorsun değil mi? haberi bende okumuştum, üzüldüm ama şimdi mantıklı düşündüğümde mahkemenin veya sistemin ispat etme hakkı tanıdığını sanıyorum.. diğer türlü farkını anlayamazsın.. hem haberi tam hatırlayamadım, adamın aracı korsan takci değil mi ? sadece arkadaşını götürmüş.. garip değil mi, senin korsan taksi aracın ne arıyor? plakalı sarılı beyazlı??

önce işin hakikatini bilmek gerek.. ben tam anlayamadım?

• quote:

akrabalarının yakınlarının yanına çay içmeye gitmiyorsun, yanlış anlamayacaksan açık söyleyeyim akrabalarının yakınlarının karakteri sağlam değil sanırım. benim de polis akrabalarım tanıdıklarım var.. hiç biri olay olsunda dövelim, karışıklık olsun, eylem olsunda biber gazı sıkalım mantığında değiller.. kimse istemez.. ben de tıpla alakalı olmama rağmen doktorların paragöz olduğunu, sebepsiz testler sonucu döner sermayeyey katkı sağladıklarını ihmalkar davrandıklarını düşünüyorum.. ama kalkıpta saygımı sevgimi azaltmıyorum, iyilerin olduğu gibi kötülerinde olduğunu biliyorum.. sen bi tekrar düşün ..Neyse konu amacından sapmasın,,

@more34 Korsan taksicilerin, bu işin esnafına zararını devlete zararını biliyorsun değil mi? haberi bende okumuştum, üzüldüm ama şimdi mantıklı düşündüğümde mahkemenin veya sistemin ispat etme hakkı tanıdığını sanıyorum.. diğer türlü farkını anlayamazsın.. hem haberi tam hatırlayamadım, adamın aracı korsan takci değil mi ? sadece arkadaşını götürmüş.. garip değil mi, senin korsan taksi aracın ne arıyor? plakalı sarılı beyazlı??

Araç 1 hafta kapıda yatıyor ve sivil polisler tarafından çevirilip bağlanıyor, polislerin hem şöföre hemde müşteride diye muamele yaptıkları kişiye ufaktanda olsa sorgu biçmi uygulanıp öyle karara varılmazmıydı, yani bu olayı kimse bana açıklayamaz. hem Araç ta bizim aracımız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: more34

quote:

akrabalarının yakınlarının yanına çay içmeye gitmiyorsun, yanlış anlamayacaksan açık söyleyeyim akrabalarının yakınlarının karakteri sağlam değil sanırım. benim de polis akrabalarım tanıdıklarım var.. hiç biri olay olsunda dövelim, karışıklık olsun, eylem olsunda biber gazı sıkalım mantığında değiller.. kimse istemez.. ben de tıpla alakalı olmama rağmen doktorların paragöz olduğunu, sebepsiz testler sonucu döner sermayeyey katkı sağladıklarını ihmalkar davrandıklarını düşünüyorum.. ama kalkıpta saygımı sevgimi azaltmıyorum, iyilerin olduğu gibi kötülerinde olduğunu biliyorum.. sen bi tekrar düşün ..Neyse konu amacından sapmasın,,

Araç 1 hafta kapıda yatıyor ve sivil polisler tarafından çevirilip bağlanıyor, polislerin hem şöföre hemde müşteride diye muamele yaptıkları kişiye ufaktanda olsa sorgu biçmi uygulanıp öyle karara varılmazmıydı, yani bu olayı kimse bana açıklayamaz. hem Araç ta bizim aracımız.

haber linki atabilir misin? olayı sormuştum, araç kapıda ve sivil polisler bağlamış.. bu halde mi çıktı trafiğe, anlayamadım.. sen bana link atıver ben bulurum gerisini,

• quote:

quote:

quote:

haber linki atabilir misin? olayı sormuştum, araç kapıda ve sivil polisler bağlamış.. bu halde mi çıktı trafiğe, anlayamadım.. sen bana link atıver ben bulurum gerisini,

üstad hangi haber linkinden bahsediyosun bu olay direk bizim başımıza geldi geçtiğimiz salı ve araçta o gün bağlandı.

• ben haberde duymuştum, adam da konuşuyordu sanırım.. olayı anlamadım.. aracınız ticari mi binek mi? araba yasal mı değil mi? daha fazla uzatma niyetim de yok açıkcası, geçmiş olsun diyorum.. olayı bilmeden adaleti yorumlayamam...
  • aracın korsanla hiç bir alakası yok, ticari (fiat doblo) polisinde hiç bir kanıtı yok emir öyleymiş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi more34 -- 7 Temmuz 2012; 23:04:30 >
  • quote:

Vallahi önyargı oluşuyor bir kere,elbette tanımadan saçmasapan davranış ve düşüncelere kapılmak mantıklı değil.Akrabalarımın yanında değil orada kastettiklerim,sinirlerim bozuluyor bir sürü polis,üniforma görünce.Kastım oydu

• quote:

Geçtiğimiz salı günü 15 senelik bi tandığı havalanına bırakmak için yola çıkan aracı mecidiyeköyde korsan taksi diye çevirip 2 ay trafikten men ve bi miktarda para cezası uygulanıyor,

Arac cok sık havaalanina giris çikis yapiyorsa normaldir. Arastirma yada şikayet olmadan baglamiyorlar araci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

Geçtiğimiz salı günü 15 senelik bi tandığı havalanına bırakmak için yola çıkan aracı mecidiyeköyde korsan taksi diye çevirip 2 ay trafikten men ve bi miktarda para cezası uygulanıyor,

Arac cok sık havaalanina giris çikis yapiyorsa normaldir. Arastirma yada şikayet olmadan baglamiyorlar araci

Aynen. Mutlaka bir yerlere takılmıştır. Veya bir kaç kişi sizi şikayette etmiş olabilir. Şikayet kayıtlara geçtiyse 15 senelik tanıdık değil 30 senelik tanık bile olsa işlem yapmak zorunda. Yoksa kendisinin başı ağrır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

Aynen. Mutlaka bir yerlere takılmıştır. Veya bir kaç kişi sizi şikayette etmiş olabilir. Şikayet kayıtlara geçtiyse 15 senelik tanıdık değil 30 senelik tanık bile olsa işlem yapmak zorunda. Yoksa kendisinin başı ağrır.

Öyle bir uygulama olamaz.Anayasayla koruma altına alınmış Seyahat Özgürlüğü var. Adam isterse günde 100 kere havaalanına gider gelir.Kolluk kuvvetleri ancak adam bu işten gelir elde edip beyan etmediği durumlarda olaya karışabilir.Keyfi uygulamalar ancak ve ancak baskıcı rejimlerin olduğu topraklarda uygulanır.Taksileri tekelleştirmek için uygulandığını düşünüp sermaye-iktidar ilişkisine bağlayan bir komplo teorisi üretmek istemem ama keyfi uygulamalar can sıkıcı

• Taksiciler para kazansın diye artık kendi arabamızla akrabalarımızı havaalanından alamayacağız herhalde.İzmir'de evden havaalanı 50 lira tutuyor.Gider arabayla alırım daha ucuza gelir.
  • @abrahname : araç 7-8 ay içerisinde havalanına 2-3 kez anca gitti ancak şöyle birşey var hem ahkam kesen polis arkadaşlara hemde şikayette bulunanlara hukuki işlem 2-3 gün içersinde başlatılacaktır.

Düşünzenize bu olay haricinde yağmurlu bir havada yolda gidiyorsunuz adamın biride şemsiyesi yokken öyle yolun kenarında dolmuş vs bekliyor. E bu durumda kim olsa aynı şeyi yapar veya yapmak ister değilmi; ileride de polis sizi çeviriyor aracınızda da tanımadık biri olduğu için korsan diye bağlıyor sağlam bide para cezası uyguluyor... hangisi adelet siz söyleyin, yani o yolda adamı bırakın almayı önünüze atlasa almazsınız çünkü hep bu şüphe içinizde kalacaktır...
  • aynı şey benimde başıma geldi. m.köy köprüsü üstünde. arkadaşla karşıya gidiyorduk. seyir halinde siviller aracımı durdurdu. arkadaşın soyismini bilmedeğim için aracımı bağladılar. 60 gün men. 1950 ceza.mahkemeye verdim sonucu bekliyom.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.