Şimdi Ara

Taksiciyle yaşadiğim olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler memleket ziyareti için çankırı ya gitmiştim. Sonra akraba ziyaretleri vb. herşey bitince geri dönme vakti gelmişti.cankiri dan kirikkale ye taksiyle giderken taksiciyle muhabbet ediyorduk. Çok fazla konuşmaya başlamıştı benim de başım ağrıdı "Biraz uyuklasam sorun olmaz herhalde dedim" o da "abicim ya ben organ mayfasına çalışıyorsam ya sna birşey yapsam" diye bir anda çok konuşmaya başladı. Ben de dayanamıyıp "Tamam haklısın abi bari güzel şarkı aç da neşemiz yerine gelsin" dedim. Busefer de araba radyosuyla ilgili çok konuşmaya başladı. Ben de dayanamıyıp"Sus ve kirikkale'ye devam et!" dedim. bir anda çok sinirlendi gözlerinden ateşler fışkırdı arabayı sağa çekti koltuğunun yanındaki boruyu alıp beni arabadan indirdi. Bagajı açtı ve taksici bir anda zebaniye dönüşmüştü!Bagajının içi ise bir zindan portalıymış! Elindeki boruyla bana bir balgam attı ve zindana uçtum.Şuan çankırı zindanlarındayım işiniz düşerse uğrayın yanıma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dh de takilmaktan araplara dondum resmen sondan baslayip sola doğru okuyorum illa bir zebani oluyor

• Okumayin balgam atan zebani

• okumayın zebani taksici

• son 2 cümleyi okumam yeterli oldu pis zebani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.