Şimdi Ara

Tamamı Türkiye'de geliştirilen ilk yerli lokomotif motoru tanıtıldı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugünde gururlandım akşama makarna suyumu koyayım bari

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mion kullanıcısına yanıt

googla tülomsaş motor yaz, kaç yıldır yapılıp yapılmadığını gör, biz motor istiyoruz diyoruz her seçim öncesi bi parça. ben zamanında tülomsaş ile görüştüm gemi motoru olarak kullanabilmek projelerimize entegre etmek adına, dediler öyle bir motor yok. hala mtu vs yabancı motorlar kullanılıyor.

siz biz ne alaka? ben kullacağım diyorum sen, siz biz peşindesin?

• TIGERSHARK kullanıcısına yanıt

200 gr kw saat , ortalama mekanik governörlü bi dizel 200-210 gram tüketir.

misal basit düz bir hesapla

seyir halinde 800kw güç ihtiyacı var ise ve 1 saat süresince. 800kw*0,2L*1sa dan 160litre saat felan tabi yüklenme durumuna göre artar.

elektronik makinalar biraz daha az tüketir. ama ağır sanayide mekanik iyidir basittir güzeldir.

• Nevfel kullanıcısına yanıt
    Süleyman hep başbakan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scientia kullanıcısına yanıt

Güzel tespit, buna katılıyorum. Özgüven problemlerimiz var ve olumsuzluklarını hep yaşıyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motora filan gerek yok. Travmatik tiplere ekmek üretin yeter.  

• Motor bağımsızlığını ilan eder.

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

sığınmacılar gelmeseydi hayatımız cok mu güzel olacaktı?

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt

Senin 10 - 20 dairen olsaydı 10 bini sen isteyecektin.. Yazındaki temel mantık milletin dedesi 10 - 20 daire götürdü benim dede götüremedi ben hala kiradayım.. Dedem gecekonducu olsaydı yasamıstım.. Simdi bunun konumuzla lokomotif motoru üretmek falan Almanlarla filan ilgisi nedir? Hatta ak troller neden bu yüzden ak trol olsunlar? Düsünsene 20 dairesi var adam ak trol de olsa zengin bir daha gel samsundan dese de zengin.. Bastakiler gitse de zengin gitmese de zengin.. Kendi hayat hikayeni anlatan tamamen ilgisiz bir sey yazmıssın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Warlord384 -- 17 Aralık 2022; 13:18:14 >
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    kafaya bak ya üretmeden bölgende nasıl söz sahibi olacaksın nasıl güçlü ekonomi olacaksın Türkiyenin komşuları ırak,iran,yunanistan,ermenistan,rusya hadi git bunlara şarkı söyle sanat yap ki senin dediğin gibi güçlü olalalım hadi,daha önce millet uzaya gidiyor biz nelerle uğraşıyoruz diyordunuz sonra bunun motoru yerli değil demeye başladınız şimdide bunlar önemli değil diyorsunuz kültür,sanat yapalım diyorsunuz bitin artık bitin.

• _bluescream_ kullanıcısına yanıt
    Peki bu motor tasarruflu mu yani?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.