Şimdi Ara

Tamamı Türkiye'de geliştirilen ilk yerli lokomotif motoru tanıtıldı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    siz kendi attığınız yalanlara da inanmaya başladınız artık galiba ne üretilmiş daha önce bu ülke de söyle bakalım ben sana söyleyeyim kot pantelon, bayrak ipi domates biber patlıcan akp gidincede bunlar üretilecek iste.

• BlacKartal78 kullanıcısına yanıt

erke dönergeci, sümerbank yün don atlet fanila 

AKP'nni son döneminde Türkiye her anlamda çöküş yaşamıştır

Demokrasi endeksinden sonuncu sıralara, ekonomiden inanılmaz fakirleşmeye, yargıda siyasallaşma ,yolsuzlukta zirvelere tırmanmıştır. Yetmemiş meclisi by-pass eden yönetim şekli dahi gelmiştir.

Böyle bir durumda AKP ile artık yol alınmamalıdır.

üretim ekonomisi elbette desteklenmelidir ancak bu akp ile artık yol almak mümkün değildir.

• @Richard Parker o zaman çalışın, projelerinizi sunun halkı ikna edin iktidara gelin bidendan felan hazır iktidar beklemeyin

• Mion kullanıcısına yanıt

Siz Bush'dan iktidarı dilenmiştiz ama. Herkesi kendiniz gibi sanmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

yok öyle birşey sizinkilerin uydurması

Ulusal Kanalyoutube
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Amerika ve Avrupa Birliği liderlerine seslendi. Türkiye'nin geçmişte demokrasi olmayan ülkelerin durumuna düştüğünü öne süren Kılıçdaroğlu, ABD ve AB'den destek istedi. 53. Dünya Konferansı'nda konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da Türkiye'yi dünyaya şikayet etti.
    https://www.youtube.com/watch?v=5t-AmTqzQSM

eha medyayoutube
    ABD Başkan adayı Joe Biden, Türkiye’de muhalefeti destekleyerek Erdoğan iktidarını değiştirmeyi hedeflediğini açıkladı. ▪️Muhalefeti desteklediğimizi açıkça göstermeliyiz ▪️Onlarla doğrudan temasa geçip Erdoğan'ı yenecek duruma gelmelerini sağlamalıyız. ▪️Ona bedel ödetmeliyiz.
    https://www.youtube.com/watch?v=tw0_NWJXWXU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mion -- 17 Aralık 2022; 14:0:41 >

İşte bu. Kafa bu. Akp öncesi Türkiye bir şey üretmiyor muydu yani? Ne kotundan bahsediyorsun sen? ASELSAN, havelsan akp döneminde mi kuruldu? Siz çocuk bile kandıramazsınız bu çağda böyle bayat söylemlerle.

AKP Türkiye 'nin 20 yılını çalmıştır. Enerjimizi boşa harcadı. Ülkemizi yabancı işgaline açtı, ekonomiyi batırdı, dış siyasette rezil etti, gelir eşitsizliğini katmerledi, sağlık ve eğitim sistemini çökertti.

Fakat bu demek değildir ki ülke bir şey üretmiyor. 100 milyonluk ülke burası. Sanayisi ve sermayesi olan bir ülke. Üretim var fakat bu üretim yeterli istihdam yaratmıyor. Üretimden, ihracattan dolaylı kazanç sağlayan gruplar var fakat bu kazanç eşit dağıtılmıyor. Ülkenin yüzde 60'ı asgari ücret ve altında maaş alıyor.

İha, siha üretiyoruz. Ne kadar iyi. Fakat her geçen gün borçlanıyoruz. Her geçen gün gelir düzeyimiz azalıyor. İha, siha ile karın doymuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 17 Aralık 2022; 14:13:11 >

Bilmiyorsan o senin ayıbın. Bak bakalım daha resmi bir görevi bile yokken kim görüşmüş Bush ile.

öyle o dedi bu dedi olmaz, kaynak göster

• kabus2224 kullanıcısına yanıt

5 yıldır aynı motor üzerinden haber yapılıyor açıp bakabilirsin. Bu itibarsızlaştırmadır. Tepkim buna temcit pilavı gibi 5 yıldır aynı haberlere. Yoksa bu tarz gelişimlerin ne kadr önemli olduğunu biliyorum

• kardeşim ben 45 yaşındayım öncesinide gayet iyi biliyorum merak etme sen çivi çakmadılar memlekete çivi aselsanda telsiz havelsanda f16 montajı dışında hiç bir halt yapılmıyordu biz üreteni destekliyoruz cebimizi değil ülkemizi düşünüyoruz güçlü ordu güçlü Türkiye ye inanıyoruz 80 sene enerjimizi boşa harcayanları biz gayet iyi biliyoruz çamur siyaseti yapanlar 20 senedir kaybediyor video konferansı bize teknoloji diye yutturmalarını yemiyoruz vesayet istemiyoruz ben ecevitin clinton karşısında iki büklüm durduğunuda hatırlıyorum tekrar o günlere dönmek istemiyoruz her felakette kayak yapanları,tatile gidenleri istemiyoruz israf edebiyatı yapıp sanat adı altında bu milletin parasını glu glu dansı yapanlara vermesini istemiyoruz kar yağarken milyonlarca insan yolda kalmışken balık sefaları yapanları istemiyoruz temel atmama töreni yapanları istemiyoruz 20 sene önce başı kapalı kızlar okullarda okuyamıyorlardı her okulun önünde polis vardı yerlerde sürüklediler o kızları eğitim haklarını ellerinden aldılar sen bilirmisin bunları her hükümetin artıları eksileri vardır önemli olan kıstas yapabilmektir amarikada akp yi istemiyor,ingilterede,fransada,yunanistanda o zaman senin farkın ne bunlardan.

• Ak gençlik gelmiş yine her zaman ki gibi. Enflasyon, eğitim, adalet umurlarında mı ? Siha miha tank top tüfek yaptık cehape heykel yaptı bilmem ne. Geçin bu ayakları..

• Negan kullanıcısına yanıt

Hahah milletin artık üretmediği içten yanmalı motorların devrinin kapandığı 5 yıldır aynı haberlerin önümüze sürülmediği haberler bekliyorum. Ayrıca sizi ilgilendirmez istediğimi yazarım asıl beğenmiyorsanız bana cevap vermezsiniz.

bigpara.hurriyet.com.tr
    Erdoğan, Bush`la görüştü | Genel Haberler | Bigpara
    https://www.google.com/url?q=https://mbigpara.hurriyet.com.tr/amp/haberler/erdogan-bush-la-gorustu/436901

Bende aynı şeyi diyorum üretmeden söz sahibi olunmaz. Bak samanı bile ülkende üretemiyorsun dışarıdan alıyorsun. Üretim tüm sektörlerde geçerli olmalıdır. Buna tarım da dahildir savunmada kültür sanatta. Bu kadar basit her seçim dönemi aynı haber aynı şeyler. Sia iha uçak tank vs vs. eee hani saman ? hani kültürel gelişim ? yok :)

• 1 porisyon döner + kola 120 tl ödedim yemişim yerli milli şeylerini

İçeriği okudun mu? İktidara gelmemiz için bizi destekleyin diye birşey varmı? Yok

• kardeşim şakamı sın sen 2700 bg motor koymuş adam senin önüne onu beğenmedin de neden saman üretmiyor diye mi eleştiriyorsun biz kimlere ne laf anlatıyoruz katma değerden haberi yok adamın biz buğdayda alıyoruz dışardan onu atlamışsın ama işleyip makarna yapıp un yapıp satıyoruz dısarı bir araştır istersen şimdi neden buğday alıyoruz diye eleştirelim mi dünyada bana bir ülke göster herşeyi kendi üretsin dışardan bir şey almasın hayatın akışına ters söylediğin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.