Şimdi Ara

Tamamı Türkiye'de geliştirilen ilk yerli lokomotif motoru tanıtıldı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
4.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üretiyoruz ve her koldan üretiyoruz maşallah. Ayrıca benim bildiğim bu motoru yapan kişiler yada enstitü hyperloop teknolojisi üzerinde de çalışıyor. Özellikle o taraftaki gelişmeleri çok merak ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onatba O kullanıcısına yanıt

haklısınız. maalesef durum böyle. hadi dışa bağımlılığı, fosil bağımlılığını azaltmak için yenilenebilir enerji santralleri kurmaya kalksak.. onda da parçalar bir yerden sonra ithal olacak, %100 yerlilik beklemiyorum ama GES ve RES'ler mi yoksa dışardan petrol vb. fosil yakıtlar mı daha yüksek meblağda ithalata neden oluyor hesaplanması hazım, ondan sonra konuşabilirim. tabi bu yenilenebilir enerji elemanlarında da verimlilik sınırı ve kullanım ömrü var.. her türlü bir kusur bulunur. nükleer enerji falan da başlı başına bir külfet zaten bizim için.. hmm.. aslında tüm seçeneklerin girdisi-çıktısı, + ve - yönleri belirlenip bir kıyaslama hesabı yapılmalı.

sayısız senaryo var ve hiçbiri kusursuz, tam verimli değil..

• ulayrason U kullanıcısına yanıt

evet bundan 20 yıl önce de motor yapan firmalar vardı. iş yapmak var reklam yapmak var.

türkiyede bişeler üretmek zordur, çok zordur ama, her işide seçime madur etmemek lazımi benim bahsettiğim olay bu. bu motoru uzun süredir takip ediyorum merak etme. yoksa 5 sene önce de uçak vardı o vardı bu vardı.

• Her şeyi siyasete çeken bu basın ve halk varken ideoloji bu ülkeyi çıkarmaz batırır. Battıkta beter olur versiyona ilerleyoruz. Particilik ülkeyi bitirdi.

• Dışa bağımlılık azalır her ne olursa olsun üretmek önemli

• habire motor yapılıyor ama iş reale gelince ortada birşey yok çok eskiden adamın biri suyla çalışan araba yapmıştı noldu o proje unutuldu ne zaman haberlere oraya buraya baksam petrol doğalgaz maden bulunuyor

• bence iha dan da siha danda daha önemli bir olay olduğunu düşünüyorum.

• Starbucks köşesinden kahve içerken yazanlara itibar etmeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Boşa nefes tüketmişsin, dikkat edersen zam haberlerinde vs hiç bir dh trolü yok ama bu tarz haberlerde vatan millet beka önemli oluyor, adamların kapasite bu kadar.

• CHP li arkadaşların gözleri yaşlı :)

• Turkiye de çok zeki insanlar var kendimden biliyorum   imkan ve destek verilse çok şey yaparlar ama ülkede hersey siyaset olmuş birilerinin cepleri dolmadan birseyler desteklenmiyor birsey yapiliyor siyasilerin seçim propagandaları icin kullanılıyor kimse de demiyor ki benden dünya kadar vergi alıyorsun bunu sen degil ben yaptırıyorum burda övünmesi gereken sen değil vatandaş aslın da demiyorlar

• bence de kardeşim bunlar bitmiyor çünkü.

• memlekette her hafta seçim olsun.

bu ne uçuş arkadaş.

bu hızla gidersek evrenin lideri olur.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.