Şimdi Ara

Tamir edilmiş hava yastığının bomba gibi patlaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tamirli hava yastıklarına dikkat edin. Birçoğu bilgisizce toplandığı için açılsa da bomba gibi patlıyor ve direksiyonu bile parça parça ediyor. Yolcu kazadan değil de araç içindeki bombadan can veriyor. Siz siz olun kazalı bile olsa orjinal hava yastığı ve orjinal gergili emniyet kemeri takılmış araç alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Airbag ve emniyet kemeri fiyatları araba fiyatlarını geçiyor, ne olmasını bekliyordunuz ki?

Önden darbe alıp airbag açan araç küçük darbe dahi olsa direkt perte ayrılıyor, alan kişi sanayide dirençletip airbagi de en ucuz şekilde toparlayıp öyle satıyor. Yetkili serviste dahi yapılsa önceki gibi olmazken sanayide ne kadar olmasını bekliyorsunuz?

tarcanlar ve onay oto sayesinde öğrendim ben emniyet kemerinin patladığını. ve hiç birisi orjinal olarak yerine takılmıyor. direnç ile lambası söndürülüyor. yine aynı şekilde hava yastıklarını orjinal takmıyorlar. çift tüplüler oluyor tek tüplü. fişleri farklı oluyor. bazılarında hiç havayastığı olmuyor.

allahtan müslüman ülkeyiz. dürüstlük vicdan ve ahlak paçalarından akıyor insanların.

• tarcanlar ve onay oto sayesinde öğrendim ben emniyet kemerinin patladığını. ve hiç birisi orjinal olarak yerine takılmıyor. direnç ile lambası söndürülüyor. yine aynı şekilde hava yastıklarını orjinal takmıyorlar. çift tüplüler oluyor tek tüplü. fişleri farklı oluyor. bazılarında hiç havayastığı olmuyor.

allahtan müslüman ülkeyiz. dürüstlük vicdan ve ahlak paçalarından akıyor insanların.

• Sanayiler şerefsiz yuvasi

• Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Sanayi ile alalası yok. Arz talep meselesi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette tamir edilmiş ve tamir edildikten sonra açılan hava yastıkları ile ilgili videolar var.Hiçbirinde öyle bomba gibi patlama olayı görmedim.Sadece göğüs düzgün malzeme olmadan yanlış bir şekilde kaplandığı için düzensiz açılan göğüsün bazı yerlerini kıran yanlış şekilde açılan hava yastıkları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur.k

Herkes arabadan senin benim gibi anlamiyir adam birakiyor servise halledin diyor gidiyor o tamamen servisin ustanin insiyatifine kalmış

• Milletimiz, 3 - 5 parça boyası değişeni olup hasar kayıtsız olan, yani sanayide ne olduğu belirsiz yerlerde berbat bir şekilde yaptırılmaya çalışıp aslında sanayi köşelerinde haşat edilen arabaları, sırf cepten yaptırıldığı için hasar kayıtsız diye almaya devam ettikçe bu durumlar maalesef devam edecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hava Değişimi Ve Tezkere?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    Servise bırakıyorsa orjinal parçalar işinin ehli kişiler tarafından takılır.

Pert kaydı olanlar veya kaydı olmayan ama pert arabalar ihale ile satılır paragöz bir galerici/şahıs tarafından alınırsa patlak airbagin tüpü yerine replika parfüm bile koyabilir.

Ahlak meselesi maalesef çok dikkatli olmak lazım

• Airbag ve emniyet kemeri fiyatları araba fiyatlarını geçiyor, ne olmasını bekliyordunuz ki?

Önden darbe alıp airbag açan araç küçük darbe dahi olsa direkt perte ayrılıyor, alan kişi sanayide dirençletip airbagi de en ucuz şekilde toparlayıp öyle satıyor. Yetkili serviste dahi yapılsa önceki gibi olmazken sanayide ne kadar olmasını bekliyorsunuz?

• quote:

Servise bırakıyorsa orjinal parçalar işinin ehli kişiler tarafından takılır.

Pert kaydı olanlar veya kaydı olmayan ama pert arabalar ihale ile satılır paragöz bir galerici/şahıs tarafından alınırsa patlak airbagin tüpü yerine replika parfüm bile koyabilir.

Ahlak meselesi maalesef çok dikkatli olmak lazım

Yetkili serviste o dedigin durum olur .oda aracin yeniyse birde yeni degilse kaskonda yoksa yine sanayideki vurguncu esnafa veya servislere kalirsin

• Tarcanlar videosu sandım.

• Benim anlamadığım bu Airbaglar yedek parça olarak aşırı pahalı.

• ozgutozkan kullanıcısına yanıt
    yedek parçalara getirilen ek gümrük vergileri bir de TL deger kaybı olunca, sanırım anlaşılmayacak bir durum değil

• quote:

Gayette haklı arkadaş, sanayiler şerefsiz yuvasıdır.

Sanayi ustası olsam, milyon dolarlar teklif etseler de bana yakışmayan işi asla yapıp teslim etmem müşterime.

Hele ki bu işin direkt olarak hayati önemi varsa, şerefsizliktir, kansızlıktır, ahlaksızlıktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.