Şimdi Ara

Tampon değişmesi 1900 tl tutar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
6.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayı düşündüğüm bir peugeot 308 var eski kasa. Ön tampon değişiminden 1900 tl kaydı varmış. Normal midir bu rakam?

kaza fotoğrafı yokmuş. Neye dikkat etmem gerek? Yardım bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tampon Değişimi Fiyatı: Bilmeniz Gerekenler

Aracınızın tamponu hasar gördüğünde, onarılması veya değiştirilmesi gerekir. Tampon değişimi maliyeti, hasarın türüne, aracın modeline ve kullanılan malzemelere göre değişebilir. İşte tampon değişimiyle ilgili bilmeniz gerekenler:

• Ön Tampon Değişimi Ne Kadar: Ön tampon değişimi genellikle arka tampon değişiminden daha maliyetlidir, çünkü motor bölmesine erişimi içerir. Tipik olarak, ön tampon değişimi 1000 TL ile 2500 TL arasında bir fiyata mal olur.

• ** Arka Tampon Değişimi Fiyat: Arka tampon daha az karmaşık bir yapıya sahiptir, bu nedenle değişimi genellikle ön tampondan daha ucuzdur. Arka tampon değişimi maliyeti genellikle 500 TL ile 1500 TL** arasındadır.

• Araba Tampon Değişimi Ne Kadar: Tampon değişimi maliyeti, aracın modeline göre de değişebilir. Lüks veya ithal araçların tamponları genellikle yerli araçlardan daha pahalıdır.

• Tampon Değişimi Fiyatı: Tampon değişiminin toplam fiyatı, kullanılan malzemelere göre de değişir. OEM (orijinal ekipman üreticisi) tamponlar, kaliteli yedek parça tamponlardan daha pahalıdır.

Tampon değişimi yapmadan önce, aracınızı bir oto tamircisine götürmeniz ve onarım maliyetini öğrenmeniz önerilir. Tamirciler, hasarı değerlendirebilir ve size aracınızın modeline ve hasarın türüne göre doğru bir fiyat teklifi sunabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yetkili servis ise normal

Ek olarak tampon demiride degismis olabilir

• Kaporta olarak sadece tampondur. İç aksamda başka değişmeler vardır ama expertiz de çıkmaz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Asıl para panjur

• quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Asıl para panjur
    tampon + far olabilir

yada tampondaki sis farı vs
  • Hocam muhtemelen normaldir . Brnim arabanin arka tamponu değişmişti (serviste) 1400 tl civarı tutmuştu .

• quote:

Orijinalden alıntı: toyota16

Hocam muhtemelen normaldir . Brnim arabanin arka tamponu değişmişti (serviste) 1400 tl civarı tutmuştu .
    ohooo..1900 tl hasar kaydı bile bu kadar olay oluyorsa işin çivisi çıkmış demektir...
    hep beraber el birliğiyle otomobil piyasasının içine ettik..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 308 demi var bu durum bilmiyorum ama bendekindede değişmiş tampon panjur amblem ne var ne yok hepsinin fiyatını yazmışlar kayıda hele bide içindeki demir de değişmisse normal.

• 1900 normaldir genelde bütün servisler böyle cizikte bile degistirmeye çalışıyorlar

• Benım kusun tampon 30 kapı 60 lıra 1900 hasar kaydı ıle pert sayılır...

• tampon 500
    işçilik 1400

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kazıkçı yetkili servisin sigortayı soyma durumu vol 1.0 gibi duruyor. numarasını hatırlamıyorum parça parça değişenleri de yazan sorgulama mesajı vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

kazıkçı yetkili servisin sigortayı soyma durumu vol 1.0 gibi duruyor. numarasını hatırlamıyorum parça parça değişenleri de yazan sorgulama mesajı vardı.
    407 kullanıyorum. Geçenlerde merak ettimde ön tamponun internetten fiyatına baktım. 300 küsür liraydı yanlış hatırlamıyorsam çıplak tampon. Fakat panjuruydu, kromajıydı vs. vssiydi 1000-1500 tl arasını buluyor internet fiyatları olmasına rağmen. (Boya hariç) Birde yetkili serviste yapılmışsa bence normal 1900 tl.
  • 111222333hhh kullanıcısına yanıt
    Opel astra j ön tampon tamire gitti 2 dişi kırıktı far ayağı tamir edildi çamurluk çok hafif düzeltilip boyandı 3700 lira fatura kesmiş allahsızlar. 1900 liraya tampon değişimi ucuz bile sayılabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DrHolyday

Opel astra j ön tampon tamire gitti 2 dişi kırıktı far ayağı tamir edildi çamurluk çok hafif düzeltilip boyandı 3700 lira fatura kesmiş allahsızlar. 1900 liraya tampon değişimi ucuz bile sayılabilir.
    Şöyle bir şey söyleyeyim kendi aracımdan, parçası biraz pahalıdır benim aracın ama olsun.

Ön tampon kendisi orijinal olarak 700 lira.
    Tampon bandı (Şu boydan boya geçen çıta) 600 lira
    Tampon alt lipi (Şu alt bakalit) 125 + 125 + 330 lira (3 parça) = 580 lira.
    Ön panjur 700 lira.
    Toplarsak 2580 lira çıkıyor. Daha farlara, far sileceklerine falan değinmiyorum.
    Belki bu tür püsürük parçalar fiyatı yükseltmiştir.
  • benim arabanın tamponu komple parçalar dahil yani sis farı tampon çitaları plakalık vidalar filan öle demir memir yok orjinal olsun dersen 3750 euro yan sanayi dersen 600 tl
  • Ortalık üç kağıtçı olunca korkuyor insan. Yoksa tabi ki tampon değişse ne olur. Ben fiyata takılmıştım, görünüşe göre normal bir meblağ.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasko ve sigortadan dolayı değişiyor diye parça fiyatları şişik tutulmuş olabilir hep servislerin ve distiribütörün işgüzarlığından başka bir şey değil.

• Yetkili servis ise çok normal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tutar benim cruze'un tamponuna 2 ay önce servis 2300 çekmişti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.