Şimdi Ara

Tamron 17-50 f/2.8 vc vs sigma 17-50 f/2.8 os

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu ay içinde iki lensten birini almayı düsünüyorum fakat bir türlü karar veremedim sigmanın daha düşük fiyatlı olması daha cezbedici geliyor fakat tamronun daha çok bilinen bir lens olması ve 5 yıl garantisinden dolayı ikilemde kaliyorum fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba,

Tamron 17-50mm f/2.8 XR Di II LD VC'siz olan versiyonunu kullanıyorum. Bir çok incelemede VC'li modeli ile kıyaslandığında daha keskin olduğu bilgisi yer alıyor. Ben kullandığım lensten çok memnunum. Fiyat/Kalite olarak güzel bir objektif. Enstantane hızı olarak 1/60'ın altına düşmeniz gerektiğinde eğer elinizde titreme eğilimi var ise tripod ile bu sorun ortadan kalkıyor. Ancak, 1/60 ve üzerindeki çekimlerde oldukça keskin. Tak-Gez Objektif olarak tavsiye ederim.
  • sigma 17-50 keskinlik, gövde kalitesi,netleme gibi birçok konuda tamrondan çok daha önde bir lens. Tamronların ön optiği çok kolay toz alır, netleme seslidir, malzeme kalitesi kötüdür. Sigma fiyatları yüksekti ama düştü. Hiç düşünmeden sigma alabilirsiniz.

Tamron 17-50 vc'siz de çok abartıldı sıfırına yakın fiyatlar isteniyor. 550 liradan fazla verilmemesi gereken bir lens. Sigmayı 900 liraya bulabiliyorsanız kaçırmayın.
  • tamron'u kullanıyorum ve gayte memnunum, almadan ben de epey araştırma yapmıştım. bu aralıkta fiyat performans olarak çok beğeniliren bir lens zaten. ikinci eli de 500 600 civarında. vc'siz modeli tabi.
  • iki leside kullanıp alan birisi olarak tamronun vc siz modelini tavsiye ederim
  • Sigma 17-50mm F2.8 DC OS HSM Tamron'dan daha başarılı.
  • Arkadaşlar bahsi geçen 17-50mm f/2.8 lensler;
    Gövdede AF motoru bulunmayan makinelerde AF yapıyor mu? (Örn: Nikon D5100' de)
  • Sigma daha iyi diye biliyorum ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.