Şimdi Ara

Tanıdıksız İş Bulmanın İmkansız Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Mahkum000 , Mahkum000 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tanıdıksız bulan oldu mu hayatında?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben buldum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    Ne işi hojam

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Akaryakıt pompacılığı ama 3 aylığına

İşten kastın avukatlık muhasebecilik mühendislik değilse

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Hocam bilek gücü isteyen işe tanidiksiz girmek mumkun

McDonald's bim a101 petroller vb hep eleman arar zaten

Benim dediğim daha çok kariyer olanağı olan isler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 18 Temmuz 2024; 14:41:38 >

• Zurnaloga basvur o bulur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var ama sadece asgari ücretli işler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben bulmuştum ama minimum 80-90 bin lira ödeme yapması gereken iş için asgari ücret vermişlerdi.

en mantıklısı gidip forklift ehliyeti almak valla

• Belediyede torpilin varsa zabıta olur 70 bin lira maaş alırsın 0 emekle.

• Ben çok fazla iş değiştirdim. Hepsi tanıdıksız. Tanıdık olayı kırsal bölgelerde dönüyor. Büyükşehirlerde tanıdığa gerek yok. Tabi mesleğe göre de değişir.

• Tanıdık olmadan vasıfsız işler dışında iş bulmak imkansız.

• yumuksuzsucurta58 Y kullanıcısına yanıt
    Bizim bi arkadas vardi lisede babamın yaninda calisiyom ders calismasam da derdi

La babasinin is yerine bi gittim oturmus oyun oynuyo :D

Aynen kanka çalışmak

• Why Shy kullanıcısına yanıt
    bizim sektörde tanıdıksız iş bulursun ama tanıdıksız bulduğun işte herzaman senin hakkettiğin maaştan azını verirler, o şekilde bulabilirsin anca.

adam akıllı şartlarda çalışabileceğin ve hakettiğin maaşı alabileceğin bir işi bulmak için referans lazım.

Can Değer'in bi videosu vardı bu konuda, konuk almıştı yanına, getirdiği konuk Amazon Hero mudur nedir yani çok üst ünvana sahip. o Amazon Hero olan eleman diyo ki, tanıdık olmadan iş bulmayı artık unutsun herkes diyo. Can Değer gülerek sordu: yaa bizi izleyen yeni mezunlar da var onlar nasıl bulacak iş dedi, eleman da: "yeni mezunlar izlemesin bu yayını, moralleri bozulmasın" dedi gülerek.

Can Değer'in kendisi de Türkiye'den Avrupa'ya giderken tanıdık ile iş bulmuş yani CV ile iş başvurus yapmadan direk tanıdık ile transfer yapmış burdan oraya.

Can Değer kendisi Türkiye'deyken CV hazırlayıp çok işe başvurmuş ama hiç almamışlar.

benim çok deneyimli bi arkadaşım var bizim sektörde. elemanın CV de sağlam. tek sıkıntısı 15 senedir aynı iş yerinde çalışıyor olması. bu nedenle şuanki aktif iletişimde olduğu çevresi daraldı. adam nereye başvursa hemen işe kabul ediliyo, ama maaşta anlaşamadıkları için gitmiyo. şuanki işinde maaşı 100 binin üzerinde yani iki çocuğunu büyütmeye yetiyo ama bu adamın normalde diğer işlere daha yüksek maaşla çok rahat kabul edilmesi gerek. maaşta anlaşamamasının tek nedeni yeterli tanıdık çevresinin olmaması. bu adamdan çok daha düşük kalibreli birsürü kişi şuanda sektörde daha yüksek maaşlarda rahatlıkla iş buluyolar. hepsi de referans ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 20 Temmuz 2024; 6:49:55 >

• internetteki size fayda sağlamak gibi bi amaçları olmayan sahte bilgelerin sattıkları: "kendini geliştir" yalanına karşı her zaman söylediğim sözümü, bu vesileyle birkez daha söyliyim:

- kendini değil, tanıdık çevreni geliştir.

dün yazmıştım. adam ABD'de kendi deyimiyle: "çalışmayıp yattığı için" işten kovuluyo ve tam sınır dışı edilecekken ordaki tanıdığı buna acıyıp bunu işe aldırıyo ve buna iş öğretip bunun sonradan o öğrendiği işin startup'ını kurmasını sağlıyo. bu eleman o kişiyi tanıyor olmasaydı, şuanda Türkiye'ye geri gönderilmiş olacaktı. ama aynı eleman gençlere nasihatler yayını yaptığında: "tanıdık çevrenizi geliştirin" demiyo hiç. hep şu tarz saçmalıkları söylüyo: zaman yönetimini öğrenin, üretkenlik odaklı olun, SMART hedef belirleyin... bu ahmakça laflarla gençleri dolandırıyo. ben bu tiplere "sahte bilge" diyorum. bunların tek amacı cool görünmek. bunlar size gerçekleri söylemezler.

• Kabul etmiyorum, tanıdık olmadan iş buldum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt

Arabayı nasıl, aylık kaç ödemeyle aldın?

• Falsoluserttop F kullanıcısına yanıt
    Oo bayadır görüşemiyoruz, nasılsın?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • marslan1999 kullanıcısına yanıt

İyiyim hocam sen? Yalvarırım bu sorunun cevabını artık tüm forum üyelerine açıkla. Biz de senden düşük maaş alan iki harfli olsak da yatırım yapmak istiyoruz. Güncel maaş ve karı oranı da opsiyonel olarak açıklanabilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.