quote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi...
quote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... ben de sabancıyı
quote:Orjinalden alıntı: ForcecanRealm hacı kemal dervıs cok sosyeteymıs bea ama suleyman demırel ezık gıbı duruyor hiç acıma abi o hep öyle şimdi görsen yine aynı şeyi söylersin
quote:Orjinalden alıntı: C.Barkley quote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... ben de sabancıyı ölmüş adamın arkasındam konuşmayın...
quote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: C.Barkley quote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... ben de sabancıyı ölmüş adamın arkasındam konuşmayın... kötü bişey mi konuştum ayrıca konuşsam da sana mı soracam
ii guzelde , bunların ailelerinin gorudugu fotolarda; Benim evimde,tanıdıklarımda,trabzonda,rızede,agaseven/of'da ,ankarada,ankara andınlıkevlerde, k.esatta,muglada,marmarizde,antalyada,alanya'da,bilimun alanyanın cevresinde,istanbulda, mersinde, bursada, Eskişehirde .... Gorduklerıme hic benzemıyorr! Aile Fotoları olanların, Hıc bırı mı benzemez , Hıc bırımı bu milletin icindekilere benzemezz , Burdan buyuk bir tezat cıkmaz mı!!