quote:Orijinalden alıntı: Twister250Görmemişim...Alıntıları Göster Göremezdin, çünkü senden sonra açmış konuyu. Diğeri kilitlendi, buradan devam.
quote:Orijinalden alıntı: musAKkaGöremezdin, çünkü senden sonra açmış konuyu. Diğeri kilitlendi, buradan devam.Alıntıları Göster http://www.haber7.com/pg-view.php?pg_galleries_id=95 bari linki de verin
quote:Orijinalden alıntı: musAKkaGöremezdin, çünkü senden sonra açmış konuyu. Diğeri kilitlendi, buradan devam.Alıntıları Göster süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim
quote:Orijinalden alıntı: Atl@ssüleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi...
quote:Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandanquote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... Alıntıları Göster Evet Tanıdım
quote:Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandanquote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... ben de sabancıyı
quote:Orijinalden alıntı: C.Barkleyquote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... ben de sabancıyı Alıntıları Göster eygidi ecevit öldü gittti
quote:Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandanquote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... Alıntıları Göster hacı kemal dervıs cok sosyeteymıs bea ama suleyman demırel ezık gıbı duruyor
quote:Orijinalden alıntı: ForcecanRealmhacı kemal dervıs cok sosyeteymıs bea ama suleyman demırel ezık gıbı duruyor Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ForcecanRealm hacı kemal dervıs cok sosyeteymıs bea ama suleyman demırel ezık gıbı duruyor hiç acıma abi o hep öyle şimdi görsen yine aynı şeyi söylersin
quote:Orijinalden alıntı: C.Barkleyquote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... ben de sabancıyı Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: C.Barkley quote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... ben de sabancıyı ölmüş adamın arkasındam konuşmayın...
quote:Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandanquote:Orjinalden alıntı: C.Barkley quote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... ben de sabancıyı ölmüş adamın arkasındam konuşmayın...Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: C.Barkley quote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... ben de sabancıyı ölmüş adamın arkasındam konuşmayın... kötü bişey mi konuştum ayrıca konuşsam da sana mı soracam
quote:Orijinalden alıntı: C.Barkleyquote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: C.Barkley quote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... ben de sabancıyı ölmüş adamın arkasındam konuşmayın... kötü bişey mi konuştum ayrıca konuşsam da sana mı soracamAlıntıları Göster şener şen dışında hepsi benziyor bence.
quote:Orijinalden alıntı: C.Barkleyquote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: C.Barkley quote:Orjinalden alıntı: diemavili quote:Orjinalden alıntı: White Tiger süleyman demirel'i çocukken öyle çok değil bi beş dakikalığına yakalamak isterdim ben de kemal dervişi... ben de sabancıyı ölmüş adamın arkasındam konuşmayın... kötü bişey mi konuştum ayrıca konuşsam da sana mı soracamAlıntıları Göster Sakip Sabanci ayni cocuklugu :p sAdece 25cm buyumus o :D Allah Rahmet eylesin
quote:Orijinalden alıntı: TurkwashereSakip Sabanci ayni cocuklugu :p sAdece 25cm buyumus o :D Allah Rahmet eylesin Alıntıları Göster ii guzelde , bunların ailelerinin gorudugu fotolarda; Benim evimde,tanıdıklarımda,trabzonda,rızede,agaseven/of'da ,ankarada,ankara andınlıkevlerde, k.esatta,muglada,marmarizde,antalyada,alanya'da,bilimun alanyanın cevresinde,istanbulda, mersinde, bursada, Eskişehirde .... Gorduklerıme hic benzemıyorr! Aile Fotoları olanların, Hıc bırı mı benzemez , Hıc bırımı bu milletin icindekilere benzemezz , Burdan buyuk bir tezat cıkmaz mı!!
quote:Orijinalden alıntı: Zataraii guzelde , bunların ailelerinin gorudugu fotolarda; Benim evimde,tanıdıklarımda,trabzonda,rızede,agaseven/of'da ,ankarada,ankara andınlıkevlerde, k.esatta,muglada,marmarizde,antalyada,alanya'da,bilimun alanyanın cevresinde,istanbulda, mersinde, bursada, Eskişehirde .... Gorduklerıme hic benzemıyorr! Aile Fotoları olanların, Hıc bırı mı benzemez , Hıc bırımı bu milletin icindekilere benzemezz , Burdan buyuk bir tezat cıkmaz mı!!Alıntıları Göster Üstteki ton balığı Şahan'a benziyo...
quote:Orijinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Üstteki ton balığı Şahan'a benziyo... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Replica_Gun_Snatch Üstteki ton balığı Şahan'a benziyo...