Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Taotronics Soundliberty TEK SOL Satın Al 26 Şubat 2025 18:55 1 1 Taotronics Soundliberty TEK SOL Selamlar elimde bu şekilde teslim edilecek aynı modelden 2 kutu var ayrı zamanlarda alınmıştı bir setin teki kayboldu ve tek sol kulaklık çalışıyor, diğer iki sağ çalışmıyor. Servisi aradım parasıyla eksik kulaklığın tamamlanamayacağı söylendi. şarj kutuları sorunsuz çalışıyor TEK SOL kulaklığı takıp görüşmeler dinleme vs için kullanabilirsiniz. Yedek tıpaları da mevcut hijyenik bir sorun yok. Yalnız adresten elden teslim alınması gerekiyor fiyatı cüzzi tuttum ilk gelen alır. ÖM atabilirsiniz ancak sarı sitede ilan var ordan arayabilirsiniz sürekli foruma bakamıyorum. 200TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Taotronics Soundliberty TEK SOL Steelseries Arctis 5 Beyaz 7.1 RGB (PS5 oyun takaslı) [SATILDI] PS5 Helldivers 2 sıfır kutulu [SATILDI] Razer Deathadder V2