Şimdi Ara

Taraftar Klübün Aynasıdır..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi bi ankara deplasmanına bakıyorum,bugün oynanan BJK-İTÜ erkek basketbol maçına ve BJK-BURSA hentbol maçına bakıyorum.Ve arkadaşlar inanın sadece taraftar!!!Biz olmassak onlarda olmayacak.Ben bgn evden cıktım öğlen sularında semtimize indim.Kazanın orda durdum baktım etrafa bi GS taraftarı elinde tesbih üstünde GS-UA poları geziyo.Ben tek kız başıma oturmuşum orda arkadaşları bekliyorum bian önce gelseler maça basket maçına gitsek diye.Ama o adamı gördüm o yürüyüşü tavırları her önüne gelen siyah beyaz atkısı olana ana bacı muabbeti tarzı küfürler.Ben uzaktan uzaga izledim sadece bişey yapmıyorum.Anladımki kafası güzel.Bi baktım bi arkadaşım tribünden buna kafa göz girmeye başladı ben gittim ayırdım.Esnaf abilerimiz geldi yatıştırdı ortalığı.Ben bi GS taraftarından beklemezdim açıkçası çok şaşrdım.Ve anladımki cidden sadece taraftara bakarak klübü yönetimi eziyosun.Oysa ne suçu var şimdi GS yönetiminin yada diğer aklı başında adam gibi taraftarların???
    Ama o adam öle yapınca klasik laftır "tüm gslilerin..." diye sölemek.Tam ben dicektim o an bunu düşündüm işte.Milletin ne suçu var?Adama yol verdim ben.Kardeşim çıkar polarını bu semtteyken anla beni daha çok gelir böyle şeyler başına dedim.Adam dediki vay be Beşktaş taraftarının bayanları ne kdr anlayışlı,bide şu beşiktaşlıya bak yaa.. dedi.Oysa buda saçma.Sadece ben iyilik ettim diye bütün BJK taraftarı yada sadece bayan taraftarları iyimi?Hayır tabiki.Bende iyi biri deilim diger taraftarlara karşı.Orda bana birşey dese kafa göz olay çıkardı..
    Herneyse geçelim konuyu..
    Basket maçına bu olay yüzünden geç kaldım.Arkadaşların bazılarıda gec geldiler 3.periyoda yetiştik.Taraftara baktım inanın ilk defa bu kadar kuru kalabalık gördüm o salonda utandım ya!Geneli aileydi akatların..
    bi çocuk geldi yanıma.abla dedi efndm cnm dedm.abla x abi y abi z abi yokmu?Haydaa ne cvp verim ben bu çocuga?çArşının çocuklarını soruyo bana..çArşı nerde diyo resmen..
    bilmiyorum cnm dedim uzaklaştım ordan.telefon açtım arkadaslara.hentbol maçındalarmış Allahtan.üzülmüştüm biara noldu acaba niye yoklar diye..
    Ama o kdr kuru kalabalıga ragmen neredeyse 50 sayı fark attık ve 101 yazısını gördüm skorda sevnçten ağladım o an.Tribünlere 3lü çektrdi siyahi oyuncularımız.Kerem geldi napıyorz napıyorz zıplyorz diye kopardı yne bizi..
    Ve yine anladım taraftar olmazsa olmaz kardeşim.Her takım için böyle bu..
    Ama taraftar/seyirci/holigan ayrı şeyler işte bunu kavrayamadık daha.Türkiyede holigan yok holiganist var.Holigan dedigin öldüren,durmadan kan akıtan zarar veren insanlardır ama bizim ülkemizde daha o derecede taraftar yok çok şükür..
    Kısacası;sevin takımınızı.sevin siyahı beyazı.Ama dışardayken o renkleri taşırken insanlara karşı holiganist yaklaşmayın.
    UNUTMAYIN KALP İNSANIN AYNASIYSA
    TARAFTARDA KLÜBÜN AYNASIDIR..

AK ciğer KARA ciğer KARTAL yürekten sevgiler..

ForzaGirl Başkanı S.E

• Googleda çıktı güzel yazıymış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzun. Galiba gereksiz holigan muhabbetleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FBLİ YÖNETİCİLER
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.