Şimdi Ara

Taraftarın Suçu Ne?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biz mi yaptık şikeyi ? Fenerbahçeyi sevmekten başka ne yaptikta bunları yaşıyoruz.Şimdi 3 5 kişi çıkacak desteklemeyecektiniz falan diyecek.Ulan biz Aziz Yıldırımı mı destekledik.Biz fenerbahçenin adı lekelenmesin diye destekledik , Alexin aldigi maçlarda heyecanlanan kalbi çıkacakmış gibi olan taraftar nasil şike yapıldığına inanır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 3 yıldır yaşanılanların en ağar faturası taraftara kesildi,yıprandık...
  • 4 adam karşılarında 25-30 milyon taraftar..

25-30 milyon taraftar ve yanlarında Fenerbahçe futbol takımı...

4 adam tek kurşun ölen 25-30 milyon taraftar ve Fenerbahçe futbol takımı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMachıne

4 adam karşılarında 25-30 milyon taraftar..

25-30 milyon taraftar ve yanlarında Fenerbahçe futbol takımı...

4 adam tek kurşun ölen 25-30 milyon taraftar ve Fenerbahçe futbol takımı.

+1907190719071907

• bence tek sucunuz yildirim`a sahip cikmaniz
  • helal olsun ulan sizin gibi adamlara. bizimde anlatmaya çalıştığımız şey bu. 5-6 tane şerefsiz haysiyetsiz adamın yaptığı pislikleri 25 milyon taraftar çekmek zorunda mı ? adalet midir bu! umarım bu pisliği kulübümüze bulaştıranlar tez zamanda hakettiklerini bulurlar
  • Hala forumun her yerinde renktaşlarınız biz şike yapmadık diyorlar. Taraftarınızın suçu bu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanamichi

bence tek sucunuz yildirim`a sahip cikmaniz

Aziz Yıldırım'a destek çıkmamızda ki tek sebep,o aklanırsa Fenerbahçe de aklanacaktı.Şimdi herkes b.ka battı ve herkes kendi yoluna.Zaten taraftarın çoğu,benim gibi Alex mevzusundan sonra desteği kesti.
  •  Taraftarın Suçu Ne?
  • türkiyede taraftar piyasası denen bişe vardır aziz topladığı 400- 500 adamlan fb nin aklı başındaki taraftarlarını kendi düşüncelerine göre ayarladı yani bugün azizi gerçek temiz fb lilerin başına saran yandaş olduğu medyadır bunuda doğan, doğuş medyası ve kadrolu bağımsız köşe yazarlarıylan sağladı. kendi düşüncesindeki 400 -500 adamı medya organlarına çıkarıp bütün fb taraftarı diye yutturma yutturdu hacısaliaoğlunun yuvarlak kamerlarda taraftar çoğaltıyolar lafını iyi inceleyin evinde çekirdek çitleyip, ana baba sevgisi bilen, işinde gücünde endişeleri, tasası ,korkuları olan bir adamın azizi zerre destekleyeceğini sanmıyorum.

bu ülkenin insanı kötü insan değildir az çok bişeleri hisleriylen anlamasını bilir eminimki tv başlarında konuşan azize hadi canım yapmışsın işte yeter artık bırak şu kulübü diyen taraftar büyük bir çoğunluktadır.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Sniper

Biz mi yaptık şikeyi ? Fenerbahçeyi sevmekten başka ne yaptikta bunları yaşıyoruz.Şimdi 3 5 kişi çıkacak desteklemeyecektiniz falan diyecek.Ulan biz Aziz Yıldırımı mı destekledik.Biz fenerbahçenin adı lekelenmesin diye destekledik , Alexin aldigi maçlarda heyecanlanan kalbi çıkacakmış gibi olan taraftar nasil şike yapıldığına inanır?

Sonucta yasanilan sevinc illegal kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Aziz Yıldırım'a destek çıkmamızda ki tek sebep,o aklanırsa Fenerbahçe de aklanacaktı.Şimdi herkes b.ka battı ve herkes kendi yoluna.Zaten taraftarın çoğu,benim gibi Alex mevzusundan sonra desteği kesti.

Hocam ozamandan belliydi neler olduğu , maalesef arkadaşa katılıyorum , stadlarda ki maskeler , sokaklara dökülmeler , bunlar hep AY'ı güçlendirdi. Nasılsa arkamda taraftar var dedi.

Adam digitürk'e sizin sayenizde yokuş yaptı , ambiyane tabirle.

Yani kimse kusura bakmasın , o tapeler yaınlandıktan sonra bu forumda az da olsa şikeyi anlayanlar vardı , onları ayrı tutuyorum

Gerisi gerçekten de haketmiş oldu maalesef.

Siz zamanında bukadar desteği AY'ı başkanlıktan düşürmek için verseydiniz inan bana olaylar buralara hiç gelmezdi.

• Sorunun tek cevabı Aziz Yıldırımı abartılı desteklemek. Bak desteklemek demiyorum abartılı destek!

Hadi adama zor gününde sahip çıktınız anladım. Ama her zaman Aziz Yıldırım'ın da suçlu olabileceğine açık kapı bırakıp ona göre yaklaşmanız gerekiyordu. Siz bu olaya karışan herkesi suçlu, şerefsiz, komplocu ilan ettiniz. Aziz Yıldırım'ı ise omuzlarda taşıyıp, her dediğine koşulsuz inandınız. Stada posterlerini astınız, yazarlarınız futbolun Atatürk'ü ilan etti başkanınızı.

Doğal olarakta diğer taraftarların gözünde çok antipatik oldunuz. İnsanlar bilendi, ceza aldığınızda sevinir hale geldi. Sorunuzun cevabı gayet basit yani.

Neyse herşeye rağmen geçmiş olsun diyorum.
  • ya trabzonlu arkadaşları bir nebze olsun anlıyorumda bu galatasaraylılara ne oluyor onu anlamıyorum,sözde trabzonsporun hakkını savunuyorlarmış mış mış mış.Geçin bu işleri gözününüzü seviyim o kadar haksızlık karşısında susanlar nedense konu fenerbahçe olunca herşeyi savunur hak arar hale geliyolar.Bu konu trabzonla bizim aramızda siz neden her konuya muhalif oluyosunuz anlamıyorum.Türkiyede 18 takım var kimse trabzonun hakkını aramıyor bi avukat sizsiniz buda yetmiyomuş gibi stadınızdada elinizden geleni yapıyosunuz pankartlar felan.
  • Fenerbahçe taraftarını her zaman takdir etmişimdir. Desteğiyle, sevgisiyle, sahip çıkmasıyla. Fenerbahçe taraftarı kadar desteği hiçbir takım sağlayamıyor. Çoğu zaman imreniyorum. Aziz Yıldırım bunu iyi kullandı. Taraftarları hep duygusal yönden etkileyerek kendisini kurtarmaya çalıştı. Ki başardı da. Buradaki insanların çoğu gözü kör Aziz Yıldırım'ı destekledi. Ama bir yere kadar. Şu anda "Taraftarın ne suçu var" diyorsunuz da, Trabzonspor taraftarının ne suçu vardı? Aylardır hakkını arayan Trabzonspor taraftarına Fenerbahçeli arkadaşların yaptığı dalga geçme ve alay eylemlerine isterseniz bir bakın Trabzonspor bölümünde. Biz de taraftar değil miyiz? Siz bunları yaparken biz neydik? Biz de takımımızı deli gibi seviyoruz, yıllardır şampiyonluğa aç bir takımın şampiyonluğunu elinden almak nasıl bir duygudur, böyle bir hissi hiç düşündünüz mü? 5 gün yemek yemeyen bir adamın elinden ekmeğini almak gibi bir şeydir. Bize o şampiyonluk sevincini yaşatmadı Fenerbahçe. Üstüne geldi o taraftar dalga geçti, alay etti. Sadri Şener'le kafa buldu. Bir de kendinizi bizim yerimize koyun...

• quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

ya trabzonlu arkadaşları bir nebze olsun anlıyorumda bu galatasaraylılara ne oluyor onu anlamıyorum,sözde trabzonsporun hakkını savunuyorlarmış mış mış mış.Geçin bu işleri gözününüzü seviyim o kadar haksızlık karşısında susanlar nedense konu fenerbahçe olunca herşeyi savunur hak arar hale geliyolar.Bu konu trabzonla bizim aramızda siz neden her konuya muhalif oluyosunuz anlamıyorum.Türkiyede 18 takım var kimse trabzonun hakkını aramıyor bi avukat sizsiniz buda yetmiyomuş gibi stadınızdada elinizden geleni yapıyosunuz pankartlar felan.

Fenerbahceyle sorunumuz var kardesim

• quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

quote:

Hocam ozamandan belliydi neler olduğu , maalesef arkadaşa katılıyorum , stadlarda ki maskeler , sokaklara dökülmeler , bunlar hep AY'ı güçlendirdi. Nasılsa arkamda taraftar var dedi.

Adam digitürk'e sizin sayenizde yokuş yaptı , ambiyane tabirle.

Yani kimse kusura bakmasın , o tapeler yaınlandıktan sonra bu forumda az da olsa şikeyi anlayanlar vardı , onları ayrı tutuyorum

Gerisi gerçekten de haketmiş oldu maalesef.

Siz zamanında bukadar desteği AY'ı başkanlıktan düşürmek için verseydiniz inan bana olaylar buralara hiç gelmezdi.

Hocam dediklerine kesinlikle hak veriyorum ama Aziz Yıldırım'ın bu kulüp için yaptıklarına bakınca,kulübün 3 Temmuz öncesi durumuna bakınca "hayır ya Aziz Yıldırım böyle bir şey yapmış olamaz" diyorsun.Emin ol sende bizim yerimizde olsan bu konuda destek verirdin.Yukarıda arkadaşın dediği gibi,"abartılı destek" vermeseydik bu kadar acılı ve sancılı bir dönemde olmazdık.O zaman çekerdik cezamızı,bu sene Avrupa kupalarına katılma hayalleri kurardık.

Bktan bir dönemin içine girdik ve şu anda dibe vurmuş durumdayız.Fenerbahçe hisseleri CAS'in cezayi onaması sonrasında %3.53 değer kaybetti.Şu anda gerileme dönemi içerisindeyiz.Bakalım halimiz ne olacak,elden bir şey gelmiyor artık.

Benim asıl üzüldüğüm nokta ise,konunun ana sebebi.Sanki biz şike yapmak istedik,şikeyi sanki biz yaptık.Bir avuç yönetici kirli işlere bulaştı diye,bana gelip burada "şikeci" demeleri ağırıma gidiyor.Çoğu taraftar bu durumdan yakınıyor.

• Taraftarın suçu Aziz Yıldırım gibi birini kral yapmak ve organize olamayıp bu adamı devirememek.
  • Ben tarafsız olarak yorumumu yazayim. 3 Temmuz'dan yıllar önce de diğer taraftarların fener taraftarlarına bakışı aşağı yukarı şu ankiyle aynıydı.

Bunun da sebebi başkanın kazanmak için her yol mübah anlayışını içten içe taraftarların çoğunun benimsemiş olması.

Aziz Yıldırım'ın maçların sahada kazanılmadığını öğrendim dediği yıllardan beri taraftar her olayda bu anlayışı benimsedi en çirkefçe olaylarda bile hep başkanına destek çıktı. Her şey kazanmak değildir diyemedi.

Kadıköyde misafir takıma yapılanlardan tutun, federasyona yerleştirilen 6'ya 1'lere, tahkime yerleştirilen yandaşlardan, mahkemede cezası kanıtlanan başkanı omuzlara almaya kadar giden bu süreçte taraftarın tek suçu işte bu herşey mübahtır anlayışıydı.

Beşiktaş asla böyle bir şeyi benimsemedi. O yüzden oraya bakış açısı hep farklı oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Chevin

ya trabzonlu arkadaşları bir nebze olsun anlıyorumda bu galatasaraylılara ne oluyor onu anlamıyorum,sözde trabzonsporun hakkını savunuyorlarmış mış mış mış.Geçin bu işleri gözününüzü seviyim o kadar haksızlık karşısında susanlar nedense konu fenerbahçe olunca herşeyi savunur hak arar hale geliyolar.Bu konu trabzonla bizim aramızda siz neden her konuya muhalif oluyosunuz anlamıyorum.Türkiyede 18 takım var kimse trabzonun hakkını aramıyor bi avukat sizsiniz buda yetmiyomuş gibi stadınızdada elinizden geleni yapıyosunuz pankartlar felan.

Hocam sizinle Trabzonspor arasında olan kupa ve şampiyonluk meselesi.

Lig 18 Takımdan oluşuyor. Burada herkes bir amaç için emek harcıyor. Bu torbadan birisi haksızlık , üç kağıtcılık , düzenbazlık yapıyorsa diğerlerininde burada konuşma hakkı var.

Siz halen olayın 2 takım arasında geçtiğini düşünüyorsunuz. Bırak avrupayı ŞL veya Avrupa ligini , Türkiye sınırları içerisinde adam akıllı ceza vermediği sürecede yapılan şikeden dolayı diğer 17 klup taraftarının bu konuda konuşma hakkı var.

Halen Galatasaray taraftarı niye böyle , niye konuşuyor diyip bizimle uğraşıyorsunuz. Bırakın hocam bizi. Bize laf yetiştirip , bizimle bu kadar haşır neşir olana kadar kendi içinizdeki sorunlar ile bu kadar haşır neşir olsaydınız bu sorunlar biterdi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.