Bildirim
Tarayıcılar açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ihtimal vermiyorum da sen kısayollara tıklamıosundur insallah bir de crome dan filan tarayıcı olarak sec dedinmi onu deneyebilirsin ya da silip tekrar yüklersin firefoxu -
Yok o şekilde değil zorla internet explore açılıyor bir de açılırkenwww.arama2.info yazıyor adres kısmında sonra google sayfası açılıyor. -
Format attım düzeldi ama bu seferde ses sorunu yaşıyorum driverları kurdum ama ses yok -
Birçok yöntemi denedim ama bir işe yaramadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srkn92 -- 5 Haziran 2012; 17:04:07 > -
Mutlak ses karti driveri gibi gozukuyor problemin. En son driver i ilgili siteden bulup kurmayi, ayrica kurduktan sonra ses kartinin softundan gerekli ayarlari yapmayi dene...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BoltAction
Mutlak ses karti driveri gibi gozukuyor problemin. En son driver i ilgili siteden bulup kurmayi, ayrica kurduktan sonra ses kartinin softundan gerekli ayarlari yapmayi dene...
Saol yardımın için ama bu kısmı nasıl yapıcam? "ayrica kurduktan sonra ses kartinin softundan gerekli ayarlari yapmayi dene" -
Ses karti driverini kurduktan sonra sistem saatinin yanina bu donanima ait simgenin gelmesi yuksek ihtimaldir. Bu simgeden hoparlor yapilandirmani yap, hangi cikistan hangi ses kanali vs. Birde sistem saatinin yanindaki windowsun kendi ses simgesine tiklayip o an hangi ses donanimini kullandigina bak...
quote:
Orijinalden alıntı: BoltAction
Ses karti driverini kurduktan sonra sistem saatinin yanina bu donanima ait simgenin gelmesi yuksek ihtimaldir. Bu simgeden hoparlor yapilandirmani yap, hangi cikistan hangi ses kanali vs. Birde sistem saatinin yanindaki windowsun kendi ses simgesine tiklayip o an hangi ses donanimini kullandigina bak...
off saol çok saçma bişidenmiş çok saolya. -
Nedenini ve nasil cozdugunu yazarsan daha sonra ayni sorunu yasayan arkadaslar olursa konu acmalarina gerek kalmadan burdan yararlanabilirler...
``Her ne kadar azicik arastirma yerine hemen konu acma yontemine basvurulsada... :-) ´´
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 5 Haziran 2012; 17:40:34 >
Drverları vs.leri hallettikten sonra Realtek HD den ayarlardan kulaklığı seçmem gerekiyormuş.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X