Şimdi Ara

Tarayıcılı Lazer Yazıcı önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle nereye açacağıma karar veremedim onu belirteyim ve mobil sürüm olduğu için zor olmasın diye direk buraya açayım dedim.

Şimdi öğrenci olduğum için gerekli bir şey ve de en yakın internet cafe uzakta olduğu için çıktı almak zor oluyor. Ödev harici de 1.5 alıyorlar 15-20 sayfa olunca hesaplayın artık..

İnternette bir kaç araştırma yaptım ve işime en gerekli olan Lazer yazıcı olduğunu anladım aylık rahat 2000 ila 3000'e yakın çıktı almam gerekiyor okulla alakalı. Hatta bazen aşıyor ve 4-5000 e yakın çıktı alıyorum. Matbacılarla işimi hallediyorum ama açıkçası en ucuzları çok uzakta.

Lazer olacağından çok masraf çıkarmayan kolay kullanım hem mobil hem de PC den çıktı alabileceğim uzun ömürlü bir yazıcı arıyorum.
    Ha birde tarayıcısı olsun istiyorum çoğu şeyi fotokopi çekmek yerine PC ye atmak için.

En fazla 400-450 verebilirim.
    Güzel bir makine önerebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Samsung dan uzak dur çünkü chipli tonerleri var bitince dolum yaptırmaya götürdüğünde 50-60 tl gibi bir fiyat verirler.

Hp mürekkep olarak da toner olarak da daha iyidir dolumu filan daha masrafsız olur.

Yazıcı olarak bilmiyorum ama toner olarak öneri vereyim HP Q7553H toner var 5 bin sayfa çıktıyı rahat alır yüksek kapasitelidir.

Elektronik markette sorarsınız o tonere göre yazıcı verirler.

Unutmayın para eden yazıcı değil tonerdir.

EDİT:Hocam yazmayı unuttum yazıcının içinde gelen standart kapasiteli olan tonerdir siz sonradan yan sanayi olarak alabilirsiniz yüksek kapasite olan toneri 100 tl gibi bir fiyatı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rüzgarbey34 -- 17 Mart 2017; 17:30:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.