Beyler Türkcell hazırtkartlıyım gençtarife cinsinden. Bi süredir arayıştayım şöyle ki;
heryöne 300 - 500 arası dakika heryöne 500 - 1000 arası sms ve 100 mb cık internet veren bi tarife yok mu? ( internet 50 mb olsada olur evde ve işyerinde kablosuz cayır cayır )
turkcellde yıldız paket vardı 20 tl ye 400 dk 2000 SMS internet varmı bilmiyorum, uymaz dersen aveaya geçersen 19 tl ye 500 dk heryöne 1000 SMS ve 1 GB internet var hattnı taşıyana.
Turkcellinki diğer operatörden taşıyanlaraymış? Avea felan çekmiyo diyolar hacı bilmiyorumki yaa bide bütün çevre torun tombalak turkcellde
quote:
Orijinalden alıntı: Real_DisasteR
Turkcellinki diğer operatörden taşıyanlaraymış? Avea felan çekmiyo diyolar hacı bilmiyorumki yaa bide bütün çevre torun tombalak turkcellde
aveanın çekmeme sorunu bazı bölgelerde olabiliyor ama sizin bölgede tcellden iyi bile olabilir nasıl olur demeyin bazen tcellin çekmediği yerlerde avea canavar gibi çekebiliyor birazda şans meselesi, ben hem tcell hem avea kullanıcısım çift hatlı telefon kullanıyorum, doğal olarak çekmeme sorunum hiç olmuyor, ama avea eskisi gibi değil, ayrıca zaten verdikleri dakika ve SMS ler her yöne olduğu için sizin için değişen bişey olmayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Real_DisasteR
Beyler Türkcell hazırtkartlıyım gençtarife cinsinden. Bi süredir arayıştayım şöyle ki;
heryöne 300 - 500 arası dakika heryöne 500 - 1000 arası sms ve 100 mb cık internet veren bi tarife yok mu? ( internet 50 mb olsada olur evde ve işyerinde kablosuz cayır cayır )