Şimdi Ara

Tarife Bitiyor Vadofone Yaptığı hile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşar vodafone çiftçi hattına sahibim bu ayın 31 de tahaattüm bitiyor bitmeden önce kontörlüye çevirsem hattı ne kadar öderim diye sordum mh bana verdiği cevap 20 x 12 = 240 tl o kadar ay boyunca öde son ay bitmeye yakın kontürlüye geçiyim de bittikten sonra sorun yaşamayım diye vodafone maalesef böyle dedi ve 7 yıldır telsim - vodafone müşterisine bu ayıbı gösteren firmadan artık numara taşıma ile turkcelle geçecem bunların yaptığı resmen üç kağıtçılık

NİSAN 1 den itibaren hattı kontürlüye çevirip türkcele taşıyacam TURKCELL MÜŞTERİ HİZMETLERİ iler görüştüm ayın 1'den itibaren numaramı taşıyacam bu süre zarfında kontürlü hattının kullanabilirmiyim vodafonun

şimdi size sormak istediğim hesap kesim tarihim benim her ayın sonu şimdi 31.03.2013 tarihinde gece 23:59 dan sonra telefonla vodafonu arayıp kontürlü hatta çevirebiliyormuz bu konuda tecrübeli arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmisiniz her hangi bir yanlışlık olmadan kurtulmak istiyorum vodafonedan

• bende taahhut bitimi diye yaptim islemi ancak 1-2 gun onceden arayacaksin,gun icinde anlik yapmiyorlar 23:59 u ayarladim der ayarlamaz sikinti olabilir sen 1-2 hatta 3 gun onceden yap yaptiktan 1 gun sonrada gun icinde arayip sor,23:59 dan sonra kontorlu hat talebimi ogrenmek istiyorum diye onlar sana evet kaydiniz var diyecekler,ben boyle yaptim tavsiye ederim.Yakin bir arkadasim fatura kesilecegi gun aradi o kadar israr ettim isi saglama al diye onunkini yapmamislardi sistemde kaydi gorunmedi falan sikinti oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalniz o dedigin 3 kagitcilik olayi hepsinde var turkcell de de var yagmurdan kacarken doluya tutulma

• tşkler hocam tahaahüt bitmeden 1 2 gün önce arayım bakalım ne olcak :d

• ara ara sen isi saglama al 3 gun onceden ara son 2 gun kala durumu sor talebin sistemde mi ogren kafan rahat olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.