Bildirim
tarife değişikliği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
benim tarifemden hşç geçen olmadı galiba bu tarifeye ? -
o ay ne kadar geçmişsen onu ödersin.. bi dahaki aya limitsiz tarifen yerine gelir fullDownload'a başlarsın :P -
ekim ayının başında geçicem tarifeye eylül ayının faturası ekim ayında gelicek 26tl kasım ayında ise 49tl+kota aşımı olarakmı gelicek -
Net limitsiz 45TL diye biliyorum 49 mu oldu? -
evet 49 netlimitsz 45 tl olan 1mbit sınırsız -
afedesiniz ne b*k yediklerini 3 senedir hala anlayamadım. Ben kotayı 1 gb geçmiştim heray geçiyorum nede olsa sınırsıza geçeyim dedim. Geçen ayın 26'sında sınırsıza geçtim. Geçiş yaptığım ay 60 tl fatura geldi. -
55 civarı gelir bi dahaki ay..
fazla gelmesini istemiyosan ayın son günü geç, ilk günü değil -
telekomu arayıp sordum ve geçtim hesaplrma göre 75 tl fln gelicek diyelim ayın 20 sinde geçtiniz 20 sine kadar kullandığınız tarifenin 20 günlük ücreti +10 günlük geçilen tarfnin ücreti +kota aşımı olarak yansıtılıyomuş faturaya
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- türk telekom altyapı başvurusu
- türk telekom port başvurusu
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- evimde mobil wifi
- türk telekom ev internet fiyatları 2024
- türk telekom internet çekmiyor
- türk telekom upload hızı
- kapanan hat nasıl açılır
- telsiz kullanım ücreti 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X