Ben bir site hazırladım. Cep Telefonu tarifelerinin konuşma sürelerine göre tutarını hesaplıyor ve tutara göre sıralıyor. Faturalı ve Kontörlü Tarife Sihirbazı ile tarifeleri karşılaştırmak çok kolay.
Ayrıca siteye üye olanlar ilgilendikleri tarifeleri seçerek çok daha hızlı karşılaştırma yapabiliyorlar.
geçekten başarılı bir site olmuş biraz daha görselliği geliştirilip site canlandırılırsa belkide epey büyük bir başarı yakalar.
bu site daha çok bedavaya konuşup mesajlaştığı için bu siteler pek tutmaz.Ayda attığım mesaj sayısına 2000 diyorum bana bilmem kaç milyar fatura çıkartıyor bu tür siteler
Öncelikle görüş belirttiğiniz için çok teşekkür ederim. Siteyi hazırlamaktaki amacım tüketici bilinciyle, tüketicilerin anlayacakları şekilde bir sunum yapmak. Hergün televizyonda birçok tarife ve kampanya reklamı görüyoruz fakat herşey anlatıldığı kadar avantajlı değil.
Bu site, tarifeleri detaylı olarak incelemek isteyenler için bir kaynak olabilir belki. Bunu da zaman gösterecek.
Sitede sms hesaplamasını şuan yapmaya gerek duymadım. Eğer talep olursa onu da bir şekilde yapabilirim diye düşünüyorum.
Sormak istedikleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım.
İyi Günler.
quote:
Orjinalden alıntı: HmB_SaL
bu site daha çok bedavaya konuşup mesajlaştığı için bu siteler pek tutmaz.Ayda attığım mesaj sayısına 2000 diyorum bana bilmem kaç milyar fatura çıkartıyor bu tür siteler
SMS olmadan olmaz kardeşim bence..
Siten eğer sürekli, güncellenirse güzel olur ancak dediğim gibi SMS şart..
SMS paketlerinin sistemi biraz daha karışıktır..
Her yön Şebeke içi
yada ne bilim bir ayda hem her yön hem şebeke içi alamamak
yüklediğin kontörlerden kazandığın hediye smsler vs vs vs
SMS konusu gerçekten karışık. Normal tarifelerle bir arada hesaplatmak için ekstradan bir çok parametre girdirmek gerekir.
Sanırım SMS için ayrı bir hesaplama alt yapısı hazırlamak lazım. Bu konuyu yapılacak notlarım arasına ekliyorum.
Görüşleriniz için teşekkür ederim.
İyi Günler.
quote:
Orjinalden alıntı: s.volkan
SMS olmadan olmaz kardeşim bence..
Siten eğer sürekli, güncellenirse güzel olur ancak dediğim gibi SMS şart..
SMS paketlerinin sistemi biraz daha karışıktır..
Her yön Şebeke içi
yada ne bilim bir ayda hem her yön hem şebeke içi alamamak
yüklediğin kontörlerden kazandığın hediye smsler vs vs vs
Merhabalar,
Birçok kişi anlayamadığını belirttiği için siteye yardım sayfaları eklemeye karar verdim.
İlk olarak Faturalı Tarife Sihirbazının kullanımını anlatan ekran görüntülü bir yardım sayfası hazırladım.