Şimdi Ara

tarife sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. avea yeni yıl tarifeli faturalı bir hattım var. şimdi ben yok yok tarifesine geçmek istiyorum : " Her yöne 1.000 dakika, her yöne 1.000 SMS ve 2 GB cepten internet içinde, ayda sadece 44 TL! " ancak bu tarife başka operatörden geçenlere ya da faturasızdan faturalıya geçenler içinmiş sadece :/

Aveanın hayli hazırda faturalı hat kullananlar için böyle bir tarifesi yok mu ? Yeni bir hat mı almam lazım ? Alırsam da bunun bedeli ne olur ?

Not: şimdiki hat benim adıma

• hattını başka bir operatöre taşıtırsın, açlınca tekrar aveaya taşırsın. böyle yaparsan 30 tl alıyolar sanırım. bi 10 gün kadar sürer toplam süreç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: drorhan

hattını başka bir operatöre taşıtırsın, açlınca tekrar aveaya taşırsın. böyle yaparsan 30 tl alıyolar sanırım. bi 10 gün kadar sürer toplam süreç.

direk faturalı yeni avea hat alsam daha uygun olmaz mı :/
  • cihaz içinse amaç ki cihaz olmadanda yok yok tarifesi avantajlı ben bu gün eski hattı kapatıp yenisini aldım numara değişiyor ama ne yapalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: carpediem89

direk faturalı yeni avea hat alsam daha uygun olmaz mı :/

yeni hat alırsan sanırım 47 tl yeni hat açılış vergisi gibi bişey ödüyorsun. 12 taksitte faturana yansır. bi de numaran değişmiş olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: merzer

cihaz içinse amaç ki cihaz olmadanda yok yok tarifesi avantajlı ben bu gün eski hattı kapatıp yenisini aldım numara değişiyor ama ne yapalım...

yeni hat direk açılıyor mu ? Eski hat da benim adıma sorun olmaz değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.